• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۲۶۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

پارک فناوری پردیس، مرکزی برای پرورش استعدادهای فناور

رئیس پارک علم و فناوری پردیس گفت: پارک علم و فناوری پردیس مرکزی برای پرورش استعداد‌های فناور جوانان محسوب می‌شود.

پارک فناوری پردیس، مرکزی برای پرورش استعدادهای فناوربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای مهدی صفاری نیا طی سخنانی در نشست خبری نکوداشت بیستمین سال تأسیس پارک فناوری پردیس که در مرکز همایش‌های این پارک برگزار شد افزود: پارک علم و فناوری پردیس اواخر دهه هفتاد تأسیس شد و حمایت از شرکت‌ها و مراکز رشد برای پرورش استعداد‌های فن آور شکل گرفت.
وی افزود: پارک فناوری پردیس فعالیت خود را در زمینی به مساحت ۲۰ تا ۴۰ هکتار آغاز کرد و برای فعالیت حرفه‌ای در حوزه فناور پایه گذاری شد تا همکاری عملی دانش و صنعت شکل بگیرد.
آقای صفاری نیا گفت: در اوایل دهه ۸۰ کلنگ پارک فناوری پردیس زده شد و بخشی از منابع و سرمایه آن را بخش خصوصی تأمین کرد.
رئیس پارک فناوری پردیس به برخی برنامه‌های صورت گرفته در طول ۲۰ سال اشاره کرد و افزود: بهره بردای از مرکز رشد در سال ۸۷، ترسیم اهداف بلند مدت پارک در سال ۹۱، خرید فاز ۲ و تأسیس شبکه فناوری و آغاز عملیات اجرایی جایزه مصطفی در سال ۹۲، پایه گذاری نمایشگاه بین المللی فناوری اینوتکس، راه اندازی فاز ۳، ایجاد مرکز شتاب دهی نوآوری در سال ۹۳، پایه گذاری کارخانه نوآوری با مشارکت بخش خصوصی در سال ۹۷، راه اندازی فاز ۴، توافق با وزارت ارتباطات و ایجاد پارک دیجیتال، ترسیم برنامه بلندمدت، ایجاد ناحیه نواوری در سال ۹۹، توافق و امضا سند با وزارت خانه‌های صمت و مسکن و شهرسازی و ایجاد شهرک فردوس برای اسکان افراد شاغل در پارک علم و فناوری، اضافه شدن ۳۲۰ هکتار زمین، امضا سند بین معاونت علمی و سازمان اوقاف در سال ۱۴۰۰ از جمله برنامه‌های انجام شده است.
وی گفت: برنامه بیستمین سالگرد پارک به صورت ۶ ماهه از مهر ۱۴۰۰ تا اسفند ۱۴۰۰ برگزار می‌شود که برنامه‌هایی از جمله اجلاس سالیانه در روز ۱۹ مهر برگزار می‌شود.
آقای صفاری نیا ادامه داد: هم اکنون بیش از ۴۰۰ شرکت فناور عضو پارک هستند ودر دو سال اخیر در سال ۹۸ محصولات پارک ۸۸ میلیون یورو و پارسال به ۲۳۵ میلیون یورو
صرفه جویی ارزی برای کشور داشته است.
وی افزود: تا کنون ۲۶۰ هزار مترمربع فضای تحقیقاتی توسط بخش خصوصی ساخته شده است.
رییس پارک علم و فناوری پردیس در ادامه به یکی از برنامه‌های جشن بیست سالگی پارک اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم تا اکوسیستم فناوری پردیس را به اکوسیستم فناوری جهانی مرتبط کنیم.
آقای صفاری نیا در خصوص داروی کرونا و تولید آن در پارک علم و فناوری پردیس گفت: مجوز داروی سالیراویرا از سازمان غذا و دارو گرفته شده است و هم اکنون این دارو در داروخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در ادامه آقای اکبر قنبر پور معاون توسعه پارک فناوری پردیس گفت: شبکه فن بازار ملی ایران در سال ۸۳ کار خود را آغاز کرد و این شبکه ۲۶ هزار کاربر دارد و ۵ هزار شرکت عضو آن هستند و ۱۴ هزار محصول دانش بنیان در این سامانه بارگزاری شده است.
وی افزود: هم اکنون ۵۲ شرکت خصوصی تحت شبکه فن بازار در کل کشور فعال است.
آقای قنبر پور درباره توانمندسازی کارآفرینان و فناوری نان در پارک علم و فناوری پردیس گفت: این افراد به صاحبان ایده متصل می‌شوند و می‌توانند محصول اولیه را تولید کنند.
وی درباره هفته جهانی کارآفرینی گفت: کشور‌های زیادی برنامه‌های خود را در این هفته متمرکز کرده اند و بیش از ۱۹۰ کشور در دنیا برنامه‌هایی در خصوص هفته جهانی کارآفرینی دارند و گردهمایی بزرگ شاغلان پارک فناوری است.
آقای قنبر پور افزود: مجمع رهبران جوان پارک در پارک علم و فناوری پردیس راه اندازی شده که در این مجموعه فرزندان مدیرعامل‌های پارک، می‌توانند کسب و کار‌های جدید داشته باشند.
وی در ادامه گفت: همچنین نمایندگان دانشگاه‌های مختلف در پارک حضور دارند که این افراد سفیران علم و فناوری پارک محسوب می‌شوند تا ارتباط ما با دانشگاه‌ها فعال‌تر شود.
همچنین آقای امین رضا خالقیان مدیرکل ارتباطات و بین الملل پارک گفت: در طول شش ماه برنامه بیستمین سالگرد تأسیس پارک، تور‌های بازدید دانش آموزی و دانشجویی از مجموعه پارک و مراکز صنعتی در نظر گرفته شده است همچنین در دهه فجر امیدواریم بتوانیم جشن پایان همه گیری کرونا و مراسم تجلیل از پیشکسوتان پارک را برگزار کنیم.
وی افزود: پارک علم و فن‌آوری پردیس امروز به ویترین افتخار آفرین کشور تبدیل شده است.
در پایان این مراسم از پوستر بیستمین سالگرد تأسیس پارک علم و فناوری پردیس رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)