• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶
اردبیل » سیاسی
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:

حمله سایبری آمریکا به پمپ بنزین ها ذلت بزرگی برای آنان است

نماینده ولی فقیه در استان حمله سایبری آمریکا به پمپ بنزین های ایران را ذلت بزرگی برای آنان دانست و گفت: آنها از جهت حمله نظامی کاملا مایوس هستند و قدرت دخالت نظامی در ایران را ندارند.

حمله سایبری آمریکا به پمپ بنزین ها ذلت بزرگی برای آنان استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به استان اظهار داشت: سفر ریاست جمهوری برای استان ما و آشنا شدن با مشکلات استان بسیار مفید بود و تصمیمات مبارکی گرفته شد.
علاوه بر امور عمرانی، ایجاد زیرساخت ها و فراهم نمودن تسهیلات برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، صنعت و گردشگری برای ما بسیار مهم است و مدیریت ارشد استان باید در این سه محور متمرکز شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان گفت: وزرای همراه رئیس‌جمهور از تمام شهرستان‌ها بازدید و گزارش تهیه و به رئیس‌جمهور ارائه کردند جز شهرستان نیر که وزیر مربوطه به علی نتوانست در استان حاضر شود در این خصوص مدیریت ارشد باید مشکلات و قابلیت‌های آن منطقه را به طور ویژه مد نظر قرار دهد و گلایه مندی اهالی آن خطه را کلاً بحق بداند این نقیصه از ایرادات سفر بود.

آیت الله عاملی با تاکید بر اینکه چهار شهر استان حائز شرایط برای تبدیل شدن به شهرستان می باشند تصریح کرد: در خصوص تبدیل بعضی از شهرها به شهرستان، شهر لاهرود از بیان افتاد در حالی که از کامل ترین شرایط برای شهرستان شدن برخوردار است و هیچ کمبودی برای تبدیل وضعیت ندارد اینجانب تبدیل وضعیت هر چهار منطقه جعفرآباد، هشجین، لاهرود و رضی را طی مکتوبی از وزیر کشور مطالبه جدی خواهم داشت.

وی گفت: بعضی از شهرستان های ما مثل خلخال و گرمی از محرومیت‌های خاص رنج می برند در این سفر بر لزوم توسعه این مناطق تاکید شد مع ذلک کلید اصلی در اختیار مدیریت ارشد است و باید به مناطق محروم استان توجه بیشتر شود و چقدر شایسته است با ایجاد تسهیلات، معافیت ها و امتیازات خاص برای جذب سرمایه گذار در این مناطق مقدمات خاص توسعه فراهم‌ گردد.

آیت الله عاملی ضمن تاکید بر لزوم تسریع در عملیاتی شدن موضوع منطقه آزاد استان گفت: از نمایندگان محترم می خواهم به نشست یک ماه قبل ما با آنها در خصوص منطقه آزاد و مصوبات آن جلسه احترام بگذارند و در اسرع وقت موضوع منطقه آزاد را عملیاتی بکنند، یک روز هم برای ما مهم و حیاتی است و تأخیر آن ظلم به استان است. این مسئله هر چقدر تاخیر بیفتد حرف و حدیث و شایعات و برداشت های غلط و متهم ساختن افراد شدت خواهد گرفت و سوژه خوبی برای دشمن و ایجاد شکاف در وحدت استان درست خواهد شد در این خصوص همه باید تابع قانون باشند قانون همیشه فصل‌الخطاب است و قانون را برای رفع اختلاف و حفظ وحدت و آرامش و انسجام نوشته اند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت محترم علاوه بر سفرهای استانی اقدامات و برنامه های زیر بنایی مهمی دارد که بعضی از آنها اجرایی شده و بعضی دیگر اجرایی خواهد شد یکی از این امور زیربنایی که اجرایی گردیده حذف استقراض از بانک مرکزی است این اقدام قطعا در کنترل تورم بسیار موثر خواهد بود اینکه دولت توانسته از بدو روی کار آمدن بدون استقراض از بانک مرکزی جاری کشور را به طور کامل پرداخت نماید نشان می دهد که با برنامه ریزی می توان از قابلیت های عظیم کشور بدون ایجاد بار بر دوش ملت استفاده کرد و معضلات را حل نمود.

حمله سایبری آمریکا به پمپ بنزین ها
امام جمعه اردبیل در ادامه با اشاره به اختلال اخیر در پمپ بنزین های کشور گفت: ماجرای حمله سایبری به پمپ بنزین ها از کجاست و پشت پرده آن چیست؟ چند هفته پیش آمریکایی ها و اسرائیلی ها ایران را تهدید کردند که سریعا به پای مذاکره برگردد آنها گفتند مهلت در حال اتمام است و وقت به نفع ایران نیست همه این جملات نشان می داد که آمریکا برای آوردن ایران به پای مذاکره دست به اقداماتی خواهد زد بعضی ها می گفتند این اقدام با حمله اسرائیل خواهد بود بعضی دیگر می گفتند این حمله توسط ناوهای آمریکایی از خلیج فارس خواهد بود بعضی ها می گفتند این حمله از طریق آذربایجان خواهد بود تا اینکه کوه موش زائید! و آمریکا با حمله سایبری پمپ بنزین های ایران را مختل ساخت این اولاً ذلت بزرگی برای آمریکاست، ثانیاً نشان می دهد که آنها از جهت حمله نظامی کاملا مایوس هستند و قدرت دخالت نظامی در ایران را ندارند. ثالثاً به جای انتقام از دولت یا نیروی نظامی از ملت ما انتقام می گیرند. رابعاً عطش خاصی به آشوب های مردمی دارند.

وی ادامه داد: قطع شدن ارائه بنزین در پمپ بنزین‌ها بهترین راه برای تحریکات خیابانی است، اما مثل همیشه نتوانستند نتیجه بگیرند و هیچ وقت نتیجه نخواهند گرفت در اینجا بیان چند مطلب ضروری است اول اینکه این حمله ناجوانمردانه نباید بی جواب بماند ایران باید جواب بدهد، اما نه با حمله به زندگی روزمره مردم آمریکا. این حمله از طرف ایران بازدارنده است و اگر ایران جواب ندهد آن‌ها جری خواهند شد دوم اینکه حالا که ایران تصمیم گرفته پای مذاکره حاضر شود باید مذاکره کنندگان توجه کنند که آمریکا با تهدید و حمله به منافع ملی ایران آن‌ها را پای مذاکره آورده است مذاکره از روی تهدید معنایش روشن است یعنی باید در میز مذاکره، هر چه تهدید کننده می‌گوید باید همان تصویب شود از این رو لازم است ایران با اقتدار تمام در میز مذاکره حاضر شود تا ریشه فزون خواهی و تفرعن آن‌ها قطع شود و مطلب سوم انتقاد از مرزداران امنیت سایبری ایران است آن‌ها در این ماجرا یک نمره منفی کامل گرفتند و باید در آینده بنحوی این خدشه را ترمیم بکنند و مطلب چهارم اینکه به آمریکا و اسرائیل می‌گوییم بی جا زحمت نکشید. روی آب می‌نویسید و در مشک سوراخ نفخ می‌کنید من جرب المجرب فعقله مخرب! اراده ملت ما هیچ وقت نخواهد شکست و ملت ما جز در برابر خداوند رکوع نخواهند کرد ما به قدرت لایزال خداوندی متصل هستیم و با دستور خداوندی وارد عرصه مبارزه با سردمداران ظلم و جنایت شده ایم. شما حیله کردید، ولی خداوند بلند مرتبه کید شما را خنثی کرد و شما را زیان کار‌تر کرد "وَأَرَادُوا بِهِ کَیْدًا فَجَعَلْنَاهُمُ الْأَخْسَرِینَ"

آیت الله عاملی در پایان گفت: شما با حمله به معیشت ملت ما مجرم هستید و خداوند وعده داده که مجرم‌ها را خوار خواهد کرد "سَیُصِیبُ الَّذِینَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِیدٌ بِمَا کَانُوا یَمْکُرُونَ". خداوند در یک قانون کلی اعلان کرده است که اراده‌ اهل سیئات هیچ وقت بر اراده ما مقدم نخواهدشد "أَمْ حَسِبَ الَّذِینَ یَعْمَلُونَ السَّیِّئَاتِ أَنْ یَسْبِقُونَا سَاءَ مَا یَحْکُمُونَ"
و فرموده: در گذشته نیز عده‌ای با مکر و حیله به جنگ ما آمدند، ولی خداوند بنیانشان را از پایه و اساس ویران کرد و سقف را از بالای سرشان بر آنان فرو ریخت و از جایی که پی نبردند عذاب به سویشان آمد "قَدْ مَکَرَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَأَتَى اللَّهُ بُنْیَانَهُمْ مِنَ الْقَوَاعِدِ فَخَرَّ عَلَیْهِمُ السَّقْفُ مِنْ فَوْقِهِمْ وَأَتَاهُمُ الْعَذَابُ مِنْ حَیْثُ لَا یَشْعُرُونَ".

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش جمعیت علفخواران در پناهگاه حیات‌وحش دره‌باغ فارس
قدردانی کاراکاس از موضع قاطع تهران علیه دزدی دریایی آمریکا
رطوبت ۹۱ درصدی هوا در آبادان
آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
روز‌های پایانی برداشت زیتون در رودبار
کشف ۲ هزار قطعه مرغ زنده فاقد مجوزدر زیرکوه
کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در ساری
خیر بجنوردی ۶۳ گرم طلا به ستاد عتبات اهدا کرد
نشان‌دار شدن بیماران خاص برای بهره‌مندی از خدمات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
ساخت دستگاه دنبال کننده چشم با قابلیت تشخیص اختلالات حرکتی چشم
اصلاح ضوابط رتبه‌بندی صادرات
ارزیابی آمادگی هلال احمر برای شرایط جوی پیش‌رو
گام تازه قرارگاه سید الشهدا در رفع مشکلات زیرساختی مناطق محروم
کرامت انسانی در فرمان هشت ماده‌ای امام خمینی (ره)
ورود سامانه بارشی به کشور از امروز
برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم بسکتبال کمتر از ۱٨ سال پسران ایران
هوای یک منطقه و چهار شهر مجاور پاک است
ثبت جهانی هنر مینیاتوری به نام افغانستان
هشدار مدیریت بحران کرمان درباره بارندگی و برف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)