• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۷۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۳
کرمانشاه » اجتماعی

تاکید دادستان کرمانشاه بر مبارزه جدی تر با قاچاق دارو

دادستان کرمانشاه بر مبارزه با قاچاق دارو در داروخانه ها ، آرایشگاه ها و باشگاه های ورزشی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، برخورد جدی با قاچاق دارو در کرمانشاهشهرام کرمی در نشست ستاد مقابله با قاچاق دارو که با حضور دستگاه‌های مرتبط در دادسرای استان برگزار شد، با اشاره به ابلاغیه جدید دادستان کل کشور مبنی بر برخورد جدی‌تر با قاچاق دارو گفت: در این راستا، پلیس امنیت اقتصادی انتظامی استان و مأموران گمرک در قالب کمیته ای مشترک در مبادی رسمی ضمن رصد دقیق واردات و صادرات با قاچاق دارو مقابله کنند.
وی افزود: این کمیته در صورت کشف داروی قاچاق ضمن تشکیل پرونده قضائی نسبت به معرفی عامل یا عاملان قاچاق به مرجع ذیصلاح، بطور قانونی اقدام کند.
دادستان کرمانشاه با تاکید بر لزوم بازرسی دقیق‌تر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان از تمام داروخانه‌های سطح شهر گفت: درصورت کشف داروی تقلبی، تاریخ مصرف گذشته و یا عرضه و توزیع دارو خارج از شبکه رسمی ضمن ضبط اقلام مکشوفه و تشکیل پرونده قضائی، عاملین  به مراجع ذیصلاح قانونی معرفی شوند.
وی با ارائه طرح تشکیل کمیته‌ای مشترک با حضور بازرسان معاونت غذا و دارو و مأموران پلیس امنیت اقتصادی انتظامی استان گفت: مواجهه با موارد خارج از ضوابط قانونی از جمله عرضه و توزیع دارو خارج از شبکه رسمی، داروی فاسد و تاریخ مصرف گذشته، سوء استفاده از ارز دولتی باید گزارش شود تا نسبت به تشکیل پرونده قضائی و معرفی عاملین اقدام لازم انجام گیرد.
کرمی با تاکید بر لزوم پررنگ‌تر شدن نقش اداره نظارت بر اماکن عمومی انتظامی، بازرسان اتاق اصناف ،کلانتری‌ها و اداره ورزش و جوانان در بحث مقابله با قاچاق دارو اعلام کرد: این نهاد‌ها باید از طریق ایجاد گشت مشترک ضمن بازدید از واحد‌های صنفی عطاری، فروش لوازم آرایشی و بهداشتی و باشگاه‌های پرورش اندام در صورت مواجه شدن با عرضه، توزیع، نگهداری و فروش دارو خارج از شبکه توزیع ضمن توقیف و ضبط دارو‌ها با تشکیل پرونده قضائی عامل یا عاملین را به مرجع صلاحیت دار قانونی معرفی کنند.
وی ادامه داد: از طرفی محل فعالیت متصدیان عطاری‌ها فاقد مجوز یا متصدیان عطاری‌های متخلف با رعایت مقررات قانونی پلمب شوند.
دادستان کرمانشاه با اشاره به فعالیت فروشنده‌های سیار دارو‌های غیرمجاز افزود: دستگاه‌های ذیربط ضمن تشکیل کمیته‌ای نسبت به شناسائی افراد سیار فروشنده دارو غیرمجاز بویژه در اطراف میدان آزادی کرمانشاه اقدام و ضمن ضبط و توقیف دارو‌های غیرمجاز عامل یا عاملان فروش دارو را به مرجع صلاحیت دار قضائی معرفی کنند.
وی به تبلیغ، عرضه و فروش دارو به صورت غیرمجاز از طریق فضای مجازی هم اشاره کرد و افزود: پلیس فتا ضمن رصد لازم نسبت به شناسائی عاملین اقدام، و آنان را جهت اقدام عملیاتی به پلیس امنیت اقتصادی انتظامی استان کرمانشاه معرفی کند.
کرمی با تاکید بر اینکه هر دستگاه و کمیته‌ای باید ماهانه نتیجه اقدامات خود را به دادسرا گزارش کند گفت: سازمان‌های کاشف باید آسیب‌های موجود در راستای مقابله و مبارزه با قاچاق دارو را احصاء و برای اتخاذ تدابیر مقتضی به منظور عملکرد مطلوب اعلام کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)