• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۸۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۰
بین الملل » غرب آسیا
در راستای راه های گسترش و دورنمای همکاری های بین المللی

تاکید بشار اسد بر اهمیت تقویت مناسبات با چین

رئیس جمهور سوریه در گفتگوی تلفنی با همتای چینی خود روابط با این کشور را محوری و مهم توصیف و بر راه‌های گسترش همکاری میان دو کشور تاکید کرد.

تاکید بشار اسد بر اهمیت تقویت مناسبات با چینبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»،بشار اسد رئیس جمهور سوریه روابط با چین را به منظور حمایت از استقامت ملت سوریه در برابر تروریسمی که جهان از آن حمایت می‌کند و محاصره‌ای که جنبه‌های مختلف زندگی مردم سوریه را تحت تاثیر جدی قرار داده است، محوری و مهم دانست.
بشار اسد در گفتگوی تلفنی با شی جین پینگ رئیس جمهور چین روابط نزدیک دو کشور دوست و راه‌های گسترش دورنمای همکاری میان دو کشور را بررسی کرد.
در این گفتگوی تلفنی بر اهتمام فراوان سوریه و چین به گسترش این روابط تاکید شد و بشار اسد روابط با چین را به منظور حمایت از استقامت ملت سوریه در برابر تروریسمی که جهان از آن حمایت می‌کند و محاصره‌ای که جنبه‌های مختلف زندگی آن را تحت تاثیر جدی قرار داده است، محوری و مهم دانست.

بشار اسد همچنین بر تمایل سوریه به گسترش روابط نهاد‌های دولتی دو کشور به ویژه با توجه به بهبود اوضاع امنیتی در اکثر مناطق و نیز پیوستن به ابتکار عمل کمربند و جاده (ابریشم) که مسیر اقتصاد و توسعه و شیوه جدید تعامل کشور‌ها با یکدیگر به منظور گره زدن سرنوشت مشترک ملت‌ها و بشریت است، تاکید کرد.
بشار اسد قدردانی ملت سوریه را از حمایت سیاسی چین از آنان در محافل بین المللی اعلام و تصریح کرد این حمایت بر پایبندی چین به قوانین بین المللی، صلح جهانی و تلاش‌ها برای حفظ تمامیت ارضی سوریه و متوقف کردن جنگ تروریستی علیه آن مهر تایید می‌زند.
بشار اسد همچنین از رئیس جمهور چین به علت کمک‌های بشردوستانه قابل توجه به ملت سوریه به منظور کاستن از درد و رنج آنان در سایه تروریسم و محاصره قدردانی و بار دیگر تاکید کرد سوریه بر آزادسازی کامل اراضی خود از یوغ تروریست‌ها و ارتش‌های اشغالگر بیگانه مصمم است و در عین حال روند پیشبرد گفتگو میان طرف‌های سیاسی را بدون مداخله خارجی دنبال می‌کند تا ثبات به طور کامل برقرار شود.
بشار اسد پنجاهمین سالگرد موفقیت چین در پس گرفتن کرسی خود در سازمان ملل را که یک پیروزی برای ملت چین و بازگوکننده اهمیت نقش سازنده چین در عرصه بین المللی و کمک به برقراری صلح و توسعه در سطح جهان است، به همتای چینی خود تبریک گفت و بر حمایت سوریه از چین در برابر حملات غرب به منظور برهم زدن ثبات جنوب شرق آسیا و دریای چین جنوبی تاکید کرد، زیرا جهان هم اکنون نیازمند صلح و توسعه است نه تنش و تهدیدآفرینی.
از سوی دیگر رئیس جمهور چین تصریح کرد دوستی چین و سوریه در اعماق تاریخ ریشه دارد و سوریه جزو نخستین کشور‌های عربی است که با چین روابط دیپلماتیک برقرار کرد. همچنین جزو کشور‌هایی است که پیش نویس قطعنامه بازگرداندن کرسی چین را در سازمان ملل ارائه کرد. در طول ۶۵ سالی که از برقراری روابط دیپلماتیک میان دو کشور می‌گذرد، روابط دوجانبه تحت تاثیر تحولات جهانی قرار نگرفته و با گذر زمان دوستی دو کشور محکم‌تر شده است. همچنین هر دو کشور به اصل دخالت نکردن در مسائل داخلی پایبند هستند، با سلطه جویی و سیاست مبتنی بر زور مخالفند و مراقب منافع مشترک هستند.
رئیس جمهور چین همچنین تاکید کرد چین برای تلاش به منظور تقویت همکاری دوستانه میان دو کشور و کسب دستاورد‌های مشترک بیشتر آماده است و از تلاش‌های سوریه برای بازسازی و توسعه قاطعانه حمایت و از مشارکت سوریه در ابتکارعمل کمربند و جاده استقبال می‌کند.
رئیس جمهور چین تصریح کرد چین از مبارزه ملت سوریه در دفاع از استقلال کشور، حاکمیت و تمامیت ارضی آن حمایت می‌کند. چین اقدام قدرت‌های خارجی را در دخالت در امور داخلی سوریه قاطعانه رد و درخواست لغو فوری تحریم‌های یکجانبه و محاصره اقتصادی تحمیل شده به سوریه را مطرح می‌کند. ملت سوریه از آغاز جنگ تروریستی علیه این کشور وارد مبارزه‌ای تزلزل ناپذیر با سلطه طلبی شد و در نبرد با تروریسم پیروز و بازسازی این کشور آغاز شد. وی اطمینان خاطر داد ملت سوریه از همه تهدید‌ها و چالش‌ها عبور و پیروزی‌های جدید ثبت خواهد کرد.
رئیس جمهور چین اهتمام این کشور را به تقویت همکاری با سوریه در زمینه‌های امنیتی و مبارزه با تروریسم و شیوع ویروس کرونا اعلام و تصریح کرد چین در آینده محموله جدیدی از واکسن و تجهیزات پزشکی به سوریه خواهد داد تا به آن در مهار این پاندمی کمک کند.
رئیس جمهور چین از سوریه به علت حمایت بی وقفه از چین در همه مسائل و فشار‌های پیش روی آن قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)