• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۸۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
خراسان جنوبی » علمی فرهنگی
در ششمین دوره طرح شهید احمدی روشن

برگزیده شدن ۴ طرح خراسان جنوبی برای حل مسائل استان

۴ طرح استادان دانشگاه‌های خراسان جنوبی در ششمین دوره طرح شهید احمدی روشن برای حل مسائل استان برگزیده شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: بنیاد برگزیده شدن ۴ طرح خراسان جنوبی برای حل مسائل استانملی نخبگان در راستای رشد و شکوفایی بیش از پیش دانشجویان مستعد کشور ، طرح شهید احمدی روشن را برای ششمین سال متوالی برگزار می‌ کند که تاکنون ۱۵ استان کشور از جمله خراسان جنوبی توانایی اجرای این طرح را داشته اند. 

احمدی زاده افزود: امسال برابر با استان‌های سطح ۱ کشور از جمله خراسان رضوی، فارس و آذربایجان غربی؛ ۴ طرح اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی در طرح احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان پذیرفته شد که از این تعداد ۳ طرح از دانشگاه بیرجند و ۱ طرح از دانشگاه علوم پزشکی است.

 

احمدی زاده گفت: این طرح دوره سوم خود را در استان می‌گذارند و تاکنون ۱۵ طرح (یعنی ۱۵ مسئله استان) را در بر گرفته است.

 

وی افزود: بعضی از این طرح‌ها مراحل عقد قرارداد تجاری با صنعت را می‌گذراند و حدود ۱۳۰ دانشجوی مستعد در آن مشارکت کرده اند.

 

احمدی زاده افزود: متوسط هزینه بنیاد نخبگان برای هر طرح اعم از حقوق ماهیانه دانشجویان و اساتید و هزینه‌های جانبی ۳۰۰ میلیون تومان به ازاء هر طرح است.


وی گفت: در این طرح دانشجویان برگزیده، با راهنمایی و مدیریت یکی از اساتید خبره، طی مدت ۹ ماه به صورت گروهی برای حل یکی از مسائل تخصصی کشور قدم برمی دارند.

 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی گفت: استفاده از توانمندی‌های دانشجویان مستعد برای حل مشکلات جامعه، ایجاد شبکه دانشجویان مستعد و خبرگان دانشگاهی و صنعتی، افزایش اعتماد دستگاه‌های اجرائی، مراکز علمی و بخش خصوصی به برگزیدگان و افزایش مهارت‌های اجتماعی و روحیه خودباوری دانشجویان از اصلی‌ترین اهداف این طرح است.

احمدی زاده افزود: دانشجویان و مستعدین برتر شرکت‌کننده در این دوره، با توجه به عملکرد خود، بر اساس مقررات بنیاد، می‌توانند از دریافتی ماهیانه بیش از مبلغ فن‌یاری، تجربه کار تیمی واقعی و بین رشته‌ای، استفاده از دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی، استفاده از اعتبار هسته پژوهشی زیر نظراستاد خبره ، دریافت امتیاز فعالیت‌های نخبگانی بر اساس نظر استاد خبره تا سقف ۱۰۰ امتیاز، استقرار در فضای هم‌افزا در کنار هسته‌های پژوهشی دیگر،  استفاده از شبکه آزمایشگاه‌های راهبردی کشور و شرکت در اردو‌های علمی و فرهنگی بهره مند شوند.

وی گفت: ثبت نام از دانشجویان در ششمین دوره طرح شهید احمدی روشن در خراسان جنوبی با هدف تشکیل هسته‌های نخبگانی از مهر‌ماه آغاز شد و تا امروز ادامه دارد و دانشجویان ممتاز در صورت برخورداری از حداقل یکی از شرایط مورد نظر، می‌توانند در فراخوان ثبت نام کنند.

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی گفت: مشمولان پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد در سال تحصیلی جاری، مشمولان پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد در سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ (در صورت دانشجو بودن در سال تحصیلی جاری)، دانشجویان سال‌های سوم و چهارم مقطع کارشناسی با معدل بالای ۱۷ و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با معدل بالای ۱۸ دانشجویان حائز شرایط ثبت نام در این فراخوان هستند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)