• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲
سیاسی » رهبری
وزیر اطلاعات:

هوشیاری و همراهی مردم، اقدامات دشمن را خنثی می کند

وزیر اطلاعات : هوشیاری و همراهی مردم و علاقه آنان به وطن و نظام، اقدامات دشمن را خنثی می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب در حاشیه حضور در ستاد خبری این وزارتخانه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در پاسخ به پرسشی در خصوص اطلاعات متفاوت درباره اختلال اخیر در عرضه سوخت تصریح کرد: اگر به زمان انتشار اطلاعات نهاد‌های ذیربط در این خصوص توجه کنیم اطلاعات هر یک مکمل دیگری بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی تاکید کرد: اطلاعات کاملی که از این حمله سایبری به دست آمده است در اختیار افکار عمومی قرار خواهد گرفت، زیرا آنچه مربوط به سلامت، امنیت و رفاه مردم است باید در اختیار آنان قرار گیرد و مسئولان اطلاع رسانی بهنگام را وظیفه خود می‌دانند.
وزیر اطلاعات گفت: اطلاعات بعدی را مراجع و مسئولان ذیربط به اطلاع مردم می‌رسانند همچنان که تاکنون چنین بود و اطلاعات کامل مربوط به داخلی یا خارجی بودن عوامل این رویداد به مردم ارائه خواهد شد.
وی اظهار داشت: فعلا تا اطلاعات دقیق در این باره کسب نشود نمی‌توانیم اظهارنظر دقیقی در این باره داشته باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


این اطلاعات باید جمع آوری شود و نهاد‌های مختلف امنیتی و پدافندی ذیربط این اطلاعات را با یکدیگر تبادل و نتیجه آن را تقدیم ملت کنند.
آقای خطیب افزود: دشمن همواره در جهت این که بتواند به آسایش، رفاه و آرامش مردم ضربه بزند چنین اقداماتی می‌کند، اما هوشیاری و همراهی مردم و علاقه آنان به وطن و نظام سبب می‌شود که این اقدامات دشمن خنثی شود.
وی اضافه کرد: هوشمندی و صبر مردم در چند دهه پس از انقلاب مانع از آن شده است که دشمن در چنین اقداماتی موفق شود چنانکه در جنگ تحمیلی و تحریم به نتیجه نرسیدند.
وزیر اطلاعات پیروزی‌های بزرگ ملت ایران را ناشی از بصیرت آنان دانست و گفت: امریکا با همه قدرتش با سرافکندگی از منطقه خارج شد و محور مقاومت در منطقه و دنیا سرافراز شناخته می‌شود.
آقای خطیب افزود: ملت ایران در دنیا به عنوان مردمی اهل مقاومت، فرهیختگی و سابقه طولانی علم و دانش شناخته می‌شوند بنابراین این گونه اقدامات دشمن به خاطر هوشمندی این ملت هیچ تاثیری در اراده و پیشرفت کشورمان ندارد.
وی با اشاره به حمله سایبری اخیر به شبکه عرضه سوخت کشورمان گفت: پس از این اتفاق برغم آن که شایعات مختلفی منتشر شد، اما مردم نه فقط با هوشمندی به این شایعات توجه نکردند بلکه با صبر و حوصله بر آن فائق آمدند.
وزیر اطلاعات، موفقیت در گذر از این اتفاق را مرهون هوشیاری مردم دانست و افزود: مسئولان به وظایف شان در خدمت به مردم عمل کردند البته مردم نیز به منتخبان شان اعتماد کردند.
آقای خطیب با اشاره به حرکت ارزنده رئیس جمهور در حضور میدانی پس از وقوع این رویداد تصریح کرد: رئیس جمهور با این حضور نشان داد که آسایش مردم و رفع مشکلات آنان برایش اهمیت دارد و همواره در این مسیر حرکت می‌کند تا آرامش مردم افزایش یابد و این دستاورد، گام دیگری برخاسته از انتخاب مردم است.
وی همچنین از نهاد‌های اجرایی و امنیتی در رفع سریع مشکلات ناشی از اختلال در عرضه سوخت قدردانی کرد.
وزیر اطلاعات همچنین با قدردانی از رسانه ملی گفت: به ویژه رسانه ملی که در این اتفاق با مردم همراهی کرد و نیز از رسانه‌های دیگر که به مردم اطلاع رسانی بهنگام کردند و جلوی سوء استفاده‌ها را گرفتند تشکر می‌کنم.
آقای خطیب همچنین با اشاره به حضورش در ستاد خبری وزارت اطلاعات با قدردانی از مردم بابت اعتماد به تشکیلات خبری این وزارتخانه گفت: مجموعه ستاد خبری برمبنای اطلاعات "مردم پایه" شکل گرفته است و این امید را ایجاد می‌کند که مردم به این مجموعه اعتماد کافی داشته باشند بنابراین تلاش می‌کنیم ارتباط مان را با مردم گسترش دهیم.
وی همچنین با قدردانی از همه عزیزانی که در مجموعه ستاد خبری این وزارتخانه در سراسر کشور فعالیت می‌کنند تاکید کرد: در ارتباط مردم با صبر، مدارا و مهربانی برخورد کنند.
آقای خطیب همچنین گفت: امیدوارم همان طور که به ما قول دادند در همین آبان از طریق سامانه ۱۱۳ و سامانه ستاد خبری، راه ارتباط مستقیم با وزیر اطلاعات برای مردم فراهم شود.
وزیر اطلاعات توانایی این نهاد اطلاعاتی را در مقابله با دشمن و آسیب‌های امنیتی برخاسته از اطلاعات مردم دانست و افزود: اطلاعات مردم پایه اساس تصمیمات ماست که می‌تواند راهگشا باشد و امیدوارم با گسترش این شبکه ارتباطی بتوانیم خدمات بیشتری به مردم ارائه کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)