• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۹۷۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۱
مازندران » ورزشی

اردوی آمادگی تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان در آمل

اردوی آمادگی تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان از دیروز در آمل آغاز شد.

اردوی آمادگی تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان در آملبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، در سومین مرحله اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان اعزامی به رقابت‌های پاراآسیایی بحرین، ۱۳ بازیکن منتخب کادر فنی تا ۲۰ مهرماه در محل آکادمی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان کشور در سالن ورزشی شهید فلاح آمل تمرین خواهند کرد.


محمدرضا طوقانی‌پور (اصفهان)، حسین اقبالی (اردبیل)، مهدی عباسی، علی طاووسیان (مرکزی)، میلاد نصیری، مهدی مظلوم (مازندران)، مظاهر پایداری (خراسان‌رضوی)، امیرحسین اسلامیان، ابوالفضل جلالی، محمدعلی نعمتی (تهران)، عرفان بخشنده (گلستان)، رضا عیوضی (قم)، امیررضا احمدی (ایلام) ۱۳ ورزشکاری هستند که زیر نظر عباس خاکی سرمربی، حسن پالار مربی و عباسعلی واحدی سرپرست تیم ملی در سومین مرحله اردوی آماده سازی تیم ملی در آمل حضور دارند.


سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان ایران، از شرایط و محل برگزاری اردوی تیم ملی در شهرستان آمل ابراز رضایت کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد در این مرحله از اردوی تیم ملی، بهترین استفاده را با توجه به زمان نزدیکی مسابقات داشته باشیم و به مرز آمادگی نسبی برسیم.


عباس خاکی افزود: برای تشکیل اردوی تیم ملی جوانان ۳۰ بازیکن منتخب از استان‌ها دعوت و پس از پایان مرحله دوم این تعداد به ۱۷ نفر و با شروع مرحله سوم در شهرستان آمل از ۱۴ نفر دعوت شدکه یک بازیکن به دلایل موجهی شرایط حضور در این مرحله را نداشت.


وی ادامه داد: خوشبختانه از حدود ۹ ماه قبل بازیکنان پیش ازحضور در اردو‌های تیم ملی زیرنظر مربیان استان‌ها تمرینات نسبتا خوبی داشتند و همزمان با شروع این تمرینات تیم ملی، تلاش خواهد شد تا بازیکنان به هماهنگی تاکتیکی وفنی تیمی برسند.


سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچرجوانان با بیان اینکه همواره برای رسیدن به بهترین نتیجه وکسب سکو تلاش خواهیم کرد، ادامه داد، تیم ملی بسکتبال باویلچرجوانان ایران دردوره‌های قبلی مقام قهرمانی را کسب کرده و دارای تجربه خوبی دربازی‌های پارآسیایی است.


برگزاری بازی دوستانه تیم ملی با قهرمان جام حذفی ایران
سرپرست تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان ایران، از برگزاری یک بازی دوستانه در جریان برپایی اردوی آماده سازی تیم ملی در آمل خبر داد و گفت:با هماهنگی‌های انجام شده و موافقت کادرفنی، تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان با تیم لیگ برتری شهروند آمل که سال گذشته قهرمان مسابقات حذفی کشور شده، بازی خواهند کرد.


عباسعلی واحدی افزود: تا پیش از اعزام تیم ملی به بازی‌های پارآسیایی درآذرماه، حداقل دو مرحله اردوی آماده سازی نیز برگزار خواهد شد.


ایران در اندیشه کسب سومین قهرمانی پارآسیایی جوانان
مربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان ایران هم در حاشیه این اردو، از کشور‌های چین و ژاپن به عنوان جدی‌ترین حریفان ایران در بازی‌های پارآسیایی بحرین یاد کرد و گفت: جدای از اینکه ایران در سه دوره قبلی این رقابت‌ها دو مقام قهرمانی کسب کرده، اما همیشه تیم‌های شرق آسیا حریفان جدی برای بازیکنان ما بودند و امیدواریم که در این دوره نیز بتوانیم بهترین نتایج را کسب کنیم.


حسن پالار افزود: بازیکنان جوان و باانگیزه‌ای را در اردو داریم و خوشبختانه این بازیکنان انگیزه‌های بالایی برای ثابت کردن توانایی‌های خودشان به کادرفنی و قرارگرفتن در ترکیب نهایی و اعزام به بازی‌های پارآسیایی هستند.


وی ادامه داد: اردو‌های خوبی را پشت سرگذاشتیم وبا توجه به اینکه بازیکنان ما جوان هستند وتجربه کمتری در مسابقات دارند، نیاز هست که بازی‌های تدارکاتی بیشتری برای آن‌ها برگزار شود.


چهارمین دوره بازی‌های بازی‌های بسکتبال با ویلچر جوانان پارآسیایی روز‌های ۱۲ تا ۱۹ آذرماه در کشور بحرین برگزار می‌شود. تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان ایران درحالی روز ۱۰ آذرماه راهی کشور بحرین می‌شود که قهرمانی دو دوره قبلی این رقابت‌ها را در کارنامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نجات یک فرد گورکن گرفتار در استخر آب کشاورزی در روستای کریم آباد چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح‌های آبرسانی روستایی آذربایجان غربی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)
پنج نشان کشوری بر گردن بانوان روشندل فارس
خودرو‌های شوتی و هنجارشکن زیر ذره بین پلیس کرمان
اعلام جزئیات ثبت‌نام کارت رفاهی ازدواج
آماده باش نیرو‌های عراقی برای تأمین امنیت انتخابات
ثبت ۸ هزار واقعه ولادت در خراسان جنوبی
آبرسانی پایدار به بیش از ۱۳۰ روستای لرستان
ورچشمه مینودشت ، روستایی‌ با جریان آب و آرامش
میانگین تحق برنامه هفتم در سال نخست ۳۵ درصد بوده است
۲۱۶ تن برنج احتکاری توقیف و شرکت متخلف جریمه شد
جاودانگی پس از مرگ
بهره مندی ۹۰ هزار نفر از بیمه رایگان سلامت در تایباد
پیام سردار رادان برای ۱۳ آبان و روز دانش‌آموز
بازداشت گوشی‌قاپان خیابان خیام
تدوین تقویم رویداد‌های گردشگری استان یزد
پیگیری ویژه طرح‌های عمرانی کرمان در وزارت راه و شهرسازی
پروانه رایگان برای بازسازی سرای حاج یوسف اردبیل
همکاری دانشگاه‌های صنعتی ایران و عراق در زمینه پژوهش و فناوری
خبرهای داغ نمایندگان برای حوزه های انتخابیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)