• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۶۲۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
سیاسی » مجلس

بذرپاش: گزارش اجرای احکام بودجه ۶ ماه نخست تا پایان آبان

رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: گزارش اجرای احکام بودجه ۶ ماه نخست سال تا پایان آبان ارایه می‌شود.

بذرپاش: گزارش اجرای احکام بودجه ۶ ماه نخست تا پایان آبانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان، در جلسه کارگروه اقتصاد اجرایی و زیربنایی شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی که با حضور رئیس کل و دادستان دیوان محاسبات کشور و وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اقای مهرداد بذرپاش اولویت‌های نظارت بر عملکرد مالی این وزارتخانه را یادآوری کرد.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه دولت برای تامین معیشت مردم تلاش می‌کند و ما به عنوان دستگاه نظارتی راهنما و حامی آن‌ها هستیم، گفت: هدف ما نشان دادن حساسیت‌ها و اولویت‌های رسیدگی دستگاه‌های نظارتی به دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از تخلف و بستن حفره‌های فساد و انحراف و در نهایت جلوگیری از تشکیل پرونده است.
وی هشدار داد: بعضا مشاهده می‌شود که ترک فعل‌ها در برخی دستگاه‌های اجرایی تبدیل به امری عادی شده است که این بساط باید برچیده شود، و با تسریع در اصلاح قانون، تمام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای کنترل‌های داخلی به کار گرفته شود.
بذرپاش از ارائه گزارش اجرای احکام قانون بودجه طی ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ در پایان آبان ماه خبر داد و افزود: دیوان محاسبات کشور تلاش می‌کند نظارت‌ها را برخط کند تا از کاغذبازی، اطاله رسیدگی‌ها و حسابرسی‌ها و تاخیر در ارائه گزارشات و مشاوره‌های مدیریتی به دستگاه‌های اجرایی جلوگیری شود.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور بودجه ریزی بر مبنای عملکرد را راهکار حل مشکلات بودجه‌ای دستگاه‌ها دانست و اظهار داشت: هرچند شاید برخی از نظام بودجه ریزی بر مبنای عملکرد به دلیل اینکه پلتفرم جدیدی برای نظارت است، استقبال نمی‌کنند، اما این سبک از بودجه‌ریزی، برای دستگاه اجرایی کارساز است و برای دستگاه‌های نظارتی نیز امکان نظارت دقیق و درستی بر عملکرد صحیح بودجه را فراهم می‌کند.
بذرپاش در پایان، با تاکید براهتمام جدی وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه شهرک‌های کشاورزی، خواستار اصلاح ساختار جهاد کشاورزی شد و نهایتا ۱۵ پیشنهاد راهبردی دیوان محاسبات را به وزیر جهادکشاورزی ارایه نمود و این گزاره‌ها را مبنای نظارت دیوان محاسبات اعلام کرد.
سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی نیز با استقبال از برگزاری این جلسه و تشکر از دیوان محاسبات کشور در اتخاذ ابتکارات نظارتی جدید بر بودجه و عملکرد دستگاه‌های اجرایی، این دیوان را نورافکنی بر مسیر حرکت دستگاه‌های اجرایی دانست و گفت: انتظار ما از دستگاه‌های نظارتی حمایتی است و این حمایت باعث همواری مسیر حرکت و هم افزایی می‌شود.
وی اظهار داشت: جلسات دستگاه‌های نظارتی با اجرایی کمک کننده و هدایتگر است، چرا که دستگاه‌های نظارتی در ابتدای کار اولویت‌ها و موارد مهم را به دستگاه‌های اجرایی منتقل می‌کنند و در شرایط کنونی اقتصادی کشور، برخی موارد نیاز به تشریح دارد که بیان آن‌ها در این گونه جلسات می‌تواند باعث هم‌افزایی، همسویی و سرعت در کار شود و از آسیب‌های احتمالی حین اجرا بکاهد.
در این جلسه، نمایندگانی از دیوان عدالت اداری، کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، سازمان بازرسی کل کشور به عنوان شورای دستگاه‌های نظارتی حضور داشتند و هریک به بیان نظرات دستگاه خود مرتبط با ماموریت‌های وزارت جهادکشاورزی پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)