• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۳۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
بین الملل » آمریکا
برای حمله به فروشگاه‌ها؛

آماده باش پلیس ویرجینیا در پی تهدید داعش

یک تهدید درباره حمله احتمالی داعش در خاک آمریکا موجب شد پلیس به حالت آماده باش کامل درآید. پس از آن که به نیروی اجرای قانون هشدار داده شد ممکن است این گروه بین المللی تروریستی به بازار‌ها و مراکز خرید در شمال ویرجینیا حمله کند، پلیس به حالت آماده باش کامل درآمد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما،  پایگاه اینترنتی دیلی میل نوشت: کوین دیویس رئیس پلیس فرفاکس (Fairfax County) جمعه بعدازظهر در یک کنفرانس خبری گفت "روز پنج شنبه اطلاعات نگران کننده‌ای را درباره پیامد‌های بالقوه برای ایمنی عمومی بازار‌ها و مراکز خرید در سراسر این منطقه دریافت کردیم. "
وی به این مسئله اشاره نکرد که چه هشداری را از داعش دریافت کرده اند و تنها گفت "به محض دریافت این اطلاعات وارد عمل شدیم. "
البته شبکه خبری سی بی اس گزارش کرد که این تهدید از سوی داعش و به همین علت هشدار دهنده بود.
روز جمعه خودرو‌های پلیس دیده شد که در منطقه اطراف Fair Oaks Mall که در فاصله ۲۰ مایلی بیرون واشنگتن دی سی واقع شده است، گشت زنی می‌کردند.
دیوس توضیح داد "گاهی اوقات این اطلاعاتی که دریافت می‌کنیم خیلی مهم نیستند، اما باید به آن‌ها پاسخ دهیم. "
او گفت "ما حضور پلیس خود را در سراسر منطقه افزایش داده‌ایم تا معابر اصلی، محور‌های ترانزیتی و مراکز خرید را در بر بگیرد. " او افزود " این وظیفه ماست که حضور بیشتری داشته باشیم، آگاه‌تر باشیم و از جامعه بخواهیم چشم‌ها و گوش هایشان را برای فعالیت‌های مشکوک باز کنند. "
او گفت که این افزایش حضور نیرو‌های مجری قانون در سراسر تعطیلات آخر هفته هالووین و تا روز سه‌شنبه، زمانی که انتخابات فرمانداری ویرجینیا در حال برگزاری است، «جایی که مردم جمع می‌شوند» ادامه خواهد داشت.
در این روز انتخابات، تری مک اولیف نامزد حزب دموکرات با گلن یونگکین نامزد حزب جمهوری خواهان، که بر اساس گزارش‌ها اگر در انتخابات هفته گذشته مشارکت رای دهندگان پایین باشد، شانس بیشتری برای پیروزی دارد، رقابت خواهد کرد.
با این حال، دیویس همچنین خاطرنشان کرد که «ما به طور معمول این کار را انجام می‌دهیم» و اطمینان داد که «این امر لزوماً غیرعادی نیست که حضور پلیس را در این تعطیلات آخر هفته افزایش دهیم.»
بر اساس گزارش شبکه خبری سی بی اس، جان کوهن رئیس اطلاعات امنیت داخلی آمریکا اوایل این هفته گفت که از زمان خروج امریکا از افغانستان در ۳۰ اوت، این گروه تروریستی از افراد می‌خواهد وارد عمل شوند و حملات انفرادی انجام دهند.
کوهن گفت "در حال حاضر افزایش چشمگیر –یا افزایش– فعالیت‌های آنلاین از سوی عملیات‌های رسانه‌ای مرتبط با عناصر مختلف القاعده و دولت اسلامی را شاهد هستیم. "
اداره پلیس شهرستان آرلینگتون و دفتر کلانتر شهرستان لودون گفتند که از تهدید خاصی در مناطق خود آگاه نیستند، اما همچنان مردم را تشویق می‌کنند که هوشیار باشند.
یک مقام ارشد پنتاگون روز سه‌شنبه به سناتور‌ها گفت، این اعلامیه نگران‌کننده همان هفته ارائه شد که آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا گفتند که آن‌ها معتقدند دولت اسلامی در افغانستان می‌تواند توانایی حمله به آمریکا را در کمتر از شش ماه توسعه دهد.
این هشدار جدی تنها جدیدترین یادآوری از خطری است که پس از خروج ناگهانی نیرو‌های آمریکایی از افغانستان در پایان ماه اوت و تسلط دوباره طالبان بر افغانستان همچنان وجود دارد.
کالین کال مشاور اصلی لوید آستین وزیر دفاع آمریکا گفت که آمریکا باید در برابر تهدیدات القاعده و شاخه داعش در افغانستان هوشیار بماند.
این معاون وزیر دفاع آمریکا به اعضای کمیته نیرو‌های مسلح سنا گفت "من فکر می‌کنم جامعه اطلاعاتی در حال حاضر ارزیابی می‌کند که هم شاخه داعش در افغانستان و هم القاعده قصد دارند عملیات خارجی از جمله علیه آمریکا را انجام دهند، اما هیچ یک در حال حاضر توانایی انجام این کار را ندارند. "
او افزود "ممکن است شاخه داعش در افغانستان در مدت چیزی بین ۶ تا ۱۲ ماه این ظرفیت را به دست آورد. من فکر می‌کنم ارزیابی‌های فعلی جامعه اطلاعاتی این است که یک یا دو سال طول می‌کشد تا القاعده این قابلیت به دست آورد. "
این اظهارات کال مشابه اظهارات ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا است. او نیز به تازگی همین بازه زمانی ۶ ماه را برای احیای توانمندی القاعده پیشنهاد کرده است.
انتظار می‌رفت که این سخنان او انتقاد‌های جدیدی را نسبت به پایان سریع جنگ ۲۰ ساله آمریکا موجب شود -پایانی که صحنه‌های آشفته‌ای را در فرودگاه کابل برانگیخت و به کشته شدن ۱۳ پرسنل آمریکایی بر اثر یک حمله انتحاری داعش در افغانستان منجر شد.
در پاسخ، بایدن قول داده است که توانایی مبارزه با تروریسم را با استفاده از حملات پهپاد‌ها برای محدود کردن تهدیدات تروریستی به آمریکا انجام دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)