• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۸۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۷
اجتماعی » جامعه و شهری

واکسیناسیون دانش آموزان از صبح پنجشنبه آغاز می‌شود

استاندار تهران با اشاره به افزایش سرعت تزریق واکسن دانش آموزی از روز پنجشنبه گفت: تاکنون ۱۸۶ هزار نفر از افراد ۱۲ تا ۱۸ سال واکسن دریافت کردند.

واکسیناسیون دانش آموزان از صبح پنجشنبه آغاز خواهد شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، انوشیروان محسنی بندپی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره واکسیناسیون دانش آموزان افزود: در جلسه امروز بحث سرعت بخشیدن به واکسیناسیون دانش آموزان مطرح و قرار شد ۱۰۰ مدرسه در کلانشهر تهران و ۹۹ مدرسه در شهرستان‌های استان تهران برای واکسیناسیون دانش آموزان اختصاص پیدا کند.
وی گفت: بر اساس آمار ثبت احوال یک میلیون و ۸۶ هزار و ۲۰ دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ سال در سطح شهر و استان تهران وجود دارد که که امیدواریم با برنامه زمان بندی مشخص شده بتوانیم طی ۳ تا ۴ روز بحث واکسیناسیون را به اتمام برسانیم.
استاندار تهران افزود: البته واکسیناسیون (سنین ۱۲ تا ۱۸ سال) از ۲۹ شهریور آغاز شده است، اما در این مرحله و از روز پنجشنبه (۱۵ مهر) محیط مدارس برای تزریق دانش آموزان اختصاص پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: والدین و سایر مراجعان نیز می‌توانند در این مراکز واکسن دریافت کنند.
محسنی بندپی با بیان اینکه تاکنون ۱۸۰ هزار واکسن برای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال تزریق شده است، گفت: از پنجشنبه واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در استان تهران با شدت بیشتری پیگیری خواهد شد و از همه ظرفیت‌های رسانه‌ای برای تشویق واکسیناسیون دانش آموزان استفاده می‌کنیم.
استاندار تهران در خصوص بازگشایی مدارس نیز گفت: در جلسه روز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان شد که نیمه دوم آبان ماه ان شاء الله پس از اطمینان بخشی لازم به والدین و رفع هر گونه دغدغه‌ای برای سلامت دانش آموزان حضور آنان در مدارس برنامه ریزی شود و بی تردید تصمیم برای مراکز دانشگاهی نیز بر عهده ستاد ملی مقابله با کرونا است.

 تزریق واکسن کرونا در ۲۰۰ مدرسه استان 

استاندار تهران با اشاره به تزریق واکسن در ۱۰۰ مدرسه کلانشهر تهران و ۹۹ مدرسه در شهرستان‌های استان تهران گفت: از پنجشنبه (۱۵ مهر) واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در استان تهران با شدت بیشتری پیگیری خواهد شد.
انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا با قدردانی از تلاش همه دستگاه‌ها در موضوع کنترل بیماری کووید ۱۹ افزود: باید از تلاش‌های آقای رئیسی که به عنوان سخنگوی ستاد فعالیت و هماهنگی بین بخشی در ستاد کرونا و کمیته امنیتی فعال بود، قدردانی کنیم.
وی ادامه داد: اقدامات اثربخشی برای کنترل این بیماری در استان پر تراکم و پیچیده تهران صورت گرفت که آقای رییسی در طراحی و تدوین شیوه نامه‌های بهداشتی نیز برای فعالیت‌های روزمره صنوف اقدامات بسیار گسترده‌ای انجام داد. هر هفته گزارش‌های مستند و علمی داشت که باید از فداکاری علمی و تخصصی او قدردانی کنیم و امیدواریم در ادامه نیز از ظرفیت‌های دکتر حیدری بهره‌مند شویم.
استاندار تهران همچنین به تغییر در معاونت خدمات شهری شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: آقای یزدانی نیرویی عملگراست که در سیل سال ۹۸ پای کار بود و اقدامات موثرش در لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌ها به عنوان اقدامی بزرگ باعث شد که در تهران آسیبی نبینیم و در بحث کرونا نیز پای کار بود که باید از اقداماتش قدردانی کنیم.
وی به روند نزولی مبتلایان بیماری کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه روند نزولی مراجعان سرپایی، بیماران بستری و آمار فوتی‌ها در هفته گذشته در استان تهران ادامه پیدا کرد و باز هم شاهد سیر نزولی بودیم.
محسنی بندپی درباره کاهش آمار‌ها در حوزه بیماری کووید ۱۹ در استان تهران نیز گفت: در این هفته نسبت به هفته قبل ۴.۶ درصد کاهش در آمار بیماران بستری، ۴ درصد کاهش در آمار فوتی‌ها و ۲.۶ درصد کاهش در بیماران سرپایی را شاهد بوده ایم و تاکنون ۶۹ درصد جمعیت هدف استان تهران واکسینه شده اند.
وی افزود: هنگام شیوع کرونا ویروس و افزایش حجم بیماران بستری در بیمارستان‌های سطح استان تهران ممنوعیت پذیرش بیماران غیر اورژانسی و انجام اعمال جراحی غیر اورژانسی مصوب شده بود که امروز این مصوبه لغو شد و بیمارستان‌ها می‌توانند فعالیت عادی خود را از سر بگیرند.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تزریق هفت میلیون و ۵۰۰ هزار دز واکسن در دز اول که شامل ۶۹ درصد جمعیت هدف استان تهران است، اشاره کرد و گفت: دو میلیون و ۹۹۰ هزار دز دوم را نیز تزریق کردند که ۲۷ درصد جمعیت هدف استان تهران را شامل می‌شود و این واکسن‌ها در ۵۰۶ پایگاه تزریق واکسن در استان تهران تزریق شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشکلات مردم را نباید نادیده گرفت
برگزاری آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه
گسترش فعالیت سامانه بارشی از ساعات اولیه امسب در خراسان جنوبی
مدیریت قوی، تحریم‌ها را به فرصت تبدیل می‌کند
بدون تعارف با آتش نشان فداکار
بازگشایی گردنه کلوسه تا اواخر وقت امروز
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه در قزوین
نمایش هنر حجاب ایرانی در ساری
بانک‌ها به تکلیف قانون برنامه هفتم درباره حمایت از استان‌های در حال توسعه عمل نمی‌کنند
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی حاج عبدالوهاب اردکان
برگزاری مرحله نخست رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج
رئیس جمهور سابق عراق، کمیسر عالی امور پناهندگان سازمان ملل شد
آخرین وضعیت مصدومان واژگونی اتوبوس مسافربری یاسوج در سمیرم/ افزایش تعداد فوتی‌ها
سقوط خودروی پراید به داخل رودخانه دستک کیاشهر و نجات راننده ۷۰ ساله
هفته ۶ لیگ اروپا؛ صدرنشینی لیون، پیروزی آستون ویلا و رم
صبر و استقامت خانواده شهید، نماد ایثار مردم این سرزمین
ایمان، آرامش‌بخش و پایه استواری جامعه در برابر چالش‌هاست
تعمیرات اساسی و بهسازی ۲۰ دستگاه ترانسفورماتور قدرت به همت متخصصان داخلی
افزایش کمی و کیفی تولید گردوی استان با اجرای زنجیره نهالستان گردو در تویسرکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)