• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۷۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
اردبیل » سیاسی

حضور حماسی دانش آموزان اردبیلی در مراسم ۱۳ آبان

دانش آموزان اردبیلی با حضور پرشور خود در تجمع ۱۳ آبان بانگ "مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل" را رساتر و بلندتر از هر سال بر سر استکبار زدند و حماسه‌ای دیگر خلق کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ دانش آموزان اردبیلی در گام دوم انقلاب، ضمن اعلام همبستگی مجدد با آرمان‌ها و اندیشه‌های والای امام راحل و رهبر معظم انقلاب، با حضور پرشور خود در تجمع یوم الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز، در کنار تمامی آحاد همیشه در صحنه، ولایتمدار و شهیدپرور استان حماسه ای دیگر آفریدند.

حضور حماسی دانش آموزان اردبیلی در مراسم ۱۳ آبان

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حضور حماسی دانش آموزان اردبیلی در مراسم ۱۳ آبان

 

علت نام گذاری روز دانش آموز

امروز ۱۳ آبان روزی است که نوجوانان ایران از جان گذشتگی و رشادتشان را به جهانیان نشان دادند و با خونشان انقلاب را تثبیت کردند و دست طمع چپاول گران را از ایران بریدند.

۱۳ آبان در ایران روز دانش‌آموز است. علت نامگذاری این روز، بنا به آمار بنیاد شهید انقلاب اسلامی کشته شدن ۲ نفر است که یکی از آن‌ها دانش‌آموز بود.

در صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ دانش‌آموزان تهرانی به نشانه اعتراض در محوطه دانشگاه تهران جمع شده بودند، هدف تیراندازی مأموران دولت جعفر شریف‌امامی قرار گرفته و کشته شدند. در این اعتراض که با همیاری قشر‌های دیگری از مردم نیز همراه بود، با شروع شلیک گاز اشک‌آور و سپس گلوله، ۱ دانش‌آموز کشته شد و ۳ نفر دیگر مجروح شدند.

در مبارزه با استکبار، نقشی فعّال و فراموش ناشدنی ایفا کردند. این قشر متعهد و آگاه، هویت مسلمانی، خوداتکایی و مبارزه با استکبار را به همگان آموختند. در واقع آن‌ها بودند که با شعار‌های کوبنده و فعالیت‌های خود بر ضد رژیم نقش مهمی در متزلزل کردن پایه‌های حکومت پهلوی داشتند.

دانش آموزان که گوش به فرمان رهبرشان بودند، مسیر آزادیخواهی را به تمام مظلومان و مستضعفان آموختند که برای به دست آوردن حقوق از دست رفته خود، باید با استکبار جهانی به مبارزه بپردازند بنابراین یکی از پیشگامان مبارزه ملی در نهضت امام خمینی(ره)، دانش آموزان متعهد و بیداری بودند که برای رسیدن به اهداف والا و عظیم انقلاب اسلامی، چه در زمان طاغوت و چه پس از پیروزی انقلاب اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکردند.

دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۵۷ جمعی از دانش آموزان مدارس پایتخت طی بیانیه‌ای اعلام کردند: ما دانش آموزان ایرانی روز شنبه سیزدهم آبان ۱۳۵۷ را به عنوان روز دانش آموز اعلام نموده و قصد داریم هر ساله با یاد شهیدان جنبش دانش آموزی در این روز بر وحدت و یکپارچگی خود بیفزاییم. به منظور گرامیداشت این روز، ۱۳ آبان در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز دانش‌آموز نامگذاری شده‌است.

۳۶ هزار تن شهید دانش آموز
بدون شک دانش آموزان همان گونه که در پیروزی انقلاب اسلامی و شکل گیری آن نقش بسزایی داشتند. در تثبیت و تداوم آن دارای نقش محوری هستند، آن‌ها پس از انقلاب در طول جنگ تحمیلی برای دفاع از کیان اسلام جنگیدند به طوری که که بیش از ۵۵۰ هزار دانش آموز بسیجی در جنگ شرکت کردند و بیش از ۳۶هزار تَن شهید و ۲ هزار و ۸۵۳ تَن مفقود الاثر و جانباز و ۲ هزار و ۴۳۳تَن آزاده را در این راه تقدیم دفاع از وطن کردند؛ بنابراین باید گفت حضور دانش آموزان و فداکاری‌های آن‌ها در روز‌های منتهی به انقلاب و جنگ تحمیلی توطئه دشمنان را خنثی کرد. از این رو توجه جدی به دانش آموزان و فراهم کردن زمینه‌های پیشرفت همه جانبه آنان تضمینی برای پیشرفت انقلاب اسلامی و تحقق اهداف آن است و بدون همراهی آنان دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی امکان پذیر نخواهد بود.

 

بیشتر بخوانید:

۱۳ آبان ماه سمبل استکبارستیزی ملت ایران اسلامی
۱۳ آبان ماه سمبل استکبارستیزی ملت ایران اسلامی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان و استکبار است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)