• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۶۴۶۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۶
بین الملل » اروپا
به رغم پایان ضرب الاجل

ادامه بحران مرزی لندن و پاریس

ضرب الاجل‌های لندن و پاریس بدون حل بحران مرزی به پایان رسید.

ادامه بحران مرزی لندن و پاریسبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، ضرب الاجل تعیین شده لندن و پاریس برای طرف مقابل به منظور کوتاه آمدن از موضع خود در حالی پایان یافته است که دو طرف از موضع خود کمی عقب نشستند، اما بحران اختلافات مرزی و ماهیگیری در آبراه میان دو کشور همچان باقی است.
به نظر می‌رسد حضور سران دو کشور انگلیس و فرانسه در دو نشست سران گروه بیست در رم و نشست آب و هوایی جهانی در گلاسگو اسکاتلند و تمرکز سیاستمداران و دوربین‌ها بر رفتار سران انگلیس و فرانسه موجب شده است به ظاهر بحران میان دو کشور را حل شده نشان دهند، اما موضع گیری مقامات در دو کشور نشان می‌دهد این بحران همچنان ادامه دارد.
هیئت‌های نمایندگی دو طرف در حالی به مذاکرات خود ادامه می‌دهند که از نتایج اولیه بر می‌آید که دو طرف حاضر نیستند امتیاز زیادی به طرف مقابل بدهند، زیرا تهدید‌های فرانسه و انگلیس علیه یکدیگر و پا فشاری بر موضع قبلی همچنان باقی است.
ظاهرا بوریس جانسون به عنوان میزبان نشست جهانی آب و هوایی در کشورش، هیچ علاقه‌ای ندارد تنش با فرانسه بر سر این نشست سایه افکند و بخشی از انرژی مقامات این کشور را که باید در روز‌های برگزاری این نشست به خود اختصاص دهد. نشستی که با کاستی‌های و نارضایتی‌های فراوان از میزبان روبرو شده است حتی از جانب رژیم صهیونیستی نزدیکترین دوست و متحد انگلیس که گفته وزیر محیط زیست ویلچری اش به علت نا مناسب بودن مسیر ورود به محل نشست نتوانست در آن حضور یابد.
بوریس جانسون در تازه‌ترین واکنش در پاسخ به پرسش خبرنگاران فرانسه را متحد و دوست قدیمی توصیف کرده، اما گفته موضعش درباره اختلافات مرزی و ماهیگیری با فرانسوی‌ها تغییر نکرده است.
دو طرف همچنان یکدیگر را به نقض توافقات انجام شده متهم می‌کنند و قرار است فردا پنجشنبه هیئت‌های نمایندگی دو کشور با حضور نمایندگان کمیسون اروپا دعوای حقوقی دو کشور بر سر ماهیگری در ابراهه میان انگلیس و فرانسه موسوم به کانال مانش را بررسی و راه حلی پیدا کنند.
با اجرای برگزیت و جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا اعضای اتحادیه اروپا بر خلاف گذشته باید برای ماهیگیری در آب‌های انگلیس و جزایر متعلق به آن از جمله جزیره جرسی که در فاصله بیست کیلومتری فرانسه است مجوز دریافت کنند.
مقامات فرانسه می‌گویند برغم توافقات انجام شده دولت انگلیس فقط به تعداد اندکی از تقاضا‌ها برای صدور مجوز ماهیگیری شرکت‌های فرانسوی پاسخ مثبت داده است.
دور تازه تنش‌ها میان انگلیس و فرانسه از پنج شنبه گذشته شکل گرفت و برغم گفتگوی سران دو کشور در حاشیه نشست گروه بیست در ایتالیا و نشست جهانی آب و هوایی در اسکاتلند همچنان با تهدید‌های مقامات دوکشور علیه یکدیگر با اندکی تعدیل ادامه یافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)