• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۴۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۷
بوشهر » اقتصادی

قیمت میوه و تره بار در بوشهر غیر منطقی گران است

استاندار بوشهر گفت: قیمت میوه و تره بار در شهر بوشهر به صورت غیرمنطقی گران است که راهکار‌هایی در دست اقدام است تا این مشکل برطرف شود.

قیمت میوه و تره بار در بوشهر غیر منطقی گران استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدی‌زاده امروز در بررسی طرح‌های عمرانی شهرداری بوشهر و در بازدید از میدان میوه و تره بار بوشهر بیان کرد: قیمت میوه و تره بار در بوشهر به صورت غیرمنطقی گران است و راهکار‌هایی در دست اقدام است تا این مشکل برطرف شود.
 
وی افزود: مدیران شهرداری راهکار‌هایی برای مدیریت بازار میوه و تره بار ارائه کردند که استانداری از این برنامه‏‌ها حمایت می‏‌کند.
 
استاندار بوشهر عنوان کرد: عرضه‌‎کنندگان میوه و تره بار با بررسی قیمت‏‌ها، در شرایط سخت کنونی به مردم یاری برسانند تا بتوانند بهتر زندگی خود را اداره کنند.
 
وی درباره بوستان لیان هم گفت: در بازدید صورت گرفته مشخص شد مشکلاتی وجود دارد و درباره مدیریت آن بدرستی تصمیم‌گیری نشده است.
 
محمدی‌زاده بیان کرد: با برگزاری نشست درباره بوستان لیان تصمیم‎‌گیری می‌‏شود و سیاست کلی استانداری واگذاری مدیریت این گونه مکان‌ها به شهرداری بوشهر است.
 
وی همچنین عنوان کرد: در بازدیدی که از طرح‌های شهرداری بوشهر انجام گرفت طرح‌های خوبی در این شهر اجرا شده که نویدبخش آینده‏‌ای مطلوب برای شهر بوشهر است.
 
استاندار بوشهر گفت: طرح‌های عمرانی شهرداری زمان بندی دقیقی دارد و طبق برنامه پیش خواهد رفت. البته باید تدابیری لحاظ شود تا روند اجرای طرح ‎ها از زمان تعیین شده جلو بیافتد.
 
وی افزود: یکی از این طرح‌ها، تقاطع غیرهمسطح شهید سلیمانی است که با توجه به تعیین تکلیف صورت گرفته در اجرای آن به‌زودی فعالیت گسترده‌ای برای ادامه اجرای این طرح صورت خواهد گرفت و پیش بینی شده است در بازه زمانی یک ساله به بهره‎‌برداری برسد.
 
محمدی‌زاده با تشکر از تلاش‌‏های فرماندار، شورا و شهرداری بوشهر برای پیگیری روند اجرای طرح‌ها از حمایت استانداری برای سرعت بخشی به اجرای طرح‌ها خبر داد.
 
شهردار بوشهر نیز گفت: با برگزاری نشست‏‌های کارشناسی به‌زودی وضعیت بلاتکلیف زمین‎‌های محله تنگک‌‎ها در جنوب این شهر ساماندهی می‏‌شود.
 
حسین حیدری درباره طرح تقاطع غیرهمسطح شهید سلیمانی (میدان شهید مطهری) هم بیان کرد: کارگاه این طرح در چند روز گذشته دوباره تجهیز شده است و پیش بینی می‌شود در ۹ ماه تا یک سال به بهره‏‌برداری برسد.
 
وی عنوان کرد: زمینه پرداخت پیش قرارداد به پیمانکار نیز فراهم شده است و به‌زودی این مهم محقق می‌‎شود.
 
شهردار بوشهر همچنین گفت: تاکنون بخشی از بوستان لیان به شهرداری بوشهر واگذار شده که با اقدام‌های صورت گرفته فضای خوبی برای تفریح شهروندان فراهم شده است.
 
وی افزود: استاندار بوشهر در بازدید از این بوستان  حمایت خود را از توسعه این بوستان و ساخت پلاژ بانوان اعلام کرد.
 
حیدری با اشاره به اینکه برنامه‌‏ریزی برای واگذاری بخش دیگری از بوستان لیان به شهرداری نیز در حال انجام است، عنوان کرد: در توسعه این بوستان بستر‌های طبیعی حفظ می‌شود.
 
وی با اشاره به بازدید استاندار از آرامستان وادی الرحمه، گذر سرتل-تنگک، پایانه حمل و نقل و بازار میوه و تره بار بوشهر از قول او برای کمک به مدیریت شهری مرکز استان خبر داد.
 
شهردار بوشهر تاکید کرد: اولویت مدیریت شهری بوشهر تکمیل طرح‌‎های نیمه تمام است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)