• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۳۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۰
بین الملل » اروپا
درپی افزایش جرایم پلیس انگلیس

طرح وزارت کشور انگلیس برای محافظت از زنان این کشور

وزارت کشور انگلیس در پی افزایش تجاوز و قتل زنان و دختران در این کشور به ویژه به دست افسران پلیس، اعلام کرد با همکاری شرکت‌های مخابراتی و برای محافظت از زنان سامانه ردیابی را اجرا می‌کند.

طرح وزارت کشور انگلیس برای محافظت از زنان این کشوربه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ وزارت کشور انگلیس در پی افزایش تجاوز و قتل زنان و دختران در این کشور از جمله به دست افسران پلیس، اعلام کرد با همکاری شرکت‌های مخابراتی و برای محافظت از زنان سامانه ردیابی را اجرا می‌کند.
سامانه طراحی شده این امکان را برای زنان و دختران فراهم می‌کند تا با فعال سازی آن چنانچه طبق زمان متعارف به مقصد نرسیدند به شماره خانواده یا فرد اعلام شده هشدار داده می‌شود.
مجری این طرح با نام " مرا تا خانه همراهی کن " گفت: سامانه طراحی شده همچنین این قابلیت را خواهد داشت تا با گرفتن شماره‌ای پلیس را از خطری که فرد متصل به این سامانه را تهدید می‌کند مطلع و مکان او را نیز مشخص کند.
فیلیپ جانسون ابراز امیدواری این طرح تا پیش از پایان سال جاری میلادی عملیاتی شود.
افزایش قتل و تجاوز به زنان و دختران و نا امنی معابر عمومی به ویژه برای آنان موجب افزایش بی سابقه نگرانی‌ها و نارضایتی‌ها در این کشور شده است.
پس از افشای قتل و تجاوز به زنان و دختران بدست شماری از افسران پلیس، نگرانی‌های امنیتی برای زنان و دختران در انگلیس افزایش یافته است.
"جنبش دفاع از زنان انگلیس " که پس از تجاوز و قتل سارا اورارد به دست افسر پلیس انگلیسی محافظ سفارت امریکا در لندن شکل گرفت، اقدام عملی دولت را برای تردد ایمن زنان و دختران خواستار شده است.
آن‌ها همچنین از افزایش قتل و تجاوز زنان و دختران به دست نیرو‌های پلیس ابراز نگرانی عمیق کرده و خواستار بررسی وضعیت نیرو‌های پلیس شدند.
پلیس انگلیس شماری از اعضای این جنبش را که خواستار تامین امنیت زنان و دختران در این کشور بودند بازداشت کرده بود که موجی از خشم و عصبانیت خانواده‌ها را در پی داشت. آنان در اعتراض گفتند پلیس به جای تامین امنیت معابر برای تردد ایمن مردم، افرادی را که این طبیعی‌ترین حق اجتماعی خود را مطالبه می‌کنند بازداشت می‌کند.
سازمان سرشماری قتل زنان و دختران در انگلیس اعلام کرد از سال ۲۰۰۹ تا کنون دست کم ۱۵ زن و دختر در این کشور به دست افسران پلیس این کشور به قتل رسیدند.
از زمان تجاوزو قتل سارا اورارد بدست افسر پلیس در اسفند ماه پارسال تا کنون دست کم هشتاد زن و دختر بدست مردان از جمله نیرو‌های پلیس این کشور به قتل رسیدند.

طرح وزارت کشور انگلیس برای محافظت از زنان این کشورفراخوان به منظور بررسی وضعیت همه افسران پلیس در انگلیس
پس از افشای اطلاعات درباره جرایم افسران پلیس انگلیس، اکنون درخواست‌هایی مطرح می‌شود تا وضعیت همه افسران پلیس این کشور، از جمله مامورانی که بیش از ۳۰ سال سابقه کار دارند، بررسی شود.
پارم ساندهو (Parm Sandhu)، از فرماندهان پیشین نیروی پلیس انگلیس گفته است با توجه به قتل سارا اورارد به دست یک افسر پلیس، لازم است وضعیت تک تک نیروی انسانی در پلیس این کشور، دوباره بررسی شود.
وی افزود: اعتماد عمومی به پلیس انگلیس، به ویژه در میان دختران و زنان کم شده است و نیروی پلیس موظف است این اعتماد را بازگرداند. پس از این که وین کوزنز (Wayne Couzens)، افسر پلیس انگلیس، به جرم ربودن، تجاوز جنسی و قتل سارا اورارد (Sarah Everard)، به زندان ابد محکوم شد، حساسیت‌ها درباره فساد در نیروی پلیس این کشور افزایش یافته است.
رسانه‌ها در انگلیس نوشتند: از سال ۲۰۱۶ میلادی تاکنون، ۲۷ افسر پلیس در انگلیس، در پی ارتکاب جرایم جنسی، محکوم شده اند.
نشریه گاردین پیش‌تر نوشته بود: افسران قاتل انگلیس هم از میان بازنشستگان نیروی پلیس و هم افسران مشغول کار بوده اند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مراحل ساخت دهکده سلامت در هفت باغ؛بزودی
نوآوری در جوشکاری با نانوکامپوزیت‌های مس-آلومینا ایرانی
ظرفیت‌های گردشگری و اقتصاد دیجیتال هرمزگان زمینه‌ساز پیشتازی در جنوب کشور
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
شاعران، در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرشور خواهند داشت
شاعران، با شعر و حضور خود، مردم را به راهپیمایی 22 بهمن فرا می‌خوانند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
انتصاب سرمربی تیم ملی کاتا جودو ایران
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
بیانیه حزب موتلفه اسلامی؛ در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور می‌یابیم
علی لاریجانی عازم مسقط شد
صعود فرجی و شهسواری در رده بندی جدید جهانی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۱ بهمن
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)