تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان
وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت : وضع کالاهای اساسی در انبارهای تحت نظر دولت در مقایسه با پارسال خیلی خوب است و مشکلی برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان نداریم.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛ مهدی غضنفری در حاشیه مراسم روز ملی اصناف در جمع خبرنگاران افزود : پارسال در تامین مرغ و نهاده های دامی مشکل داشتیم و به دلیل تحریم ها بخش خصوصی نتوانست برای واردات این کالاها و اقلام برنامه ریزی کند اما دولت و دستگاه های دولتی وارد ساز وکار ذخیره سازی شد و ذخایر هم بسیار بهتر است.
غضنفری از توزیع گسترده برنج در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت : در ماه مبارک رمضان به اندازه کافی برنج خارجی توزیع می شود و مشکلی از این نظر وجود نخواهد داشت.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت افزود: برنج زیادی در انبارها ذخیره شده است و همزمان با برگزاری طرح ضیافت و برپایی نمایشگاه های ماه مبارک رمضان به صورت گسترده توزیع می شود.
غضنفری درباره نوسان قیمت برنج نیز افزود: وضع برنج داخلی تابع فصل برداشت است و قیمت آن گاهی اوقات دچار نوسان می شود اما برنج خارجی کاهش قیمت داشته است.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت همچنین از تامین خوب 10 قلم کالای اساسی شامل نهاده های دام ، گندم ، جو و ذرت ، کنجاله و شکر ، برنج و روغن خبر داد و گفت: در دولت دهم ، تمام خرید کالاهای اساسی سال 92 را انجام می دهیم تا دولت یازدهم در ابتدای فعالیت خود درگیر موضوع ذخیره سازی نباشد.
مهدی غضنفری افزود : تامین همه کالاهای اساسی امسال به معنی تحویل کالا و ذخیره سازی نیست بلکه خرید خارجی و اقدامات اولیه گشایش ال سی در دولت دهم انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه تلاش برای تامین کالاهای اساسی سال 92 به اطلاع دکتر احمدی نژاد رییس جمهوری و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری منتخب نیز رسیده است ، گفت : امیدواریم دولت جدید در ماه های اول استقرار خود درگیر ذخیره سازی نباشد و با خیال آسوده برای تنظیم بازار برنامه ریزی کند.
وی با بیان این در تغییر دولت ها ممکن است برخی کندی ها در بازار ایجاد شود ، افزود : با همکاران عهد بسته ایم سرعت خرید ها را بالا ببریم و مردم به هیچ عنوان با چنین وضعی مواجه نشوند.
غضنفری ادامه داد : شورای خرید گندم هر روز جلسه دارد ، برای خرید های خارجی تصمیم گیری می کند و امیدواریم با مستقر شدن دولت جدید موجودی های بیشتری تحویل داده شود.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت : پارسال برای ذخیره سازی 4 هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردیم و امسال به اندازه همه این مبلغ ذخیره سازی شد اما باز هم با مشکل نقدینگی مواجه شدیم.
یادآور می شود پیش از ظهر امروز وزیر صنعت ، معدن و تجارت به همراه معاونان خود با رییس جمهوری منتخب دیدار داشت و دراین نشست در باره مسائل مختلف حوزه این وزارتخانه از جمله تامین کالاهای اساسی گفتگو شد.