• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۹۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸
قم » اجتماعی

عهد سربازی نیرو‌های مسلح قم با امام عصر (عج)

نیرو‌های مسلح استان قم، همزمان با سالروز آغاز امامت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف با، ولی نعمت زمین و زمان عهد سربازی بستند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، عهد سربازی نیرو‌های مسلح قم با امام عصر (عج)در این مراسم که صبح امروز در مسجد مقدس جمکران برگزار شد یگان هایی از ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و پایگاه های مقاومت بسیج در کنار خادمان مسجد مقدس جمکران، با رهبر و امام خود حضرت مهدی صاحب الزمان پیمان عهد و سربازی بستند. 

امیر موسوی فرمانده ارتش در این مراسم معنوی که در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، انقلاب شکوهمند اسلامی را طلیعه و آغازگر عصر ظهور دانست و گفت: انقلاب اسلامی نوید بخش عدالت در جهان است و با ارائه مردم سالاری دینی الگویی جدید را به جهانیان معرفی کرد.

وی انقلاب اسلامی را آغازگر تشکیل اتحاد نوین اسلامی دانست و گفت: انقلاب اسلامی به دنبال آماده‌سازی شرایط ظهور حضرت حجت (عج) است و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی منشور جهانی و کامل برای ایجاد تمدن اسلامی است.

فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش خطیر جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی گفت: سال‌ها و دهه‌های آینده متعلق به جوانان است و جوانان باید همانطور که در زمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نقش آفرین بودند باید نظام اسلامی را به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن اسلامی نزدیک کنند.

امیر موسوی جوانان مومن انقلابی را زمینه سازان ظهور امام زمان معرفی کرد و گفت: جوانان با بصیرت، تقوا و بی چشم‌ داشت دنیوی و با روحیه انقلابی در صف اول زمینه سازی ظهور قرار دارند.

وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای دهه‌های آینده انقلاب اسلامی و جوانان انقلابی گفت: جامعه امروز ما بیش از هر زمان دیگری نیاز به ترویج فرهنگ انتظار دارد چراکه تنها جامعه منتظر می‌تواند زمینه را فراهم کند.

امیر موسوی با اشاره به دشمنی و تهاجم فرهنگی دشمنان برای زدودن فرهنگ الهی و معنوی جامعه گفت: باید در مسیر ظهور طوری حرکت کنیم که زیست معنوی سرلوحه زندگی قرار گیرد.

فرمانده ارتش فرهنگ انتظاررا چتری فراگیر برای محافظت جوانان از فرهنگ منحط غربی دانست و گفت: دانلود آهنگ انتظار می‌تواند جوانان ما را در مسیر بهتر سازی برای ظهر حفظ کند و ترویج فرهنگ مهدوی جوانان ما را در مسیر بستر سازی برای ظهور حفظ می‌کند.

وی در ادامه به راهبرد اساسی دشمنان برای نا امید کردن جوانان ایران اسلامی پرداخت و گفت: امروز بزرگترین راهبرد دشمنان انقلاب اسلامی ناامید کردن جوانان ماست، اما جوانان باید با پیشگامی در شکست محاصره تبلیغاتی دشمن، ترس و نوامیدی را از خود دور کنند.

امیر موسوی خون شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای گرانقدر مدافع حرم را تضمینی برای پیروزی ملت ما عنوان کرد و گفت: انتظار فرج به معنای امید به آینده‌ای روشن است و جوانان منتظر ولیعصر ساکت نمی‌ماند بلکه آگاهانه و هوشیارانه به وظایفش در عصر غیبت عمل می‌کنند.

امیر موسوی یکی از وظایف جوانان در عصر غیبت را ورود به عرصه خطیر سازندگی و آبادانی کشور دانست و گفت: یکی از وظایف جوانان ورود به عرصه خطیر سازندگی و مسئولیت‌پذیری است و جوانان باید در همه میدان‌های سیاسی اقتصادی اخلاقی با روحیه و انگیزه بالا ظاهر شوند.

گفتنی است: در این آیین معنوی بالاترین نشان خادمی مسجد مقدس جمکران توسط حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان تولیت این مسجد نورانی به امیر موسوی فرمانده ارتش اهدا شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)