• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۶۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

بنیاد شهید به سازمانی معاضدتی و راهبردی تبدیل می‌شود

یکصد و هشتاد و هشتمین نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران، با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن اجتماعات شهید رسول‌زاده برگزار شد.

بنیاد شهید به سازمانی معاضدتی و راهبردی تبدیل می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در یکصد و هشتاد و هشتمین نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران باید خانه اول و اصلی جامعه ایثارگری و جایی باشد که حرف‌های آنان شنیده و حل و فصل می‌شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مشاوران امور ایثارگران وزرا در سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف را نمایندگان بنیاد خواند و افزود: شما عزیزان پرچم‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار در سازمان‌های مختلف و الگو و نماد جامعه معزز ایثارگری هستید و باید از منظر رفتار و زندگی شبیه به عموم ایثارگران باشید.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران یک سازمان مقدس است، اضافه کرد: شاید خیلی از رفتار‌های عادی که در جامعه و سایر سازمان‌ها انجام می‌شود، در بنیاد شهید و امور ایثارگران با توجه به نقش فداکارانه، ایثارگرانه، دلسوزانه و سرآمد ایثارگران مناسب نباشد؛ بنابر این یکی از وظایف بنیاد این است که برای تمام ایثارگران دستگاه‌های مختلف برنامه‌های آموزشی، اعتقادی و اخلاقی داشته باشد و این کار را پیگیری کند.
قاضی‌زاده هاشمی در ادامه به چند وظیفه مهم نهاد سازمان ایثارگران در دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف شما معاضدت از ایثارگران دستگاه خود، یعنی رعایت حقوق ایثارگران در آن دستگاه و در وهله دوم رعایت حقوق سایر ایثارگران ارباب رجوع در دستگاه است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از سخنان خود حوزه فرهنگ را از موضوع‌های مهم بین بنیاد و سایر دستگاه‌ها خواند و گفت: هر سازمانی باید یک برنامه ترویجی و تربیتی برای کارکنان خود در نظر بگیرد که اگر همه سازمان‌ها در این امر موفق باشند، به معنای وسعت و توسعه فرهنگی در همه کشور است.
معاون رئیس‌جمهور در ادامه ضمن تأکید بر ضرورت حفظ عزت نفس جامعه ایثارگران و نگاه الگویی به ایشان، بیان کرد: در حوزه فرهنگ، مشاوران حوزه ایثار و شهادت بسیار مؤثر هستند. ما در هر سازمانی یک شخصیت برجسته ایثار و شهادت داریم که باید به عنوان الگوی آن سازمان به جامعه معرفی شوند. یعنی نماد هر سازمان باید یک یا چند شخصیت برجسته شهید و ایثارگر آن سازمان باشد، به‌طوری که دیگران، سازمان را به نام او بشناسند. مشارکت در ساخت فیلم و سریال یا برگزاری برنامه‌ها و مسابقات بر محور این شخصیت‌ها می‌تواند در این مسیر کمک کند.
قاضی‌زاده هاشمی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در حال حاضر یک سازمان خدماتی است، ما در دوران جدید مدیریتی قصد داریم آن را از سازمان خدماتی به یک سازمان معاضدتی و در مرحله بعد به یک سازمان راهبردی تبدیل کنیم؛ بنابراین باید حوزه خدمات را مردمی کنیم که لازمه آن ایجاد تشکل‌های مردمی تخصصی از بدنه جامعه ایثارگری و واگذاری خدمات به خود ایثارگران است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تأکید بر تعیین اهداف و محدودیت‌های دبیرخانه شورای مشاوران وزرا برای دوره پیش رو، عنوان کرد: پیشنهاد من این است که علاوه بر ادارات و سازمان‌ها، نمایندگانی از مجلس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام که جزو جامعه ایثارگری هستند هم به این شورا اضافه شوند، تا در جریان بحث‌های حقوقی و سیاست‌گذاری این شورا باشند.
قاضی‌زاده هاشمی در ادامه گفت: دبیرخانه شورای مشاوران وزرا باید یک جدول اعتبارسنجی داشته باشد و سالانه دستگاه‌ها را از منظر حفظ کرامت و منزلت ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ارزیابی کند تا سازمان‌های دوست‌دار ایثار و شهادت مشخص و معرفی و دیگر سازمان‌ها تقویت شوند.
وی در پایان درباره نحوه ملاقات مسئولان دستگاه‌ها با جامعه ایثارگری عنوان کرد: هر ماه دو یا سه دیدار با جامعه ایثارگری صورت می‌گیرد که باید توجه شود این دیدار‌ها تکراری نباشد و بهتر است دیدار‌هایی که توسط رؤسای سازمان‌ها و ادارات با خانواده ایثارگران انجام می‌شود با هماهنگی روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت بگیرد تا هم موازی کاری نشود و هم عدالت رعایت شود.
آیین‌نامه تشکیل شورای مشاوران وزرا و مسئولان فرهنگی در امور ایثارگران در سال ۱۳۸۲ به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به منظور ارائه نظرات مشورتی جهت هماهنگی و ایجاد وحدت رویه در ارائه خدمات به ایثارگران و اعلام نظر در مورد سیاست‌های مرتبط با ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی به تصویب رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پلمب کلینیک غیرمجاز دامپزشکی در تبریز
ارائه خدمات درمانی به بیماران با حضور ۸۳ پرستار در بیمارستان کیش
همایش توسعه بهداشت جمعی و احیای قلبی ریوی
اوسمار ویرا رسما سرمربی پرسپولیس شد
نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل در مدارس آذربایجان شرقی
صعود تیم ملی تنیس روی میز ایران به جمع ۸ تیم برتر مسابقات قزاقستان
پیش بینی وزش باد شدید در سمنان
ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و کنترل آنها در سطح شهر
تساوی وباخت مسی‌های کرمان درلیگ یک فوتبال
معرفی حریفان ملی‌پوشان ایران در مسابقات تن‌بال قهرمانی جهان
آغاز اردوی تیم ملی کاراته ناشنوایان ایران اعزامی به المپیک توکیو در رشت
قهرمانی تیم شایان در مسابقات والیبال جام شهدای برکاده کوچصفهان
استقبال از سرمربی برتر فوتبال زنان آسیا در بم
نایب قهرمانی ایران در کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان
بسته خبر‌های کوتاه ۵ آبان ۱۴۰۴
نمایشگاه تخصصی پدافند غیر عامل شهرداری کرمان
افتتاح خط دوم ایست و بازرسی مرصاد
بازگشت دو معدن به چرخه تولید در نقده
 تأکید بر نقش حیاتی پرستاران و هشدار درباره چالش سرانه نیروی انسانی
پوشش ۹۰ درصدی تعرفه‌های دولتی درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
سقوط بالگرد و جنگنده آمریکایی در دریای جنوبی چین
اوقات شرعی اهواز، ۵ آبان ۱۴۰۴
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)