• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۶۰۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۰
سیاسی » دولت

رئیسی: ضرورت تسریع در فعال سازی ظرفیت‌های معطل مانده صنعت و تولید

رئیس جمهور گفت: همه باید برای تحول و پیشرفت استان کهگیلویه و بویر احمد و جبران عقب ماندگی‌ها تلاش کنیم و اقدامات به گونه‌ای باشد که مردم تغییر را در وضعیت خود احساس کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی جمعه شب در جلسه شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه رضایت مردم شاخص مهم در ارزیابی عملکرد مدیران و مسئولان است، گفت: با کار جهادی و روحیه انقلابی و بسیجی می‌توان مشکلات را برطرف کرد و موانع پیشرفت را از پیش روی برداشت.
آقای رئیسی گفت: تردید ندارم که با دست توانای مدیران استان و همراهی همگان می‌توان چهره استان را تغییر داد و از ظرفیت‌های بالای کهگیلویه و بویراحمد برای پیشرفت و خدمت به مردم استفاده کرد.
رئیس جمهور با اشاره به گزارش‌های ارائه شده از سوی شماری از وزیران در ابتدای جلسه، گفت: گزارش‌های شماری از وزرا نشان داد برای حل مشکلات استان برنامه دارند.
آقای رئیسی با برشمردن ظرفیت‌های مهم استان در عرصه نفت و گاز، کشاورزی، گردشگری و منابع طبیعی گفت: اگر از این ظرفیت‌ها درست بهره برداری شود، در استان معضل بیکاری نخواهیم داشت. استفاده صحیح از ظرفیت‌های استان نیازمند اراده جدی مدیران است و همه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید همت مضاعف کنند تا مردم تغییر را احساس کنند.
رئیس جمهور گفت: دولت در گام نخست تلاش می‌کند ظرفیت‌های صنعتی غیرفعال استان به ویژه صنایع پیشران به شکل حداکثری فعال شود و در این مسیر از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان بخش خصوصی حمایت خواهیم کرد.
دکتر رئیسی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های انجام شده برای بازسازی مناطق آسیب دیده از زلزله در سی‌سخت، گفت: باید تلاش کنیم پیش از آغاز فصل سرما، خانه‌های مردم آماده و تحویل شود.
آقای رئیسی گفت: یکی دیگر از مسایلی که نیاز به رسیدگی فوری و خارج از نوبت دارد، سامان دادن مدارس کانکسی و کپری و همه مدارسی است که وضعیت مناسبی ندارند. نباید اجازه دهیم چهره زشت فقر، چهره زیبای استان را بد جلوه دهد. فقر، تبعیض و بی‌عدالتی برای دولت قابل قبول نیست.
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد و دیگر استان‌ها را بر مبنای آمایش سرزمین به پیش خواهد برد، گفت: مبنای اصلی بودجه‌ریزی سالانه و نیز تنظیم برنامه‌های بلندمدت در دولت سیزدهم، آمایش سرزمین است، تا بر این مبنا به سمت اجرای عدالت برویم و عمده فعالیت‌های عمرانی و توسعه‌ای به مناطقی معطوف شود که کمتر توسعه یافته‌اند.
رئیسی در ادامه با بیان اینکه در این سفر ۲۱۷ طرح برای اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد به تصویب رسیده است، گفت: ۸ طرح در زمینه راه و ریل است و که نشان می‌دهد به موقعیت استان در طرح‌های ریلی و کریدور‌های ارتباطی توجه شده است.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه برخی اقدامات باید به صورت ویژه و فوری دنبال شود، اظهار داشت: در کلیپی که در میانه این جلسه پخش شد، خانه‌هایی نشان داده شد که سقف آن‌ها در حال خراب شدن است و حتی اگر اینگونه باشد که دوربین تلویزیون دنبال این خانه‌ها گشته تا آن‌ها را پیدا کند، باید تلاش کنیم هر چه سریع‌تر به وضعیت آن‌ها رسیدگی شود، چرا که عمیقاً از محرومیت مردم رنج می‌بریم.
آقای رئیسی گفت: اینکه وزرا در جلسه شورای اداری استان از برنامه‌های خود برای رفع مشکلات و پیشرفت استان گزارش ارائه کنند، روش جدیدی است که در این دولت اجرا می‌شود و برنامه‌هایی که ارائه می‌شود، این قابلیت را دارد که به طور مستمر رصد، و میزان اجرای آن‌ها پیگیری شود.
رئیس جمهور در بخش پایانی سخنانش گفت: کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت علمی و دانشگاهی زیادی دارد که این ظرفیت باید در کنار صنعت و کشاورزی قرار گیرد تا بتوانیم بهره‌وری را ارتقا دهیم و کیفیت تولیدات صنعتی و کشاورزی را بالا ببریم. بهره‌گیری از دانش و دستاورد‌های علمی در کنار صنعت و کشاورزی می‌تواند به ما در اجرای موفق دیپلماسی اقتصادی نیز کمک کند.
پیش از سخنان رئیس جمهور، وزیران کشور، بهداشت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی و نفت در سخنانی از نتایج بازدید خود از شهرستان‌های مختلف کهگیلویه و بویراحمد گزارش دادند و برنامه‌های خود را برای حل مشکلات استان تشریح کردند.
همچنین معاون اجرایی رئیس جمهور نیز در سخنانی به تشریح ۲۱۷ مصوبه دولت برای تسریع در آبادانی و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد پرداخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر منطقه ۳ کشور
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)