• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۴۱۹۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هیچ قدرتی توان حمله به ایران را ندارد

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه از نظر انسجام نیرو‌های مسلح در بهترین وضعیت قرار داریم، گفت: هیچ‌یک از قدرت‌های فرامنطقه‌ای قادر به تهاجم نظامی گسترده به ایران نیست.

هیچ قدرتی توان حمله به ایران را نداردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر «سید یحیی صفوی» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا امروز در حاشیه نشست تخصصی واکاوی عملیات ثامن‌الائمه، در جمع خبرنگاران افزود: هم‌اکنون که ۴۰ سال از عملیات شکست حصر آبادان می‌گذرد، انسجام و اتحاد بسیار خوبی تحت نظر فرمانده معظم کل قوا بین ارتش و سپاه وجود دارد.
وی افزود: این وحدت و انسجام که از زمان جنگ تحمیلی شروع شد، اکنون در اوج خود قرار دارد و از نظر انسجام نیرو‌های مسلح در بهترین وضعیت قرار داریم و مردم و نیرو‌های بسیجی نیز پشتیبان نیرو‌های مسلح کشورمان هستند.
سرلشکر صفوی افزود: در رابطه با قدرت دفاعی کشورمان می‌توان گفت همان‌گونه که ایران قدرت اول تأثیرگذار در معادلات منطقه غرب آسیاست، قدرت دفاعی ما هم در این منطقه، قدرتی بزرگ و تأثیرگذار در معادلات دفاعی امنیتی محسوب می‌شود به نحوی که هم ملت و هم نیرو‌های مسلح ما به قدری قدرتمند شده‌اند که هیچ‌یک از قدرت‌های فرامنطقه‌ای همچون آمریکا و دیگران در مقابل این قدرت نمی‌توانند هیچ‌گونه تفکر و اقدامی که منتهی به تهاجم نظامی گسترده به ایران شود، انجام دهند؛ چون وضع ایران متفاوت از افغانستان و عراق است.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا تاکید کرد: امنیت و قدرت دفاعی ما به واسطه قدرتی که کشورمان به آن دست یافته به نحوی است که تهدید و تهاجم نظامی علیه ما کمتر متصور می‌شود؛ اگرچه نیرو‌های مسلح کشورمان باید همواره آمادگی خود را حفظ کنند و دشمنان فرامنطقه‌ای را ضعیف و خفیف نپندارند تا دچار غافلگیری نشویم.
وی ادامه داد: امروز در نیروی دریایی به چنان قدرتی دست یافته‌ایم که ناوگان دریایی راهبردی ما می‌تواند با عبور از اقیانوس اطلس خود را به بندر سن‌پترزبورگ روسیه برساند و این در حالی بود که آمریکا به کشور‌های ساحل غربی آفریقا اعلام کرده بود از دادن هرگونه خدمات بندری و حتی پزشکی به ناوگان جمهوری اسلامی ایران خودداری کنند؛ این مانور موفقیت‌آمیز برای آمریکایی‌ها غیرقابل تصور بود.
مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا اضافه کرد: امیدواریم این امنیت پایداری که به‌وجود آمده است، بستری برای رشد، توسعه و آمایش سرزمین اسلامی ایران و نیز حل مشکلات داخلی کشور و رسیدن به وضعیت بهتر و مطلوب باشد.
سردار صفوی در پایان ابراز امیدواری کرد دولت جدید طی چند سال آینده بسیاری از مشکلات جامعه را رفع کند تا رونقی در وضعیت زندگی مردم و گشایشی در دیپلماسی خارجی و اقتصادی کشور ایجاد شود و آنچه در چشم‌انداز ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص مصلحت نظام تبیین شده بود تا ایران به قدرت اول منطقه غرب آسیا از نظر اقتصادی، علمی و دفاعی امنیتی دست یابد، محقق شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش عشق به ایران در روستاهای استان سمنان
نصرتی مربی ذوب‌آهن شد
حضور باشکوه مردم گنبدکاووس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کرج جای سوزن انداختن نبود
حضور پرشور مردم خراسان رضوی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
آذربایجان غربی؛ حضور مقتدر ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب اسلامی
انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است
بازدید وزیر دادگستری از چند واحد صنفی پس از حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اخبار کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از حضور حماسی هرمزگانی‌ها
بصیرت ملت، مایه شکست و ناامیدی دشمنان
حضور متفاوت مادران همدانی در جشن انقلاب
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در بندرعباس؛ مردم در بزنگاه‌ها متحدتر از همیشه هستند
جلوه های شکوه انقلاب اسلامی در راهپیمایی مردم گرگان از آسمان
آموزش صنایع‌دستی با بهره‌گیری از اساتید پیشکسوت در فارس
حضور پرشکوه روستاییان مازندران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اشتغالزایی و توسعه اقتصادی مهمترین هدف واگذاری اراضی ملی
مردم در ۲۲ بهمن با عشق آمدند و با مطالبه‌گری بازگشتند
شکوه حضور قزوینی ها در قاب تصویر جشن انقلاب، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)