• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۶۸۵۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۹
بین الملل » غرب آسیا
بازتاب اقدام دلاورمردان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

کارشناس المنار: عملیات سپاه پس​‌لرزه‌های بزرگی خواهد داشت

یک کارشناس لبنانی در امور ایران گفت عملیات پس گرفتن نفتکش به سرقت رفته ایران، پس لرزه‌های بزرگی در سطح گسترده خواهد داشت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل شبکه تلویزیونی المنار، دکتر حسن حیدر کارشناس لبنانی در امور ایران گفت: در حقیقت آنچه رخ داد، دارای ابعاد راهبردی زیادی در خصوص ثبات و امنیت منطقه است به خصوص آنکه جمهوری اسلامی ایران، امنیت صدور نفت را در تنگه هرمز و منطقه خلیج (فارس) تأمین می‌کند. ناوگان پنجم آمریکا در بحرین وقوع این درگیری غیرمسلحانه را تأیید کرده، اما در عین حال، در قبال آن سکوت کامل اختیار کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: منابع آمریکایی نیز بروز این حادثه را در دریای عمان تأیید کرده اند. نتیجه اینکه جمهوری اسلامی ایران عملیات نظامی انجام می‌دهد به سبب آن است که امنیت منطقه خلیج (فارس) و همه سواحل ایران و حتی اقیانوس آرام تا دریای عمان و باب المندب را تأمین می‌کند. این مناطق تحت کنترل نیرو‌های دریایی ایران اعم از ارتش و سپاه هستند. نیرو‌های ارتش در ماورای دریا‌ها حضور دارند و مناطق مرزی نیز معمولا در اختیار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

این کارشناس لبنانی ادامه داد: عملیات ایران در خارج از آب‌های منطقه‌ای این کشور و اقدام آمریکا به عملیات راهزنی نفت ایران پس از افزایش صادرات نفت ایران با وجود تحریم‌ها چه در زمان دونالد ترامپ یا در زمان جو بایدن دارای پیام‌های زیادی است. این نشانگر جرأت ایران برای حضور در آب‌های منطقه‌ای است تا حقوقش را حفظ کند و عملیات نظامی انجام دهد. این عملیات کاملا نظامی بود و محموله به سرقت رفته به سمت آب‌های منطقه‌ای ایران هدایت شد و الان در آب‌های ایران است.

حسن حیدر درباره سکوت آمریکا در این خصوص و اینکه آیا نمی‌خواهد این شکست را اعلام کند، گفت: آمریکا همواره برای رویارویی با جمهوری اسلامی ایران و تحمیل سلطه و سیطره اش بر جمهوری اسلامی ایران و اجرای تهدیداتش برای قطع کردن صادرات نفت تلاش می‌کرد، اما این تهدیدات مانع توقف صدور نفت ایران نشده است در نتیجه، آمریکا با سرقت و مصادره نفت خواست بگوید در حال اجرای تحریم‌های تحمیلی به جمهوری اسلامی ایران است.

وی ادامه داد: واشنگتن می‌گوید در حال انجام دادن یک کار قانونی است و قانون آمریکا اجازه می‌دهد نفت صادراتی ایران را مصادره کند، اما جمهوری اسلامی ایران حرف دیگری می‌زند و در ساعات آینده، اهمیت این موضوع و سازوکار‌هایی که جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده است، روشن خواهد شد. این عملیات، پس لرزه‌های بزرگی در سطح گسترده خواهد داشت؛ به خصوص آنکه جمهوری اسلامی ایران به سمت مذاکره در وین پیش می‌رود. اتفاق امروز، برگ برنده ایران را در مذاکرات تقویت خواهد کرد و آمریکا را در تنگنای بیشتری در مذاکره با جمهوری اسلامی قرار خواهد داد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
دریایی عمان چه معنای داره آمریکای پوشالی ...باتبلیق دربرابر شیرمردان نظامی ایران کاری ازپیش نخاهیدبرد
سلام ودرودخدابرشیرمردان سپاه وارتش ایران
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)