• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۳۹۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸
بین الملل » آمریکا
در ایالت مینه سوتا؛

کشته و زخمی شدن ۱۵ نفر بر اثر تیراندازی در آمریکا

در جریان تیراندازی در شهر سنت پل در ایالت مینه سوتای آمریکا یک نفر کشته و ۱۴ نفر دیگر مجروح شدند.

کشته و زخمی شدن ۱۵ نفر بر اثر تیراندازی در آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ پایگاه خبری نشریه هیل و به نقل از مقامات پلیس در ایالت مینه سوتای آمریکا گزارش داد که این حادثه بعد از نیمه شب و در ساعات اولیه یکشنبه در رستورانی رخ داده است.

این تیراندازی ۱۴ زخمی برجای گذاشت، اما یک زن ۲۰ ساله قبل از اینکه به بیمارستان منتقل شود جان باخت.

هنوز کسی در رابطه با این حادثه بازداشت نشده است.

چند هفته پیش یک موسسه فعال در زمینه رصد تیراندازی‌ها در آمریکا گزارش داده بود در حالی که هنوز چهار ماه به پایان سال جاری میلادی باقی مانده آمریکا صحنه ۴۵۰ تیراندازی کور بوده که در آن‌ها دست‌کم ۴ نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و یا بر اثر تیراندازی کشته شده‌اند.

پایگاه «Gun Violence Archive» (مرکز آرشیو خشونت‌های مسلحانه) که یک موسسه غیرانتفاعی برای مستند کردن خشونت‌های مسلحانه در آمریکا است اول شهریورماه (مصادف با ۲۳ اوت) گزارش داد که سال گذشته ۱۵ سپتامبر آمریکا به این آمار رسیده بود.

گزارش این مرکز نشان می‌دهد تا تاریخ ۲۳ اوت ۲۰۲۱ در آمریکا ۱۳۱۶۹ نفر بر اثر خشونت‌های مسلحانه جانشان را از دست داده و ۲۶۳۶۸ نفر زخمی شده‌اند.

در مجموع، ۴۵۰ تیراندازی کور در آمریکا به وقوع پیوسته‌اند که در آن‌ها دست‌کم ۴ نفر هدف قرار گرفته‌اند. از میان کسانی که هدف قرار گرفته‌اند ۷۱۳ نفر کودک با سن بین ۰ تا ۱۱ سال بوده‌اند.

تیراندازی‌های کور، چالش ادامه‌دار پیش روی دولتمردان آمریکا است. بسیاری از کارشناسان آزادی حمل سلاح را یکی از دلایل این بحران می‌دانند.

نتایج یک تحقیق در آمریکا که اخیرا منتشر شد حاکی از افزایش چشمگیر تقاضا برای خرید اسلحه در این کشور است. نتایج تحقیق مشترک دانشگاه‌های «نورث ایسترن» و «هاروارد» نشان داد یک پنجم خریداران اسلحه در سال گذشته میلادی، برای اولین بار اقدام به چنین کاری کرده‌اند.

این تحقیق همچنین نشان داد شمار کل صاحبان سلاح و تعداد شهروندان آمریکایی که اقدام به خرید سلاح کرده‌اند، روند افزایشی داشته‌اند. بر اساس این نتایج، هفده میلیون آمریکایی، سال گذشته، اسلحه خریداری کرده‌اند که بیش از پنج درصد بیشتر از سال ۲۰۱۹ میلادی است.

از سوی دیگر، یافته‌های این تحقیق حاکی از این است که در این بازه زمانی، زنان نیمی از خریداران اسلحه را تشکیل داده‌اند. بر همین اساس، در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۳۹ درصد از خانواده‌های آمریکایی صاحب سلاح بودند. این درحالی است که این میزان در سال ۲۰۱۶، ۳۲ درصد بود.

نتایج تحقیقات دیگری که چندی پیش منتشر شد نشان می‌دهد، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ نزدیک به ۵۵۰ هزار نفر به دلیل جراحت‌های ناشی از حملات مسلحانه روانه بیمارستان شده‌اند. این حجم از خشونت مسلحانه، سالانه میلیارد‌ها دلار هزینه به نظام بهداشت و درمان آمریکا تحمیل می‌کند.

مقایسه آمار‌های خشونت با سلاح میان آمریکا و کشور‌های دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد: در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود ۵ درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتار‌های جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

علاوه بر این، آمار‌های مرکز تحقیقات کنگره آمریکا نشان می‌دهد آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی از (۴۸٪) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

اما، این موضوع نباید باعث انحراف ذهن از بحث بر سر ریشه‌های مهم‌تر این پدیده اجتماعی-فرهنگی شود. آن‌طور که در خود آمریکا هم میان بعضی از منتقدان مسائل اجتماعی معروف است سلاح‌ها تنها «ابزار» کشتن هستند، و تحقیق درباره این پدیده که چرا شمار روزافزونی از آدم‌ها در آمریکا برای کشتن همنوعانشان به این ابزار متوسل می‌شوند را نباید تنها به عاملی، چون سهولت دسترسی به آن‌ها فرو کاست.

بررسی‌های ریشه‌ای‌تر و علمی‌تر رویداد‌هایی که در آن‌ها یک نفر برای کشتار جمعی دست به سلاح می‌برد نشان می‌دهد این مسئله در لایه‌های عمقی‌تر از سبک زندگی آمریکایی و المان‌های فرهنگی-اجتماعی در این کشور سرچشمه می‌گیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
دومین برد شاگردان رافائل مقابل گینه ثبت شد
حل بحران‌های زیست محیطی نیازمند عزم ملی است
فردا، آغاز با تاخیر ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تأکید بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی و ترویج گفتمان فاطمی
همایش امنیت محله محور در کوهدشت
نهم آبان مصادف با سالروز شهادت حجت‌الاسلام «عیسی توسلی»
برگزاری دوره تربیتی شهید برونسی برای فرماندهان گردان علی‌اکبر (ع) خوزستان
درخشش جوانان هلال‌احمر ایلام در مسابقات کشوری «رفاقت مهر»
بازسازی شهرهای مرزی استان کرمانشاه از اولویت‌های توسعه‌ای کشور است
۲ کشته و ۹ مصدوم در تصادف جاده داراب
دیدار دانش آموزان نخبه با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)