• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۵۳۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۷
فارس » اجتماعی

اعلام مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ سه شنبه ۲۰ مهر

آخرین برنامه کاری مراکز واکسیناسیون کروناویروس شیراز، مربوط به روز سه شنبه، بیستم مهر ۱۴۰۰ اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،بر اساس اعلام کمیته واکسیناسیون علیه کروناویروس در دانشگاه، نام، نشانی و ساعات فعالیت مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز، روز سه شنبه، بیستم مهر سال ۱۴۰۰ بر اساس شرایط زیر است.

  • فعالیت تزریق واکسن در مرکز هلال احمر با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز پهلوانان نصیری با تزریق واکسن سینوفارم در نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری صبح و عصر؛ مرکز ملاصدرا با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز ثامن الحجج (ع) با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز شهید بهشتی با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری صبح و عصر؛ پایگاه‌های خودرویی دراک و پارس با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت‌های کاری ۷ صبح تا ۲۲ شب؛ مرکز حسینیه عاشقان ثارالله (ع) با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم به صورت ۲۴ ساعته؛ مرکز پرستو با تزریق واکسن سینوفارم در نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری صبح؛ مرکز احمدبن موسی شاهچراغ (ع) با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم به صورت ۲۴ ساعته؛ مرکز سرداران با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری ۷ صبح تا ۱۱ شب؛ مرکز سالن ورزشی امام حسن مجتبی (ع) با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری صبح و عصر؛ مرکز شهید نصر فرد با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم به صورت ۲۴ ساعته؛ مرکز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری صبح و عصر؛ مرکز بهزیستی با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری صبح و عصر؛ مرکز غدیر با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری صبح و عصر و مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری با تزریق واکسن سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت کاری صبح انجام می‌شود.
    تمامی متولدین سال ۱۳۸۸ و قبل از آن که در سامانه https://salamat.gov.ir نام نویسی کرده و پیامک نوبت دهی دریافت کرده اند، همچنین افرادی که موعد دریافت نوبت دوم واکسن آن‌ها فرا رسیده است، طی دو شیفت از ساعت ۷ صبح در شیفت صبح و از ساعت ۱۳ در شیفت عصر تا پایان حضور مراجعان واکسن‌های «کووایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم» تزریق می‌شود؛ همچنین در صورت عدم امکان حضور در مراکز واکسیناسیون اعلام شده، می‌توانند برای تزریق واکسن از ساعت ۷ صبح تا ۲۲ شب به مراکز واکسیناسیون خودرویی دراک و پارس مراجعه کنند.
     تزریق واکسن در مرکز سرداران از ساعت ۷ صبح تا ۱۱ شب و مراکز احمدبن موسی شاهچراغ (ع)، حسینیه عاشقان ثارالله (ع) و شهید نصر فرد به صورت ۲۴ ساعته انجام می‌شود.اعلام مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ سه شنبه ۲۰ مهر ۴۰۰



یادآور می‌شود، لازم است حضور افراد در مراکز واکسیناسیون تنها بر اساس پیامک نوبت دهی بوده و از افراد دیگر درخواست می‌شود برای پیشگیری از هرگونه اختلال و ازدحام جمعیت در محل‌های تزریق واکسن و حفظ سلامت خود و دیگران، تنها پس از دریافت پیامک در روز‌های آینده به مراکز واکسیناسیون اعلام شده در پیامک مراجعه کنند، چرا که امکان پذیرش افراد خارج از نوبت‌های پیامک شده وجود ندارد و هر گونه مراجعه خارج از شرایط یاد شده، موجب اختلال در روند اجرای واکسیناسیون خواهد بود.
برای دریافت نشانی مراکز و آخرین اطلاعات مربوط به واکسیناسیون در استان فارس و تغییرات احتمالی برنامه واکسیناسیون به پایگاه اینترنتی https://covidvaccine.sums.ac.ir مراجعه کنند.اعلام مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ سه شنبه ۲۰ مهر ۴۰۰

بیشتر بخوانید:

تزریق واکسن کرونا در فارس از مرز ۴ میلیون دُز گذشت

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چرا واکسن آسترازنکا نوبت اول در شیراز نمی زنند؟
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)