• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۸۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
بین الملل » غرب آسیا
به گزارش پایگاه خبری القدس؛

بیانیه جنبش جهاد اسلامی در سالگرد شهادت فتحی الشقاقی

جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز سه شنبه بر پایبندی خود به گزینه مقاومت و استفاده از سلاح‌های خود در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی تا آزادی فلسطین تاکید کرد.

بیانیه جهاد اسلامی در سالگرد شهادت فتحی الشقاقیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز سه شنبه بر پایبندی خود به گزینه مقاومت و استفاده از سلاح‌های خود در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی تا آزادی فلسطین از دریا تا رود آن تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری القدس؛ این جنبش در بیانیه‌ای به مناسبت بیست و ششمین سالگرد ترور فتحی الشقاقی، بنیانگذار و دبیرکل سابق آن که در چنین روزی در سال ۱۹۹۵ در جزیره مالت به دست عناصر موساد رژیم صهیونیستی ترور شد، تاکید کرد: نهضت و اندیشه‌ای که دکتر الشقاقی پایه گذاری کرد، همچنان حضور دارد و در حال رشد و شکوفایی است و هیچ توطئه‌ای نمی‌تواند مانع آن شود و در حالی که این نهضت تا پایان دادن به اشغال فلسطین، آزاد سازی سراسر خاک فلسطین و بازگشت فلسطینی‌ها به خانه‌های غصب شده ادامه داشته باشد، این اندیشه از بین نخواهد رفت.
جنبش جهاد اسلامی در این بیانیه افزود: سلاح ما همواره رژیم اشغالگر را هدف قرار خواهد داد. ما امروزه در تلاش برای رهایی حق خود از چنگال دشمن غاصب، قدرتمندتر و استوارتر هستیم و دشمن هنوز نبرد شمشیر قدس را فراموش نکرده است.
در ادامه بیانیه همچنین آمده است: ایدئولوژی و دیدگاه‌های جهادی که فتحی الشقاقی، فرمانده فلسطینی آن را پایه گذاری کرد، همچنان میوه می‌دهد و پیروزی‌ها از آن شکوفا می‌شود. اینک فرزندان او در زندان‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی هستند که پس از نبرد قهرمانانه در نفی رفتار‌های خصمانه و ظالمانه زندانبانان صهیونیست، پیروزی خود را بر آنان اثبات می‌کنند.
جنبش جهاد اسلامی در بیانیه خود همچنین تاکید کرد که به اصولی که الشقاقی برای آن زندگی کرد و در راه آن به شهادت رسید که مهمترین آن‌ها فلسطین است، پایبند خواهد ماند.
جهاد اسلامی ادامه داد: با وجود شهادت دکتر الشقاقی و تلاش دشمن برای از بین بردن نهضتی‌ای که او بنیانگذارش بود، شعله آتش نبرد آنطور که بانی آن می‌خواست، فروزان است و محور مقاومت و جهاد همچون کابوسی، دشمن را تعقیب می‌کند، بلکه سالگرد شهادت الشقاقی به مناسبتی تبدیل شد که در آن پایبندی به مقاومت و مبارزه با دشمن تجدید می‌شود و در نتیجه اشغالگر از زندگی در سرزمین ما لذت نمی‌برد تا زمانی که خداوند به نابودی آن اجازه دهد.
جهاد اسلامی در بیانیه خود ادامه داد: ترور بنیانگذار جنبش انگیزه‌ای برای کار، توسعه و گسترش جنبش، ارتقای توان رزمی و نظامی آن، تقویت ساختار سازمانی و گسترش پایگاه توده‌ای و مردمی آن بود که امروزه در همه عرصه‌ها گسترش یافته و حضور آن در همه بخش‌های اقدام ملی، به وضعیتی اصیل و ریشه دارِ ملی و مردمی تبدیل شده است.
جنبش همچنین اظهار داشت: سالگرد جدید در حالی فرا می‌رسد که بسیاری از رژیم‌های عربی همچنان بر کنار گذاشتن فلسطین و مطرح نکردن آن به عنوان موضوع محوری امت مسلمان اصرار دارند و برای برقراری روابط عادی با دشمن صهیونیستی می‌شتابند و فکر می‌کنند که برقراری روابط با اشغالگران امنیت آن‌ها را تامین می‌کند.
جنبش جهاد اسلامی همچنین به شهدا، اسرا و ملت فلسطین درود فرستاد و با اسرا تجدید عهد کرد که تا آزادی آنها، به عهد خود وفادار بماند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)