• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۷۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
اقتصادی

کسادی بازار کیف و کفش در تعطیلات کرونایی مدارس

رئیس اتحادیه فروشندگان چرم و لوازم کفش تهران گفت: تعطیلی‌های مدارس و دانشگاه‌ها در دوران کرونا، بازار کیف و کفش را کساد کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اتاق اصناف ایران؛ آقای سعید حیاتی افزود: در ۲۰ ماه گذشته مدارس، دانشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها تعطیل بودند، از زمانی که این مراکز تعطیل شده خرید کفش و کیف هم کاهش داشته و در کنار این‌ها، تعطیلی مراسم‌های عروسی و دید و بازدید‌ها نیز کار و کاسبی تولیدکنندگان را کساد کرده است.

حیاتی گفت: در پاندمی کرونا کارگاه‌های کوچک بیشترین آسیب را دیدند، بیشتر آن‌ها تعطیل شدند و کارگاه‌های بزرگ هم به حالت نیمه تعطیل درآمد.

وی افزود: فروشندگی چرم و محصولات مربوط به آن فصلی است، اگر فصلی را از دست بدهیم فصل‌های دیگر را نیز از دست داده‌ایم به طور مثال فروش کفش در فصل تابستان با زمستان و بهار متفاوت است، اگر فروشنده‌ای محصولات بهاره را نفروشد دیگر نمی‌تواند به فروش دیگر ایام سال فکر کند,، چون نقدینگی برای خرید محصولات تابستانی و … ندارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان چرم و لوازم کفش تهران گفت: صنف ما بازار پاییز را به دلیل شیوع بیماری کرونا، دو سال است که از دست داده است و امیدواریم با واکسیناسیون عمومی در سراسر کشور ریشه این بیماری کنده شود و ما نیز به روز‌های اوج خود بازگردیم.

حیاتی گفت: کرونا هرچه بود گذشت و در حال سپری شدن است، اما در کسب و کار هر روز یک مشکل وجود دارد، آن چیزی که از کرونا بدتر است تصمیماتی است که به صورت خلق الساعه و لحظه‌ای گرفته می‌شود، مثل همین چک‌های صیاد.

حیاتی ادامه داد: صنف ما با چک‌های بلند مدت سروکار دارد، کسی نقد خرید نمی‌کند، چک‌های صیاد باعث شده تا عملا کسب و کار‌ها قفل شود، بسیاری از کاسب‌ها طرز کار با این اپلیکیشن‌ها را نمی‌دانند، سیستم بانک‌ها قطع می‌شود و هزار دردسر دیگر. کرونا هرچه بود، خوب یا بد، ما با آن ساختیم و تا الان دوام آوردیم، اما دیگر نباید با این قوانین در این شرایط بحرانی دست و پای ما را ببندند. هر زمان به شرایط ایده‌آل رسیدیم و از بحران خارج شدیم با آموزش و بسترسازی این کار‌ها را انجام دهند نه الان که در بحران کرونا قرار داریم.

رئیس اتحادیه فروشندگان چرم و لوازم کفش تهران ادامه داد: در پاندمی کرونا حمایت چندانی از سوی دولت شکل نگرفت، ابتدای شیوع ویروس کرونا وامی را به نام «وام کارا» پرداخت می‌کردند که فقط چند نفر دریافت کردند، به نظر من آن وام به هیچ عنوان برای کاسب کاربرد نداشت بلکه او را بدهکارتر می‌کرد.

حیاتی تصریح کرد: بنا بر گزارش سازمان تامین اجتماعی ۳۰ درصد از کارگر بابت حق بیمه دریافت می‌کنند، اما ۳ درصد بابت درمان به کارگر ارائه نمی‌شود.

حیاتی ادامه داد: اگر بنا به کمک بود، تامین اجتماعی باید حق بیمه را ۶ ماه دیرتر می‌گرفت، مالیات دریافت نمی‌شد یا با تخفیف دریافت می‌شد، اما در بحبوحه کرونا حتی یکی از کمیسیون‌های مالیاتی کار خودشان را برای اخذ مالیات تعطیل نکرد. این یعنی هیچ حمایتی از بخش خصوصی نشد.

حیاتی در ادامه از افزایش قیمت مواد اولیه صحبت کرد و گفت: یک کفش از ۵۰ قطعه ساخته می‌شود؛ یعنی برای تولید یک کفش بیش از ۵۰ ماده اولیه لازم است. پس گرانی مواد اولیه و عدم ترخیص این‌ها از گمرک خود عامل افزایش قیمت است.

حیاتی در پایان گفت: قبل از کرونا به کشور‌های عراق و افعانستان صادرات داشتیم که امروز کمتر شده، از طرفی، چون مواد اولیه گران‌تر تهیه می‌شود قیمت محصول هم بیشتر می‌شود و خریدار به محصولات چینی تمایل پیدا می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)