• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۶۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۶
علمی و فرهنگی » معارف

«نشست تخصصی اعتیاد» با حضور مبلغان فعال در این حوزه

رئیس اداره امور مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: نخستین «نشست تخصصی اعتیاد» با حضور ۴۰ مبلغ فعال این حوزه با هدف شبکه‌سازی و هم‌افزایی مبلغین فعال سراسر کشور در حوزه اعتیاد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام علی جنتی رئیس اداره امور مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: نشست تخصصی اعتیاد با حضور ۴۰ تن مبلغان منتخب که از میان ۴۰۰ مبلغ فعال در حوزه اعتیاد انتخاب شدند در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسان برگزار شد.
 
وی درباره نحوه انتخاب و دعوت از شرکت کنندگان در این جلسه عنوان داشت: برای برگزاری این نشست ۴۰۰ مبلغ فعال در حوزه مبارزه با اعتیاد در سراسر کشور شناسایی شدند و در نهایت پس از مصاحبه و بررسی‌های لازم، ۴۰ نفر از واجدین شرایط، برای شرکت در این نشست دعوت شدند.
 
حجت‌الاسلام جنتی افزود: در این نشست به هر مُبلغ ۲۰ دقیقه فرصت داده شد تا تجربیات و طرح‌های خود را در راستای مبارزه با اعتیاد تبیین و تشریح کنند و پیشنهاد‌های خود را در این زمینه به داوران ارائه دهند.
 
رئیس اداره امور مبلغان با اشاره به اینکه سه داور کار بررسی و ارزیابی طرح‌ها و پیشنهاد‌های مطرح شده را بر عهده داشتند اذعان داشت: این داوران در نهایت یک طرح را در صورت جامع و مؤثر بودن به‌عنوان طرح برگزیده اتنخاب کرده، در غیر اینصورت طرح جامعی از همه‌ی پیشنهاد‌های مطرح شده را تنظیم و ارائه می‌کنند.
 
وی تصریح کرد: این طرح‌ها، محتوای تبلیغی را در اختیار مبلغانی که علاقه‌مند به کار کردن در حوزه اعتیاد هستند قرار می‌دهد تا آن‌ها را در امور تبلیغی در حوزه مبارزه با اعتیاد توانمند سازد.
 
حجت‌الاسلام جنتی مهم‌ترین مسائلی که در این جلسات توسط مبلغین مطرح شد را «عدم حمایت مسئولان از فعالیت‌های مبلغان در مبارزه با اعتیاد»، «تمایل به استفاده از ظرفیت‌های سازمان تبلیغات در امر مبارزه با اعتیاد» و «نبود شبکه جامعی از مبلغین فعال در عرصه اعتیاد» برشمرد.
 
رئیس اداره امور مبلغان با اشاره به سخنان رهبری در رابطه با لزوم گفتمان سازی در امر تبلیغ عنوان داشت: برای گفتمان سازی ابتدا باید شبکه سازی انجام شود تا مبلغان فعال همدیگر را شناخته و با فعالیت‌های یکدیگر آشنا شوند همچنین زمینه همکاری و هم افزایی مبلغان سراسر کشور در حوزه اجتماعی فعالیت دارند فراهم شود، بنابراین ما نیز به برگزاری این نشست با هدف شبکه‌سازی مبلغان فعال در حوزه اعتیاد، اقدام کردیم.
 
رئیس اداره امور مبلغان در پایان با اشاره به اینکه «نشست اعتیاد» نخستین نشست از «سلسله نشست‌های شبکه‌های تخصصی مبلغان» بود گفت: با توجه به اینکه یکی از مأموریت‌های ما در اداره کل مبلغان، شناسایی و تشکیل شبکه‌های تخصصی از مبلغان فعال در حوزه‌های مختلف نظیر بهداشت، اقتصاد و... در سراسر کشور است از این رو اداره امور مبلغان سلسه نشست‌های تبلیغی تخصصی دیگری با موضوع «اقتصاد»، «سلامت» و... را در دستور کار خود قرار داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)