• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۳۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۳
اجتماعی » جامعه و شهری

میزان دقیق بدهی‌های شهرداری تهران چقدر است؟

عضو شورای شهر تهران درباره ارقام متنوع بدهی‌های شهرداری تهران گفت: یکبار گفتند ۶۵ هزار میلیارد تومان بدهی، بار دیگر آقای زاکانی عدد ۸۰ هزار میلیارد تومان را اعلام کرد و حالا ۷۲ هزار میلیارد تومان می‌گویند.

میزان دقیق بدهی‌های شهرداری تهران چقدر است؟به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ناصر امانی در واکنش به گزارش معاون اداری مالی شهرداری تهران افزود: بنا بود سند تحویل و تحول شهرداری که یکی از محور‌های اصلی شفاف شدن مطالبات و بدهی‌های شهرداری است، تهیه شود که نشد.
وی ادامه داد: من رقم بدهی را شصت و پنج هزار میلیارد تومان اعلام کردم و منظورم اسفند سال ۹۹ بود. آقای شهردار گفت هشتاد هزار میلیارد تومان با سود و بدهی‌های بانکی سال ۱۴۰۰ و آقای فلاح می‌گوید هفتاد و دو هزار میلیارد تومان که در این مبلغ بدهی پیمانکاران هم منظوره شده است و معتقدم ۳۰ درصد آن حتما حباب است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران اضافه کرد: اگر قرار است روش پرداختی بدهی‌های شهرداری تعریف شود باید به شورا بیاید تا ما در جریان قرار بگیریم. آقای زاکانی در برنامه‌هایی که به شورا ارائه داد و بر اساس آن رأی گرفت در بخش اقتصادی و مالی ۳۸ برنامه ارائه داد.
وی تصریح کرد: آقای زاکانی گفت سه کار مهم کردیم که یکی بحث خزانه مالی است و ۱۲۰۰ حساب را در شهرداری تهران بست و از همان زمان برخی از نیرو‌های معاونت مالی شهرداری تهران تماس‌های زیادی با ما گرفتند که این ۱۲۰۰ حساب چیست و ما در جریان نیستیم و کجا بسته شده است.
او ادامه داد: ممکن است شهرداری پنج هزار شماره حساب از سال ۷۰ مرتب باز کرده، بسته و گردش مالی و موجودی در آن نبوده است ما هیچ وقت ۱۲۰۰ حساب فعال در شهرداری نداشتیم و خزانه واحد نیز از شورای سوم ایجاد شده بود و فقط تفاوت آن این بود که برخی از سازمان‌ها و شرکت‌ها درآمدشان به حساب خزانه نمی‌آمد که دوستان تلاش کردند بیاید که تلاش‌شان قابل تقدیر است و امیدواریم فرایند آن را کامل کنند.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ما در شهرداری سیستم فاینانس داریم، اضافه کرد: آیا قرار است این سیستم تغییر پیدا کند یا کامل شود؟ سیستم مالی شهرداری در حال حاضر دستی نیست و به روز می‌توانید آخرین گزارش هزینه و درآمد شهرداری را از روی سیستم فاینانس که ما تلاش کردیم سازمان‌ها و شرکت‌ها به آن وصل شوند، برداشت کنید. اگر قرار است سیستم توسعه‌ای پیدا کند مبنا باید همین سیستم موجود کنونی باشد و اشکال آن برطرف شود.
امانی در ادامه گفت: بار‌ها گفتم بدهی به پیمانکاران معمولا ۳۰ درصد کاهش دارد. امروز هم اعلام شد که علی رغم اینکه تلاش کردیم بدهی قبلی به پیمانکاران را در شهرداری تهران قطعی کنیم هنوز به آمار قطعی دست پیدا نکردیم. من می‌گویم ۳۰ درصد حباب است. علت آن این است که وقتی پیمانکار را به کارگزار معرفی می‌کنید، کارگزار می‌گوید من ۳۰ درصد از حواله کم کرده و ۷۰ درصد را به شما می‌دهم؛ یعنی مجبورند این کار را با توجه به نوع تسویه حسابی که شهرداری با پیمانکاران خود به ویژه به شکل غیر نقدی و از طریق کارگزاران انجام می‌دهد، بکنند. این نکته‌ای است که باید مدنظرتان باشد و و هنوز روشن نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)