• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۶۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۲
بین الملل » غرب آسیا
پاسخ دیپلمات ایرانی در سازمان ملل به اتهامات رژیم صهیونیستی

بلوجی: اتهامات دروغین علیه ایران شیوه همیشگی صهیونیستهاست

رایزن نمایندگی ایران در سازمان ملل گفت طرح اتهامات دروغین و ساختگی علیه جمهوری اسلامی ایران، شیوه همیشگی این رژیم برای پوشاندن جنایات خود علیه مردم فلسطین است.

بلوجی: اتهامات دروغین علیه ایران شیوه همیشگی صهیونیستهاستبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از نیویورک؛ در پاسخ به اتهامات بی اساس نماینده رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، حیدر علی بلوجی عضو هیات کشورمان در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در کمیته اول هفتاد و ششمین مجمع عمومی این نهاد بین المللی با استفاده از دوبار حق پاسخ، با رد این اتهامات گفت: طرح اتهامات دروغین و ساختگی علیه جمهوری اسلامی ایران، شیوه همیشگی این رژیم برای پوشاندن جرم و جنایات خود بر علیه مردم فلسطین بوده است، ولی ما تاکید می‌کنیم که هیچ دروغ و بحران ساختگی ماهیت جنایتکار، جنگ طلب و توسعه طلب این رژیم را نمی‌تواند از انظار عمومی مخفی کند، شیوه‌ای که این رژیم در ۷۰ سال گذشته دنبال کرده است.

دیپلمات کشورمان تاکید کرد: این اسرائیل است که آشکارا حقوق بین الملل را نقض می‌کند، از قطعنامه‌های سازمان ملل سرپیچی می‌کند و حقوق بنیادین مردم فلسطین و ساکنین عرب مناطق اشغالی را زیر پا می‌گذارد. در نتیجه، مردم فلسطین از حق خود بر سرزمین و اموال خود محروم و بالاجبار آواره شده و در معرض ترور، ارعاب و خشونت قرار می‌گیرند و حق سرنوشت مردم فلسطین از آن‌ها سلب می‌شود.

عضو هیات دیپلماتیک کشورمان در سازمان ملل همچنین گفت: حتی در شرایط کنونی که جامعه جهانی با بیماری کرونا درگیر است، اسرائیل از این فرصت برای ادامه توسعه مناطق اشغالی و شهرک سازی برای تثبت اشغال نظامی سایر مناطق فلسطین سوء استفاده می‌کند. در چنین شرایطی ادامه محاصره نوار غزه، بحران انسانی در این منطقه را به وخامت بیشتر سوق داده و شرایط زندگی برای مردم فلسطین را دشوارتر می‌کند. البته اسرائیل تنها به اشغال سرزمین فلسطین بسنده نکرده و خاک کشور‌های همسایه را نیز اشغال کرده و همه این‌ها نشان می‌دهد که تاریخ اسرائیل مشحون از تجاوز در عین تمایلی هیستریک و تبلغات دروغین برای جلب ترحم بین المللی است.

بلوجی اضافه کرد که اسرائیل از رژیم‌های بین المللی ناظر بر سلاح‌های کشتار جمعی هم سرپیچی کرده وبرغم خواست جامعه بین المللی نه تنها به عضویت هیچکدام از معاهدات مربوطه در نیامده بلکه مانع عمده بر سر راه ایجاد خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای به ابتکار ایران است.

بنا به گفته این دیپلمات کشورمان، سلاح‌های کشتار جمعی اسرائیل جدی‌ترین تهدید امنیتی برای همه کشور‌ها منطقه و عدم اشاعه است. با این حال اسرائیل می‌کوشد تا توانمندی‌های متعارف و با برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران را که زیر نظارت کامل آژانس بین المللی انرژی اتمی است، به عنوان چالشی برای ثبات منطقه معرفی کند. این یک اقدامی منافقانه برای دورکردن نظر‌ها از خطر اصلی علیه ثبات منطقه‌ای مخصوصا زرادخانه هسته‌ای و دیگر تاسیسات هسته‌ای این رژیم است که به دور از هرگونه نظارت بین المللی هستند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)