• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۰۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۶
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

ارائه گزارش اجرای دستورالعمل نحوه ورود گردشگران خارجی

عملکرد معاونت گردشگری و استان‌ها در رابطه با دستورالعمل اجرایی نحوه ورود گردشگران خارجی به کشور در ایام شیوع ویروس کرونا تقدیم وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دومین میزگرد تصویری (وبینار) دستورالعمل اجرایی نحوه ورود گردشگران خارجی به کشور در ایام شیوع ویروس کرونا به‌ منظور ارائه گزارش استان‌ها درباره اقدامات انجام‌گرفته طی دو هفته گذشته با حضور آقای علی‌اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، رؤسای تشکل‌های بخش خصوصی و مدیران کل ۱۵ استان کشور ظهر یکشنبه ۱۶ آبان‌ ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس معاونت گردشگری برگزار شد.

آقای شالبافیان ضمن ابراز رضایت از عملکرد استان‌ها در دو هفته گذشته بیان کرد: «هدف این دستورالعمل تقویت حضور گردشگران در کشور و تامین منافع فعالان حوزه است و تحقق این هدف مشارکت جمعی را می‌طلبد. در این مدت بخش خصوصی استان‌ها منسجم و همراه عمل کرده است.»

او با تأکید بر اهمیت استمرار همگرایی و مشارکت استان‌ها با یکدیگر افزود: گزارش کاملی از تک‌تک اقدامات انجام‌شده توسط استان‌ها تقدیم وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شده است.

آقای شالبافیان بر اهمیت تقویت زیرساخت برخط دفاتر خدمات مسافرتی و هتل‌ها تأکید کرد و گفت: فعالیت در بازار فعلی به راه‌اندازی و سایتی فعال نیاز دارد. تمامی دفاتر خدمات مسافرتی و هتل‌ها باید در این زمینه خود را تقویت و مجهز کنند.

معاون گردشگری کشور همچنین به مکاتبه و تعامل با وزارت امور خارجه اشاره کرد و گفت: برای سهولت امور و انتقال موارد به‌طور مرتب با وزارت امور خارجه در ارتباط هستیم.

او در خصوص ورود گردشگران انفرادی نیز توضیح داد: در خصوص هتل‌ها خرید قطعی ذکر نشده بلکه به رزرو هتل اشاره شده است. در شرایط خاص کنسولگری می‌تواند ویزای انفرادی برای شخص صادر کند. از ورود انفرادی گردشگر جلوگیری نمی‌شود و امکان همراهی کنسولگری‌ها وجود دارد.»

نقش مهم بخش خصوصی در مدیریت بازار عراق از دیگر نکات مورد اشاره آقای شالبافیان در این جلسه بود و گفت: ازدیاد مسافر از عراق نیاز به مشارکت فعال بخش خصوصی دارد و در این زمینه ما به‌عنوان بخش دولتی در کنار بخش خصوصی حضور داریم.

او با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با طرف عراقی و سفیر ایران در عراق، افزود: «ساز و کارها و مکاتبات بین دستگاهی زمان‌بر است و موجب از دست دادن فرصت و زمان می‌شود. حضور مدیران کل استانی در کنار بخش خصوصی استان موجب پیشبرد و ساماندهی امور می‌شود.»

در این جلسه ضمن ارائه گزارش از سوی مدیران کل استانی و بخش خصوصی، آقای ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران و وفا نماینده جامعه هتلداران استان تهران به بیان نظرات خود پرداختند و مدیران استانی گزارشی از عملکرد خود ارائه دادند.

به‌منظور اجرایی شدن دستورالعمل نحوه حضور گردشگران خارجی به کشور در ایام شیوع ویروس کرونا، سه کمیته تخصصی در معاونت گردشگری تشکیل شده و به صورت روزانه با ارتباط فعال میان بخش‌خصوصی و دولتی در ۳۱ استان، امکان حضور گردشگران ورودی به کشور با حفظ سلامت شهروندان و توسعه فعالیت‌های گردشگری را در دستور کار قرار داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۰ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)