• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۰۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۹
علمی و فرهنگی » معارف

عیادت آیت الله رمضانی از مجروحان انفجار تروریستی قندهار

آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) از برخی مجروحان انفجار تروریستی قندهارِ افغانستان در مرکز توانبخشی ستارگان درخشان تهران عیادت کرد.

عیادت آیت الله رمضانی از مجروحان انفجار تروریستی قندهاربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی اهل بیت (ع)؛ آیت الله رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در این بازدید ضمن گفتگو با برخی حادثه دیدگان انفجار مسجد جامع فاطمیه قندهار در جریان روند درمانی آنان قرار گرفت و برای آنان آرزوی سلامتی کرد.
 
آیت الله رمضانی در حاشیه این بازدید با ابراز ناراحتی از اتفاق تلخی که طی ماه‌های اخیر در افغانستان رخ داده است، گفت: گروه‌هایی که ادعای دین، قرآن و معنویت دارند، این چنین عده زیادی را به شهادت رسانده و مجروح کردند.
 
وی با اشاره به شهادت غمبار دانش آموزان مدرسه دخترانه سیدالشهداء (ع) کابل، حملات به مساجد و مراسم نماز جمعه در چند شهر افغانستان گفت: نگاه تکفیری و افراطی در طول تاریخ همواره آسیب وارد کرده و تهدیدی برای مسلمانان بوده است. عده‌ای که به خود اجازه می‌دهند مسلمانان را تکفیر کرده و آن‌ها را به شهادت رسانند.
 
آیت الله رمضانی گفت: مجمع جهانی اهل بیت (ع) با توجه به رویکردی که از مکتب اهل بیت (ع) آموخته، بر کمک و توجه به هر انسانی که مورد ظلم قرار گرفته تاکید دارد. قرآن کریم می‌فرماید اگر یک انسانی کشته شود گویی کل بشر کشته شده و اگر یک انسان احیا شود گویی کل انسان‌ها احیا شده اند.
 
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در ادامه اظهار داشت: متاسفانه ملت افغانستان در این ۴۰ سال با تجاوز‌های شرق و غرب مواجه بوده است و اکنون گروه‌هایی که دست نشانده غرب و جریان استکبار هستند و خوی خودکامگی، تعدی و تجاوز دارند در افغانستان دست به جنایت می‌زنند. 
 
آیت الله رمضانی گفت: در قضیه گروه افراطی داعش که مسؤولیت این جنایت‌ها را پذیرفته باید مجامع بین المللی و جهانی ورود کنند و به شعار بسنده نکنند، صرف اینکه ما نگران هستیم و محکوم می‌کنیم کافی نیست، این تهدید جهانی و تهدید کل بشریت است که باید به صورت ریشه‌ای با این گروه‌های تروریستی مقابله کرد. این جنایت‌ها به هیچ وجه قابل بخشش نیست.
 
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مسلمانان نمازگزار و مظلومی که به مسجد می‌روند تا اقامه نماز کند و با خداوند صحبت کند و خطبه‌ای را بشنود توسط عده‌ای افراطی شهید و زخمی می‌شود، این کار هیچ استناد عقلی و شرعی ندارد.
 
وی افزود: هیچ وقت این نگاه‌های گروه‌های تروریستی که به نام دین دست به جنایت می‌زنند جزو آموزه‌های پیامبر اکرم (ص) نیست. پیامبری که برای رحمت آمده و مدیریتش هم بر اساس رحمت بوده است.
 
آیت الله رمضانی با انتقاد از سکوت مجامع جهانی و حقوق بشری در برابر جنایات گروه‌های تکفیری در افغانستان گفت: باید جوامع جهانی این جنایت‌ها را محکوم کنند که دیگر چنین اتفاقاتی در دنیا رخ ندهد. به صورت اساسی جلوی این افراط و تندروی‌ها گرفته شده و عامل این جنایات محاکمه شوند.
 
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) تصریح کرد: عقلا، علما، اندیشمندان، فرهیختگان و کسانی که نقش هدایتی در افغانستان دارند با تشکیل یک حکومت فراگیر زمینه جلوگیری از کشتار‌ها و تهدید‌ها در این کشور را فراهم کنند. اگر عقلانیت و اعتدال در آنجا حاکم باشد آینده افغانستان آینده‌ای نویدبخش خواهد بود، اما اگر اختلاف و تنش با مدیریت استکبار و جریان خارجی شکل بگیرد قطعا شاهد غم و اندوه خواهیم بود.
 
وی اضافه کرد: آینده افغانستان به نوع عملکرد حاکمان و به حضور مردم بستگی دارد، اگر حکومت فراگیر باشد و اجازه دخالت بیگانگان و اجانب را ندهند افغانستان آینده خوبی خواهد داشت. 
 
آیت الله رمضانی خطاب به حاکمان افغانستان گفت: بعد از این همه ظلم و ستمی که نسبت به ملت افغانستان شده این همه بی مهری و کشتار حق مردم افغانستان نیست. تاریخ افغانستان مملو از مقاومت بوده و ملت افغانستان مؤمن و نجیب هستند، نباید از نجابت آن‌ها سوءاستفاده کنند.
 
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در پایان ضمن دعا برای شفای مجروحان حادثه تروریستی مسجد فاطمیه قندهار ابراز امیدواری کرد ملت نجیب و مقاوم افغانستان به اهداف خود برسند و یک حکومت فراگیر و با حضور مردم داشته باشند تا بتوانند در سرنوشت خودشان حضور داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)