• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۴۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
شیخ جبری:

تأکید بر الگوگیری از امام حسین (ع) در حمایت از جبهه حق

دبیرکل جنبش امت لبنان گفت: امروز در این برهه سخت می‌توان دید که چگونه محور مقاومت از تهران تا بغداد، دمشق، بیروت و فلسطین گسترش یافته است و شاهد هستیم که محور مقاومت بهای مواضع خود و استواری اش را در جبهه حق را چگونه می‌پردازد؛ در عصری که همچون دوره امام حسین (ع) به سختی می‌توان یاری کننده، دوست و هم پیمان یافت.

تأکید بر الگوگیری از امام حسین (ع) در حمایت از جبهه حقبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، شیخ عبدالله جبری، دبیرکل جنبش امت لبنان در هشتمین میزگرد تصویری (وبینار) سی‌وپنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی برگزار شد، گفت: امام حسین (ع) با خداوند متعال ارتباط بسیار نزدیکی داشتند، هر کسی که شخصیت والای ایشان را مورد بررسی قرار دهد، در میابد که چقدر ایشان به خداوند متعال دلبستگی داشتند؛ پیامبر (ص) فرموده اند: حسن و حسین سرور جوانان بهشت هستند؛ با این وجود اینکه پیامبر عظیم الشان (ص) بهشت ایشان را ضمانت کرده‌اند، اما ما شاهد رشادت‌های ایشان بودیم که چگونه تابع دین بودند و از آن دفاع می‌کردند و در این راه شهید شدند.
 
وی افزود: امام حسین (ع) مانند برخی از افراد که متاسفانه دین را قربانی می‌کنند، دین را قربانی نکردند بلکه جان خود را فدای دین کردند؛ امام حسین (ع) با ظلم جنگیدند و در جبهه حق علیه باطل قرار داشتند.
 
شیخ جبری به طرح سوالاتی پرداخت و گفت: ممکن است از خود بپرسیم که، اگر امام حسین (ع) در بین ما بودند، در کدام جبهه قرار می‌گرفتند؟، آیا در جبهه فلسطین که جبهه حق است می‌ایستادند یا در جبهه کشور‌های شکست خورده‌ای که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند؟ باید گفت امام حسین (ع) در بطن اسلام و با مسائل و مشکلات مردم تعاملات فراوانی داشتند.
 
دبیرکل جنبش امت لبنان تصریح کرد: امروز در این برهه سخت می‌توان دید که چگونه محور مقاومت از تهران تا بغداد، دمشق، بیروت و فلسطین گسترش یافته است؛ و شاهد هستیم که محور مقاومت بهای مواضع خود و استواری اش را در جبهه حق را چگونه می‌پردازد؛ در عصری که همچون دوره امام حسین (ع) به سختی می‌توان یاری کننده، دوست و هم پیمان یافت.
 
شیخ جبری اضافه کرد: بسیاری از کشور‌های اسلامی راه خود را از اسلام و امت اسلامی جدا کردند تا با دشمنان غاصب در ارتباط باشند؛ ما همواره شعار "ای حسین، ما تو را رها نکرده ایم را همواره سر داده ایم، بنابراین در اینجا وظیفه ما مسلمانان این است که آیا واقعا تا ظهور امام زمان (عج) پای نهضت امام حسین (ع) می‌ایستیم یا اینکه از امت اسلام و مسائل آن دست کشیده، ضعیف شده و آن را رها می‌کنیم؟ یا اینکه از سر ترس و وحشت یا ترغیب کسانی که در حال اجرای برنامه‌های صهیونیستی _ آمریکایی در منطقه هستند، مقدساتمان را رها می‌کنیم؟
 
وی گفت: ما در اربعین حسینی با خداوند متعال و امام حسین (ع) تجدید میثاق می‌کنیم تا زمانی که با ایشان و با پیامبر (ص) دیدار کنیم در نهایت وظیفه ما مسلمانان این است تا بر نهضت امام حسین (ع) و عهدی که بستیم استوار بمانیم.
 
دبیرکل جنبش امت لبنان افزود: امام حسین (ع) مانند برخی از افراد که متأسفانه دین را قربانی می‌کنند، دین را قربانی نکردند بلکه جان خود را فدای دین کردند؛ امام حسین (ع) با ظلم جنگیدند و در جبهه حق علیه باطل قرار داشتند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)