• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۲۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
علمی و فرهنگی » معارف

مکتب اهل بیت (ع) به جامع‌ترین شکل معرفی شود

حجت الاسلام والمسلمین «سید کلب جواد نقوی» دبیرکل مجلس علمای هند با حضور در مجمع جهانی اهل بیت (ع) با آیت الله رضا رمضانی دبیر کل مجمع دیدار کرد.

مکتب اهل بیت (ع) به جامع‌ترین شکل معرفی شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مجمع جهانی اهل بیت (ع)، آیت الله رمضانی در این دیدار اظهار داشت: هندوستان از هر جهت مهم است؛ معجونی از ادیان آسمانی، بشری و مذاهب گوناگون است؛ لذا از این جهات جای مطالعه و تحقیق بیشتری دارد.
وی با اشاره به خدمات علمای هند به اسلام افزود: شخصیت‌ها و علمای بزرگ هند مثل میر حامد حسین خدمات بزرگی به اسلام داشته اند و ارتباطات فرهنگی میان ایران و هند قدمت بسیار زیادی دارد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) استعمار را مانع ارتباط فرهنگی بین کشور‌های مسلمان بیان کرد و درباره رسالت علمای شیعه گفت: باید مکتب اهل بیت (ع) را به جامع‌ترین شکل معرفی کنیم و اگر محاسن کلام اهل بیت (ع) شناسانده شود همه تبعیت خواهند کرد. امام رضا (ص) به یکی از یاران خود فرمود "رحم اللَّه عبدا احیا امرنا"؛ رحمت خدا بر آن کسی که امر ما را، مطلب ما را زنده کند.
وی بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به هندوستان تأکید کرد و گفت: برای ارائه گفتمان امام راحل (ره) باید بازتعریفی از اسلام داشته باشیم. جوامع بشری تشنه اسلام جامع و دقیق هستند و اگر اسلام به خوبی معرفی شود، گرایش‌ها زیاد می‌شود و مردم می‌پذیرند.
آیت الله رمضانی افزود: نقش علما و روحانیون در تبلیغ مکتب اهل بیت (ع) تأثیرگذار و مهم است، چون علما و روحانیون خود را وقف اسلام و مکتب کرده اند.
وی مقاومت در برابر تعدی و تجاوزات را از مفاهیم اصیل اسلام معرفی کرد و افزود: اهل بیت (ع) به ما آموخته اند که نباید اجازه داد سلطه‌ی سلطه گران وسیع‌تر شود و بی گناهان کشته شوند.
استاد سطوح عالی حوزه با اشاره به اهمیت تبلیغ فرهنگ اهل بیت (ع) در فضای مجازی مخصوصا برای قشر جوان، عنوان داشت: نسل عظیمی از جوانان در هندوستان وجود دارد و باید بر تربیت دینی آنان اهتمام بیشتری شود.
وی همچنین گفت: در کنار منبر و روضه خوانی سنتی، باید در فضای مجازی نیز فعالیت کنیم؛ ضرورت دارد منبر توسعه پیدا کند و به فعالیت در فضای مجازی اهتمام بیشتری شود.
در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین «سید کلب جواد نقوی» دبیرکل مجلس علمای هند اظهار داشت: هندوستان خیلی پهناور است؛ شهر‌های آن فاصله زیادی با هم دارند و ارتباطات مشکل است، اما امروزه با اینترنت و فضای مجازی، ارتباطات آسان‌تر شده است.
وی با بیان اینکه برخی منبری‌ها مباحثی را مطرح می‌کنند که باعث تفرقه و اختلاف می‌شود گفت: آنان با بیان مطالب نادرست، در هندوستان اختلافات مذهبی شدیدی ایجاد می‌کنند و دشمنان نیز سوء استفاده می‌کنند.
آیت الله رمضانی نیز در این باره اظهار داشت: منبری‌ها و علما باید با تحقیق و مطالعه، شریعت را به درستی معرفی کنند. برخی از علما بر حبّ اهل بیت (ع) تأکید می‌کنند و از طاعت فاصله می‌گیرند در حالی که ایمان و حبّ باید در کنار هم باشد.
وی افزود: باید معارف اهل بیت (ع) را در منابر بیان کنیم و اینکه اهل بیت (ع) بر اصالت توامان ایمان و عمل توصیه و تأکید می‌کردند. اهل منبر باید به اصولی که ائمه (ع) تأکید می‌کردند، پافشاری کنند تا جلو انحرافات و افراط و تفریط‌ها گرفته شود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) درباره نقش دشمنان اسلام در ایجاد تفرقه بین مسلمانان گفت: انگلیس در کشور‌های مسلمان از نیرو‌های خود و از منبری‌هایی که عالم نیستند استفاده می‌کند تا بین مسلمانان اختلاف بیاندازد. جریان پیر استعمار نقش اختلافی خود را دارد و نفوذ می‌کند و علما باید مراقب دسیسه‌های دشمنان باشند.
حجت الاسلام و المسلمین سید کلب جواد نقوی دبیرکل مجلس علمای هند، نیز گفت: برخی از طرف آمریکا، انگیس و اسرائیل در هند و پاکستان حمایت و از نظر مالی تأمین می‌شوند تا بین گروه‌های شیعه و اهل سنت اختلاف ایجاد کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نخستین شکست تیم هندبال بانوان نفت وگاز گچساران
بازگشت اعضای تیم فوتسال کمتر از ۱۷ سال به ایران
فعالیت ۲۲۵ صلح یار در مساجد کرمان
اطلاعیه خاموشی برق در بهمئی و دنا
کتاب «فقه خبر» امروز رونمایی می‌شود
شهرداری چلیچه در مرحله پلی آف
آلودگی هوا در ۱۲ شهر خوزستان
روزی برای ناشنوایان
تجلیل از ملی پوش آباده‌ای اعزامی به المپیک آسیایی
یک برد ویک تساوی برای نمایندگان کرمان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
صعود شاهین گرداب سفلی به تیم اول گروه A
کاهش تصادفات جاده ای نیازمند فرهنگ سازی است
میدان امیر چخماق یزد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آبان ۱۴۰۴)
آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
نخستین شهید محراب، مرزبان فقاهت و جهاد
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)