• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۶۱۲۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
سیاسی » مجلس

تسهیل اخذ وام بانکی با بخشنامه جدید بانک مرکزی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ظرف چند هفته آینده بانک مرکزی دستورالعمل جدید و نحوه یکسان‌سازی و روش ارائه تسهیلات به مردم را اعلام می‌کند و مشکل مردم برای دریافت وام تسهیل می‌شود.

تسهیل اخذ وام بانکی با بخشنامه جدید بانک مرکزیآقای محمدرضا پور ابراهیمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره آخرین خبر‌ها برای تسهیل در ضمانت‌های بانکی که این روز‌ها حتی در خواست کد ثنا مربوط به قوه قضاییه از متقاضیان دارند، چه اقداماتی از نظر نظارتی صورت گرفته است؟ گفت: ضعفی که در حوزه نظارتی در بانک مرکزی طی سال‌های گذشته بوده، علی رغم تمام تذکرات و جلسات و پیگیری‌ها مجموعه نقاط ضعف نظارتی به شکل کامل برطرف نشده است.
وی افزود: به دلیل اهمیت موضوع در خصوص بحث اتخاذ یک رویه ثابت برای اخذ تسهیلات، ضمانت‌ها و نحوه پرداخت اقساط و نحوه محاسبه سود که گزارشات تخلف بسیاری رسمی مردم شاهد هستیم، در ابتدای دولت سیزدهم نشست را با دولت داشته ایم و در دستور کار کمیسیون قرار گرفت.
پورابراهیمی با اشاره به اینکه در اولین نشست کمیسیون‌های مجلس در کمیسیون اقتصادی رئیس کل بانک مرکزی حضور یافت اضافه کرد: مقرر ظرف چند ماه آینده چند موضوع بررسی شود.
وی ادامه داد: یکسان سازی در بانک‌ها درباره اخذ وظایف و نحوه پرداخت اقساط بانک و محاسبه سود که به دلیل عدم رعایت قانون تخلف محسوب می‌شود صورت می‌گیرد و مهمتر از آن نظارت بر این موضوع توسط بانک مرکزی است که باید نظارت داشته باشد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بر اساس تعهد بانک مرکزی به نمایندگان مجلس و کمیسیون اقتصادی در گزارشی که در نشست مشترک برگزار شد، کلیه ظرفیت‌های نظارتی برای این موضوع در دستور کار قرار بگیرد.
نماینده کرمان در مجلس یادآور شد: به نظر می‌رسد با توافقات انجام شده این ظرفیت تکمیل می‌شود، ظرف یک ماه آینده هم بخشنامه و دستورالعمل جدید بانک مرکزی و نحوه نظارت ارائه خواهد شد و یکسان‌سازی نحوه مواجهه و روان سازی برای تامین منابع برای مردم به خصوص وام‌های کوچک و خرد عملیاتی شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این سوال که آیا متقاضیان هرگونه وام امیدوار باشند این سختی‌ها به پایان می‌رسد گفت: در ابتدا به دلیل پیگیری‌های مستمر شما در رسانه ملی تشکر می‌کنم که موجب شد موضوع مشکل ضمانت‌های بانکی در دستور نمایندگان و کمیسیون اقتصادی قرار گیرید و به موازات آن نشستی مشترک با رئیس کل بانک مرکزی با هدف ساماندهی نحوه اخذ تسهیلات خرد و کوچک در نظام بانکی و یکسان سازی رویه‌ها و جلوگیری از تخلفات و اجحاف به مردم بود، تشکیل دادیم.
پورابراهیمی افزود: خوشبختانه رئیس کل بانک مرکزی قول داد، نظارت در حوزه بخشنامه و دستورالعمل بانکی تقویت شود و مردم می‌توانند اگر بعد از یکسان سازی تعریف شده اشکالاتی وجود داشت حتما این موضوع را منعکس کنند، پیش‌بینی ما این است ظرف یک ماه آینده حوزه نظام بانکی سامان خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)