• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۹۹۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
سیاسی » دولت

تاکید معاون اول رئیس جمهور بر ادامه واکسیناسیون عمومی

جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

تاکید معاون اول رئیس جمهور بر ادامه واکسیناسیون عمومیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهور؛ دکتر محمد مخبر در این جلسه با اشاره به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر افزایش آمار واکسیناسیون در کشور، گفت: با تلاش تمام دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌های مربوطه آمار واکسیناسیون در ایران بخوبی پیش می‌رود تا جایی که تأثیر پوشش واکسیناسیون بر کاهش شهر‌های قرمز و آمار مرگ و میر بر اثر ویروس کرونا در کشور کاملاً مشهود است.
معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: با تلاش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کادر درمان و همچنین پوشش گسترده واکسیناسیون، وضعیت ابتلا، بستری و فوت شدگان ناشی از ویروس کرونا در کشور روند کاهشی دارد.
دکتر مخبر تأکید کرد: باید با ادامه واکسیناسیون در کشور و همچنین رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجازه ندهیم دستاورد‌های کشور در ماه‌های اخیر در زمینه مقابله با بیماری کرونا از بین برود.
در این جلسه که رییس دفتر رییس جمهور، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش و نمایندگان برخی از دستگاه‌های دولتی حضور داشتند، گزارش‌هایی از وضعیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در ادارات، صنوف و حمل و نقل کشور، روند پوشش سراسری واکسیناسیون و میزان واردات واکسن خارجی و تولید داخل ارائه شد.
دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در این جلسه گزارشی از برآورد‌های نیاز کشور برای واکسیناسیون با پوشش صد در صد جمعیت کشور و پوشش واکسیناسیون به تفکیک گروه‌های سنی به ویژه بین طلاب، دانشجویان و دانش آموزان ارائه کرد.
کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه با اشاره به آمار تزریق دوز اول واکسن کرونا به بالای ۷۲ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال و پوشش صددرصدی واکسیناسیون کارکنان وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگشایی مدارس در مقطع متوسطه اقدامات و ترتیبات لازم را انجام داده است.
همچنین دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی از نظرسنجی‌ها درباره میزان بالای موافقت والدین برای بازگشایی مدارس و تزریق واکسن کرونا به دانش آموزان، موافقت مردم برای ایجاد محدودیت‌های اجتماعی برای افرادی که واکسن کرونا تزریق نکرده اند و همچنین افزایش استقبال مردم برای واکسیناسیون در کشور ارایه کرد.
در ادامه این جلسه نیز وزارتخانه‌های کشور و راه و شهرسازی گزارشی از مدیریت هوشمند کرونا در بین اصناف، ادارات و حمل و نقل عمومی و راه اندازی سامانه مدیریت هوشمند مقابله با بیماری کرونا ارایه و بر ضرورت نظارت و همکاری تمام دستگا‌های دولتی و وزارتخانه‌های مربوطه بر چگونگی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و نحوه ارایه خدمات به مردم در طرح مدیریت هوشمند کرونا تاکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)