• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۱۲۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا

باید به شما اخطار بدهیم که این غذاها، واقعا از چندش‌آورترین‌ها محسوب شده و تصاویر مناسبی ندارند، اما اگر می‌توانید دیدن تصاویرشان را تحمل کنید، همراهمان بمانید و تا انتهای این مطلب را بخوانید!

به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، همه‌ی قسمت‌های مهم بدن گونه‌های مختلف جانداران، حداقل یک‌بار خورده شده‌اند که بعضی از آن‌ها غنی از مواد مغذی است؛ مثل مورچه‌های آمازون، تخم جنین پرنده نیم‌پز، همه نوع کرم‌های کوچک، سُم، منقار، گوش و چشم که همه برای یک آشپزی خوب استفاده می‌شوند. روش‌های درست کردن این غذا‌ها خیلی جالب است مثلاً: خمیری کردن، ترشی انداختن، دم کردن، جوشاندن، حرارت دادن، تکه‌تکه و خام سرو کردن درحالی‌که غذا تکان می‌خورد!
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
آشپزی برای بعضی‌ها هیجان‌انگیز و برای بعضی وقت‌گیر است: اگر به دنبال غذا‌های حال به هم زن و یک ماجراجویی غذایی هستید و در جستجوی برخی غذا‌های آزار دهنده برای مهمان‌ها هستید که هزینه‌اش از یک شام معمولی بیشتر شود، در ویدئو زیر از چندش آورترین غذا‌های دنیا نام برده شده و در ادامه هم با چگونگی درست کردنشان در سراسر دنیا آشنا می‌شوید.
 
۱۰. پنیر کرم زده؛ ایتالیا
پنیر کرم زده casu Marzu (پنیر ایتالیایی که از شیر گوسفند تهیه می‌شود) که در ساردینای ایتالیا تهیه می‌شود، برنده چندش‌آورترین پنیر‌های دنیا شده است که در اصل به آن‌ها پنیر فاسد می‌گویند. این پنیر با هدف تبدیل شدن به زمینه‌ای برای پرورش لانه‌های کرم تهیه می‌شود. این کار ریشه در آشپزی‌های بومی مردم آن منطقه دارد.
 
پنیر (Cazu Marzu) بانام مستعار پنیر کرم‌زده به روش تخمیر هم درست می‌شود. اگرچه جدیدا در مصرف پنیر کرم‌زده به روش‌های نوین به بهداشت توجه می‌کنند، اما تغییر ایجاد کردن در پنیر به طور رسمی غیرقانونی است! در هر حال اجازه ندهید که این موضوع مانع راه شما برای سفر به این قسمت ایتالیا باشد.
 
گزارش‌هایی مبنی بر مزه این پنیر همان‌گونه است که می‌توانید تصور کنید: بدن کرم‌های گره‌خورده گوشتالو که هنگام خوردنشان بالا و پایین می‌پرند.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۹. بوداگ؛ مغولستان
در مغولستان عشایری که وسایل استیل برای آشپزی نداشتند سال‌ها پیش روشی مبتکرانه برای پختن بز ابداع کردند، آن‌ها گاهی موش خرمایی کوهی را هم با این روش می‌پختند، اما به دلیل اینکه باعث بیماری طاعون می‌شد بز را انتخاب کردند. روش پختن این غذا به این صورت است که آن‌ها ابتدا بز را می‌کشند و پاهایش را می‌شکنند و سنگ‌هایی صاف و بسیار داغ را در حفره ایجادشده در بدن جانور می‌چپانند و جانور را از پاهایش می‌گیرند و تکان می‌دهند تا کامل بپزد. گاهی هم برای پختن بهتر از بیرون به آن حرارت می‌دهند. این روش طبخ در مغولستان بسیار رایج است.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۸. جنین اردک نیم‌پز، جنوب شرق آسیا
این غذا، یک غذای بسیار ساده خیابانی و قابل دسترس در فیلیپین و ویتنام است. این غذا شهرت بسیاری در میان غذا‌های محلی دارد. بیشترِ تخم پرندگانی که دیگران با آن‌ها آشنا هستند تخم پرندگان بدون نطفه است، اما Balut‌ها تخم‌های اردک نطفه‌داری هستند که روی آن‌ها می‌خوابند یا اجازه دارند که به طور آزمایشگاهی در یک‌زمان مشخص رشد کنند.
 
برای خوردنش باید آن را پوست بکنید. با اینکه نیم‌پز است تمام اجزای یک اردک کامل اعم از استخوان، پر، منقار و.. را دارد که بعضی از آن‌ها بیشتر یا کمتر رشد کرده‌اند و اکثراً پیشنهاد می‌کنند آن را با پوست و مقداری نمک بخورید، زیرا این بهترین روش برای لذت بردن از balut است.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۷. کله گوسفند کامل، آسیا و اروپا
کله گوسفند یک غذای سنتی است که در بسیاری از مناطق دنیا ازجمله اطراف مدیترانه و شمال اروپا سرو می‌شود. شما می‌توانید روش کز دادن یا حتی دستور پخت سوپ کله‌پاچه را پیدا کنید. کله‌پاچه معمولاً به‌صورت دست‌نخورده و گاهی بامغز سرو می‌شود (به خاطر ضرر مصرفش کمتر خورده می‌شود). البته این غذا یکی از پرطرفدارترین غذا‌ها و صبحانه‌ها در میان ما ایرانیان هم هست.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۶. هشت‌پا، آسیا 
هر چیزی که زنده باشد و تکان بخورد یقیناً جزو دسته غذا‌های چندش‌آور به شمار می‌رود. غذا‌های دریایی وعده‌ای قدیمی برای آسیایی‌ها محسوب می‌شوند. سوشی ژاپنی یک غذا در دسته‌ی غذا‌های خام است و هشت‌پای خام زنده هم غذایی بسیار رایج است که اکثراً بچه‌ی آن را سرو می‌کنند. تکه‌های در حال تکان خوردن اجزای بدن هشت‌پا، پا‌های مکنده و بادکش مانند آن و.. تمام چیزی است که می‌توانید تصور کنید. اجزای بدن این جانور نرم، جویدنی و بی‌مزه است و بسیاری از ماجراجویان غذایی گزارش داده‌اند که پا‌های مکنده‌اش در گلوگیر می‌کند. این غذا قسمتی از غذا‌های باارزش کره‌ای‌ها در طی قرن‌ها بوده است و یک ماده‌ی انرژی‌زا و مفید نیز به شمار می‌رود.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۵. سر ماهی سالمون گندیده، آلاسکا
سالمون یک وعده‌ی غذایی اساسی برای آلاسکایی‌ها است و بومیان آنجا به‌طور سنتی اجزای این ماهی را استفاده می‌کنند. یکی از غذا‌های سنتی این منطقه سر ماهی سالمون گندیده است، آن‌ها سر ماهی سالمون را داخل بشکه‌ای چوبی یا پلاستیکی می‌گذارند و در گودال‌های ترشی برای چند هفته در زیرزمین دفن می‌کنند و اجازه می‌دهند که طبیعت کار خودش را انجام دهد و سپس آن را برداشت و استفاده می‌کنند! برای خود بومیان آلاسکایی این غذا تنفرآور نیست و خوردن همه‌ی اجزای بدن ماهی عادی و غذای بسیاری از افراد روستایی و کلبه نشین است و شاه سالمون خود یک وعده غذایی در تمام دنیاست!
 
تنها چیزی که این غذا را نسبت به سایر اجزای دیگر ماهی متمایز کرده است این است که سر ماهی فاسد و تجزیه‌شده است! این غذا با استاندارد‌های آشپزی مدرن تطابق دارد و غذایی نسبتاً گران به شمار می‌رود. تصور کنید که یک سطل پر ازسر‌های سالمون در هوای گرم تابستان برای چند هفته در بیرون قرار بگیرد!
 
خوردن این سر‌ها در معرض چالشی طولانی و جدی در خصوص سلامت مردم آن منطقه قرارگرفته است که احتمال مسمومیت در آن‌ها وجود دارد.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۴. فوگو، ژاپن
یکی از بهترین غذا‌های ژاپنی خطرناک‌ترین غذایی است که می‌توانید بخورید! این غذا ماهی فوگو (fugu) است که یک ماهی پف کننده بامزه کوچک است که به‌ندرت می‌توان به آن چندش‌آور گفت؛ اما بسیار کشنده است. در سراسر بدن این ماهی، سمی کشنده به نام تترودوتوکسین وجود دارد که یک سیستم دفاعی طبیعی است که شکارچیان را فلج می‌کند. خوردن مقداری از سم این ماهی باعث مواجه‌شدن با مرگ تدریجی و از دست دادن هوشیاری و خواب‌رفتگی و سپس خفگی می‌شود و متأسفانه پادزهری برای سم آن وجود ندارد. این ماهی را در لاکچری‌ترین رستوران‌های ژاپن پرورش می‌دهند و آشپز‌های این ماهی باید آن را با احتیاط آماده سازند.
 
آشپز‌ها باید به پخت دقیق، رعایت بهداشت، ذخیره‌سازی و در اختیار گذاشتن دستورالعمل خود برای به حداقل رساندن آسیب‌ها پایبند باشند. قطعاً درست کردن فوگو از خوردن آن هم سخت‌تر است! آیا ماهی فوگو کسی را کشته است؟ خب باید بگوییم که نتیجه مرگ و میر سالانه از مصرف فوگو امروزه بسیار کم و به‌طورکلی تصادفی است.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۳. بینی ژله‌ای گوزن شمالی، آلاسکا
ژله به نظر خوشمزه می‌آید مثل ژله‌ای که به عنوان دسر سرو می‌شود، ولی این ژله از بینی گوزن شمالی تهیه می‌شود. این غذا هم به عنوان دسر سرو می‌شود و یک غذای سنتی آلاسکایی و البته وقت‌گیر است که از تکه‌های بینی گوزن شمالی به دست می‌آید.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۲. سوپ خفاش، آسیای شرقی
ابتدا تعدادی خفاش پرنده، خفاش میوه خوار و خفاش روباهی را در یک روستای دور افتاده به دام بیاندازید و آن‌ها را زنده زنده داخل یک دیگ آبجوش یا شیر بریزید و تا جایی که تمایل دارید کباب کنید، سپس آن‌ها را تکه تکه کنید و همراه با گیاهان و ادویه‌های تایلندی سوپ درست کنید. اگر خفاش میوره‌خوار در اطراف شما زیاد است، میتوانید پخت سوپ خفاش را امتحان کنید! خفاش‌ها قسمتی از غذا‌های بومی در تایلند، چین و گوام هستند، اما به خاطر اینکه عامل بیماری هستند، بدنام شمرده می‌شوند. احتمالا شما این غذا را جزو آخرین‌ها در امتحان کردن در این لیست قرار می‌دهید.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
۱. کوسه گندیده ایسلندی، ایسلند
انتخاب غذا‌های چندش تا حد زیادی به سلیقه و ذائقه غذایی افراد باز می‌گردد، اما اگر قرار باشد فقط ۱ غذا را نام ببریم که می‌تواند لقب چندش آورترین غذاهی جهان را یدک بکشد، آن کوسه تخمیر شده و گندیده ایسلندی است. غذایی که همانطور از نامش مشخص است از گوشت نوعی کوسه به نام «کوسه گرینلند» تهیه می‌شود. هنگام شکار کوسه گرینلند گوشت آن به صورت تازه سرو نمی‎شود و ابتدا آن را با قرار دادن در مواد مخمر فاسد می‌کنند و سپس سرو می‌کنند. 
 
برای اینکه متوجه شوید این غذا تا چه اندازه چندش است ویدئو زیر را تماشا کنید. این ویدئو درباره موزه سوئدی است که در آن چندش آورترین غذا‌های سرتاسر جهان گردآوری شده است و مشمئز کننده‌ترین خوراکی آن همین کوسه گندیده ایسلندی است.
 
نام غذای ایرانی در میان چندش‌آور‌ترین غذا‌های دنیا
 
کلام آخر
غذا‌های هر کشور بخشی از فرهنگ آن سرزمین را تشکیل می‌دهند و چندش نامیدن آن‌ها نوعی توهین محسوب می‌شود. با این حال برخی از غذا‌ها علاوه بر اینکه سرو شدن آن‌ها ظاهری به دور از شئونات انسانی است و حتی در برخی از موارد مانند سوپ خفاش ممکن است باعث ایجاد بیماری شود. نظر شما در این باره چیست؟ آیا شما حاضر به امتحان کردن غذا‌های اینچنینی هستید یا ترجیح می‌دهید حتی در سفر‌های خارجی هم غذا‌های شناخته شده را میل کنید. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
حال آدم بد میشه با دیدن این عکسا. هر کار مسخره که فرهنگ گفته نمیشه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)