• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۲۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۹
بین الملل » آمریکا
متن بیانیه رایزن نمایندگی ایران در سازمان ملل؛

حاجیلاری: رژیم صهیونیستی، بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر درجهان

رایزن جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، اقدامات مستمر غیرقانونی رژیم صهیونیستی را نقض آشکار قانون بین الملل، منشور سازمان ملل، قانون بشردوستانه و قانون بین المللی حقوق بشر اعلام کرد.  

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک ؛ رایزن جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل, سیاست‌ها و اقدامات مستمر غیرقانونی، ناعادلانه و غیرموجه رژیم صهیونیستی را نقض آشکار قانون بین الملل، منشور سازمان ملل، قانون بشردوستانه و قانون بین المللی حقوق بشر اعلام کرد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

متن بیانیه علی حاجیلاری، رایزن نمایندگی ایران در سازمان ملل؛
خانم رئیس
هیات من از بیانیه ارائه شده از سوی جمهوری گینه از جانب گروه ۷۷ و چین حمایت می‌کند. همچنین مایلم از «کمیسیون اقتصادی و اجتماعی غرب آسیا» به خاطر گزارش خود تحت این بند از دستورکار قدردانی کنم.
گزارش ارائه شده بسیار نگران کننده است، چرا که از سیاست‌ها و اقدامات مستمر غیرقانونی، ناعادلانه و غیرموجه رژیم اسرائیل که ناقض اصول قانون بین الملل، منشور سازمان ملل، قانون بشردوستانه و قانون بین المللی حقوق بشر در ارتباط با مردم سوریه و فلسطینی‌های مظلوم است، به وضوح پرده بر می‌دارد.
این گزارش مؤید آن است که وضعیت در فلسطین اشغالی و بخش اشغالی جولان سوریه در نتیجه اشغال نظامی دیرینه رژیم (اسرائیل) و نیز اقدامات و سیاست‌های غیرقانونی این رژیم همچنان به شدت وخیم است.
خانم رئیس.
با نگاهی کوتاه به این گزارش به سادگی پی می‌بریم که برای فلسطینی‌ها و سوری‌هایی که تحت اشغال رژیم اسرائیل هستند، برداشتن گام در جهت توسعه، همانطور که به روشنی در بخش نتیجه گیری خود این گزارش منعکس شده است، غیرممکن است.
بر اساس این گزارش، اقدامات غیرقانونی اسرائیل تا امرو در فلسطین اشغالی ادامه دارد. این اقدامات غیرقانونی شامل تداوم خشونت و توسل به زور، بازداشت‌های خودسرانه و بدرفتاری، تخریب و توقیف املاک و تاسیسات، فعالیت‌های غیرقانونی و تجاوزکارانه شهرک سازی به همراه خشونت شهرک نشینان، تغییر مکان اجباری جمعیت، کشتن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان، محروم کردن از دسترسی به منابع طبیعی و بسیاری فعالیت‌های دیگر است.
خانم رئیس.
این فقط ظاهر قضیه است. در این وضعیت، توانایی دستیابی به هر گونه اهداف توسعه پایدار برای مردم فلسطین تقریباً غیرممکن است. در حالی که ما تاکید می‌کنیم هیچ کسی نباید عقب بماند، این گزارش ثابت می‌کند مردم فلسطین نه تنها عقب خواهند ماند، بلکه تا زمانی که هیچ گونه حاکمیتی بر منابع طبیعی شان نداشته باشند، هرگز از توسعه پایدار بهره‌مند نخواهند شد.
تداوم محاصره غیرقانونی به منزله مجازات جمعی بوده است، که قانون بین الملل آن را منع می‌کند. بیماری همه گیر کرونا و پیامد اقتصادی آن عواقب اجتماعی و اقتصادی اشغال را دشوار و در نتیجه شرایط زندگی بدتری برای فلسطینی‌ها ایجاد کرده است.
خانم رئیس.
همچنین مایلم از این فرصت برای تاکید بر برخی از نگرانی‌های ابراز شده در این گزارش درباره جولان سوریه استفاده کنم. رژیم اسرائیل به اشغال جولان سوریه در چند دهه گذشته ادامه داده و از زمین، آب، و منابع طبیعی بخش اشغالی جولان سوریه به نفع خود بهره برداری کرده است. ما جولان را بخش جدایی ناپذیر از خاک جمهوری عربی سوریه می‌دانیم و همه اقدامات این رژیم اشغالگر نامشروع را برای تضعیف تمامیت ارضی سوریه به شدیدترین نحو ممکن محکوم می‌کنیم.
خانم رئیس.
اجازه دهید در پایان بار دیگر بر حمایت قاطع ایران از درخواست بحق و جدی خواهران و برادران فلسطینی و سوری مان برای تحقق کامل حقوق مسلم شان و درخواست (شان) از جامعه بین المللی برای تداوم حمایت سیاسی و اقتصادی از آنان در مبارزه و تلاششان علیه اشغال اراضی آبا و اجدادی شان تاکید می‌کنیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)