• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۰۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴
قم » سیاسی

دیدار رئیس پدافند غیرعامل با مراجع عظام تقلید

رییس پدافند غیرعامل کشور به منظور دیدار با مراجع عظام تقلید و علما لحظاتی وارد قم شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، سفر رئیس پدافند غیرعامل به قمافتتاح نمایشگاه دایمی پدافند، کتابخانه تخصصی و ساختمان اداره کل پدافند غیرعامل استان قم از برنامه‌های سفر یک روزه سردار جلالی به قم اعلام شده است. 

 

آیت الله نوری همدانی: خنثی شدن جنگ نرم دشمنان نیازمند مدیریت کامل و برنامه ریزی دقیق و هوشمندانه‌تر

آیت الله نوری همدانی در دیدار رئیس پدافند غیرعامل گفت: باید آنقدر قوی شویم که دشمن نتواند به راحتی هر کاری را که می‌خواهد انجام دهد و به اهداف شوم خود برسد.

وی افزود: مسئولان باید بدانند دشمن شاید به خواب برود، اما همیشه در کمین است و هیچ وقت چشم دیدن پیشرفت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ندارد و دست از کینه ، ظلم و استبداد خود علیه ایران اسلامی بر نخواهد داشت.

 

آیت الله علوی گرگانی: دشمنان با نقشه‌های شوم  دنبال کاهش رشد جمعیت در ایران هستند 

آیت الله علوی گرگانی با اشاره به اینکه دشمنان با نقشه‌های شوم خود و تبلیغات غلطی که می‌کنند دنبال کاهش رشد جمعیت در ایران هستند گفت: اگر موضوع کاهش جمعیت و تهدید‌هایی که در این زمینه می‌کنند را جدی نگیریم به زودی شاهد پیری جمعیت و خارج شدن کشور از حضور ارزشمند جوانان در مدیریت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها خواهیم بود.

آیت الله علوی گرگانی افزود: باید در جامعه تبلیغ و نهادینه شود که؛ برخلاف تبلیغ غربی‌ها، زندگی زیبا در اولاد کمتر نیست.
آیت الله علوی گرگانی همچنین خواستار سیاست‌های تشویقی برای فرزنداوری شد و گفت: برای مقابله با تهدید کاهش نرخ رشد جمعیت از دولت و دیگر مسئولان میخواهیم خانواده‌ها را ترغیب به فرزند آوری کنند و نگذارند دشمنان در رسیدن به اهدافشان در پیر شدن جمعیت ایران موفق شوند.


آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی: مردم یکی از مهمترین مولفه‌های قدرت دفاعی کشور

آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در دیدار رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به اینکه سطح آگاهی و دانش مردم نسبت موضوعات پدافند غیرعامل باید ارتقا یابد تاکید کرد، قدرت واقعی که ایجاد بازدارندگی و توان دفاعی می‌کند خود مردم هستند.

آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی با تاکید بر اینکه دشمن در تلاش است تا بین مردم و حاکمیت فاصله ایجاد کند، تاکید کرد: مادامی که مردم در صحنه هستند دشمن در دستیابی به اهدافش ناکام خواهد بود.

وی با اشاره به تغییر توطئه‌ها و برنامه‌های دشمن به موضوع حملات سایبری اخیر اشاره کرد و گفت: در همین حملات نیز ما دیدیم که صرفاً با کمک مردم می‌توان مدیریت بحران کرد و اثر تهدید را به حداقل رساند.

آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی با اشاره به اینکه امروز عرضه خصومت و دشمنی استکبار جهانی با ملت و نظام جمهوری اسلامی صرفاً در بخش‌های نظامی نیست، اظهار داشت: حوزه اقتصاد، حوزه فرهنگ و اخیراً فضای سایبری تبدیل به کارزار جنگی شده است و پدافند غیر عامل نیز باید بیش از گذشته در این عرصه‌های جدید فعالیت کند.

سردار جلالی: ارتقای ساختار دفاع سایبری کشور در دولت سیزدهم
سردار جلالی در دیدار با آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی با اشاره به اینکه افزایش سطح توان و بازدارندگی دفاعی کشور سبب شده است تا دشمن به سمت مدل جدیدی از تهدیدات گرایش پیدا کند، افزود: در شرایط فعلی دشمنان در تلاش هستند تا در حوزه‌های نوپدیدی مانند فضای سایبری دشمنی‌های خود را علیه ملت ایران اعمال کنند.

وی با تاکید بر اینکه ساختار دفاع نوین در قالب پدافند غیرعامل با تدبیر مقام معظم رهبری قریب به دو دهه است که در کشور شکل گرفته است، تاکید کرد: پدافند غیرعامل تلاش دارد تا یک لایه دفاعی در بخش‌های اجرایی کشور سامان دهد و این امیدواری وجود دارد تا در دولت سیزدهم این مهم به سرانجام برسد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه متاسفانه یکی از عبرت‌های دولت دوازدهم این بود که در حوزه جنگ سایبری ساده‌انگاری و غفلت می‌کرد، ادامه داد: این رویکرد در دولت جدید متفاوت است و ما به یک فهم واحد و مشترک با دولت دست یافته ایم و این امید وجود دارد تا عقب ماندگی‌های دولت قبل برطرف شود.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم: با چشمانی باز می توان توطئه دشمنان را خنثی کرد

آیت الله حسینی بوشهری هم در این دیدار با اشاره به اینکه باید مراقب تهدیدات و نقشه‌های غافلگیرانه دشمن مانند حمله سایبری اخیر به جایگاه‌های سوخت ایران بود گفت: با چشمانی باز و اقدامات از قبل برنامه ریزی شده می‌توان طراحی‌های دشمنان را خنثی کرد و قدم‌های موثری برای مقابله با جنگ نرم دشمنان برداشت.

وی با بیان اینکه تهدیدات فضای مجازی و جنگ نرم فقط ایران اسلامی را تهدید نمی‌کند افزود: آمریکا نیز در ردیف اول جنگ نرم و حملات سایبری قرار دارد و این یعنی هیچ کشور‌ها از خطرات حملات سایبری محفظ نیست.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: مسئولان پدافند غیرعامل باید اهمیت پدافند را در افکار عمومی نهادینه کنند تا تهاجمات پدافندی دور از ذهن عموم جامعه نباشد و مردم هرلحظه آمادگی مقابله با جنگ سایبری دشمنان را داشته باشند.

وی شناخت آسیب‌های فضای مجازی و برنامه ریزی برای مقابله با آن را مورد تاکید قرار داد و گفت: فضای مجازی را نمی‌شود بست، اما باید آسیب‌های آن که تهدید کننده هویت و اعتقاداتمان است را جدی گرفت و غافل نشد.

دیدار رئیس پدافند غیرعامل کشور با آیت الله جوادی آملی بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

امروز همچنین ساختمان جدید پدافند غیرعامل قم جنب استانداری افتتاح شد.

همزمان با افتتاح این ساختمان، نمایشگاه دائمی پدافند غیرعامل نیز در ساختمان جدید اداره کل پدافند غیرعامل قم گشایش یافت.

در این نمایشگاه اقدامات و برنامه ریزی‌های پدافند غیرعامل در مقابله با جنگ سایبری و پدافندی دشمنان در قالب پوستر و عکس به نمایش گذاشته شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)