• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۵۹۱۲
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

بورس از کمبود نقدینگی رنج می‌برد

کارشناس بازار سرمایه گفت: به علت کوچ نقدینگی از بورس به سمت صندوق‌های درامد ثابت، بازار سرمایه دچار کمبود نقدینگی شده است.

بورس از کمبود نقدینگی رنج می‌بردآقای آراد پورکار در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداو سیما با بیان اینکه بازار سرمایه از عدم وجود نقدینگی رنج می‌برد افزود: در بازار سرمایه، شاهد ارزندگی و بنیادی قیمت سهم‌ها و کامودیتی‌ها هستیم و سهامداران می‌دانند که سهام برخی از صنایع بسیار ارزنده است.
 
وی ادامه داد: شاخص کل بورس و برخی از نماد‌ها از نظر تکنیکالی در شرایط خوبی قرار دارند.
 
این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: بدلیل نبود نقدینگی، سمت تقاضا در بازار سرمایه کمرنگتر شده است.
 
وی افزود: زمانی بازار سرمایه به روال عادی باز می‌گردد که نقدینگی از صندوق‌های درامد ثابت دوباره وارد بازار سرمایه شود.
 
پور کار افزود: سهامداران به این نتیجه رسیده اند که بسیاری از سهم‌ها و نماد‌ها به ارزندگی رسیده و با بازگشت اعتماد شاهد رونق بازار خواهیم بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
از فردی که در روز روشن دروغ میگوید و اصلا عین خیالش نیست که سرمایه زحمت کشیده مردم در بورس دارد نابود میشود انتظاری نیست.اما از شما رسانه اصولگرا که ادعای اصول میکنید و از رئیس جمهور محترم که قاضی القضات بودن انتظار هست چنین افراد دروغگویی را بر مسند ریاست بورس یا هر سازمانی نگذارند.مگر تو کشور آدم باصداقت نداریم که یک دروغگو را رئیس بورس کرده اند.
میگوید اوراق نفروخته ایم در 40 روز اخیر؟
مگه ملت بیسواد هستند مثل شما؟
امثال شما در مقام رئیس بورس آمار را تو کاغذ بهتون می دهند تا به مردم بگویید 40 روز هست اوراق نفروخته اید اما ما که در بورس هستیم میزان معاملات روزانه اوراق و سهام را می بینیم.هر چی پول بود رفت برای خرید اوراق دولت.
حداقل تو صدا و سیما دروغ نگویید.همه مردم که بیسواد نیستن.میلیونها سهامدار روزانه معاملات بورس را پیگیر هستن.
بورس مثبت نمیشود جز با ادامه تزریق پول صندوق ها و حقوقی ها بمدت دو ماه.هر چه پول خارج کردید همان اندازه باید به بورس برگردانید تا اعتماد برگردد
کسری بودجه پارسال را دولت قبل از جیب مردم در بورس برداشت کرد کسری بودجه امسال هم دولت فعلی از جیب مردم برداشت کرد.
اینو کی باید پاسخ دهد در نظام مقدسی که خون بها شهدا است با سرمایه و زحمت مردم بازی کردن و همه را به باد فنا دادن.
باسلام خدمت سردبیر محترم
متاسفانه رسانه شما در پوشش اعتراض های سهامداران به وضعیت بورس در یکسال گذشته خوب عمل نکرده و بسیاری از خواسته های بحق سهامداران در بیشتر رسانه ها پیگیری نمیشود و عملا مسئولان مربوطه پاسخی به مردم زیان دیده در بورس نمی دهند.
البته عملکرد رسانه شما نسبت به بسیاری از رسانه ها بهتر بوده اما مطلوب نبوده.
چند نمونه از مسائلی که هنوز در بورس حل نشده اینجا اعلام میکنم.
1- عدم پرداخت سود مجامع سالیانه شرکتها در بورس از طریق سجام بعد از یکسال از الزام شرکتها به پرداخت سود از این سامانه.متاسفانه برخی شرکتها مبلغ سودشان اینقدر ناچیز است که ارزش یک کرایه اتوبوس هم ندارد.حداقل قانونی بگذارند که سودهای ناچیز را به سهام تبدیل کنند تا هم بنفع سهامدار باشد هم جلوی مراجعات بانکی گرفته شود.
2- برخی کارگزاری ها بخصوص کارگزاری هایی که از سامانه اکسیر و رایان همراه استفاده میکنند بعضا وجه مشتریان را بجای 48 ساعت در طول 5 تا 7 روز کاری پرداخت میکنند و سازمان بورس نظارتی بر این کارگزاری ها ندارد و سامانه نظارت و پیگیری سازمان بورس هم فعال نیست و پیگیر شکایتها نمیشود.
3-هر زمان بورس مثبت میشود سامانه های بورسی اختلال دارند و بعضا اختلال ها عمدی است چون در حال حاضر افراد فعال در بورس نصف تعداد افراد در تابستان پارسال است و نباید اختلال شبکه پیش بیاید اما مافیای بورس این اختلال را درست میکند و سازمان بورس هم پاسخگو نیست.
4- قرار بود نیم درصد مالیات در فروش سهام از افرادی که در ضرر هستند گرفته نشود اما این طرح بایگانی شد.در حالی که قانونا باید از افرادی که سود میکنند مالیات بگیرند نه سهامدار زیان دیده.
5-ضرر سهامداران صندوق پالایش و سهامدارانی که عرضه اولیه خریده بودند و عرضه اولیه به زیر قیمت عرضه آمده را دولت پرداخت کند.نه مبلغ آن را پرداخت کردن و نه سهامی بابت این ضرری که دولت به مردم وارد کرده به سهامداران خرد داده شد.یکسال هم از این ضررها میگذرد.
6-چرا عرضه اولیه هایی که دولت در بورس عرضه میکند قیمت کارشناسی نمیشود و دولت گرانتر از قیمت ذاتی به مردم عرضه میکند و بعد از چند ماه قیمت سهم به زیر قیمت عرضه می آید.چرا مبارزه با گران فروشی از سهام های دولت شروع نمیشود؟
7-چرا دولت دست از قیمت گذاری دستوری در بازار فولاد سیمان خودرو و ...... بر نمی دارد.اگر اینها خصوصی و سهامی عام است چرا دولت باعث ضرر به سهامداران حقیقی این شرکتها میشود.
8-چرا بساط رانت ارز 4200 تومانی جمع نمیشود تا جلوی واردات و ضرر به شرکتهای بورسی داخلی گرفته شود.
9-چرا سهامداران بورس به دو دسته حرفه ای و آماتور تقسیم نمیشوند تا سهامداران تازه وارد بعد از 6 ماه تا یکسال اجازه معاملات با مبلغ بالاتر را داشته باشند تا جلوی زیان سهامداران کم اطلاع گرفته شود.
10-چرا تمام کسری بودجه دولت در سال جاری حدود 260 هزار تا 400 هزار میلیارد از فروش اوراق و سهام و از جیب سهامداران تامین مالی شود؟چرا با مالیات بر جاهایی که از مالیات فرار میکنند و یا دلال بازی میکنند مثل بازار دلالی مسکن و خودرو کسری بودجه دولت را تامین مالی نمیکنند.از سهامداران خرد بالاتر پیدا نکردید.چرا فقط یک گروه در جامعه باید تاوان کسری بودجه را بدهند.بقیه گروهها چه میشود؟
11-رسانه ملی در اخبار سراسری روزانه اخبار بورس را پوشش نمیدهد.در شبکه خبر هم اخبار بورس یا اخبار اقتصادی مجزا در طول شبانه روز فعال نیست.چرا رسانه ملی کشور در حوزه اخبار بورس و اقتصاد ضعیف و غیر فعال عمل میکند.چرا چند بخش خبری مستقل برای پوشش اخبار بورس و مشکلات سهامداران فعال نمیکند.بخصوص در شبکه یک سراسری و شبکه خبر.
لطفا همه این موارد را پیگیری کنید.باتشکر
لطفا در شبکه خبر و شبکه سراسری اخبار بورس را برقرار کنید تا مردم بهتر در جریان امور بورس باشند.همش 10 ثانیه خبر از بورس پخش میکنید.کجای این کار انصاف است.تعداد سهامداران بورس بیشتر است یا برخی اخبار که به 50 هزار نفر هم مربوط نمیشود.
چرا شستا و سرمایه گذاری نفت و بسیاری از شرکتهای بورسی سود سهامداران را از سجام پرداخت نمیکند؟مگر قانون به اینها ابلاغ نشده؟چرا گزارشی علیه سازمان بورس پخش نمیکنید تا مسئولان مربوطه پاسخگو سهامداران باشند.ملت را ضله کرده اند این شرکتها برای پرداخت چند صد هزار تومن سود سهام سالیانه که حق سهامدار است.
سهام عدالت چی شد کی میتوانیم بفروشیم.
دولت کمی پول به حساب مردم بریزد
بگید اون حقوقی ها و نور چشمی ها. که. در حین تشویق به ورود مردم. سرمایه های میلیاردی خودشون رو خارج کردند. برگردوند. به بازار.!!
از بازار روز ارز هم. خارج بشد. بسه دیگه!!
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)