• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۱۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
بین الملل » آمریکا
فاکس نیوز:

بحران زنجیره تامین کالا در آمریکا

در آمریکا برخی اقلام مصرفی در صنایع و کسب و کار‌های کوچک از پنجاه تا دویست درصد افزایش بها داشته اند.

تورم و بحران در زنجیره تامین کالا، عرصه را بر کسب و کارهای کوچک تنگ کرده استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، بحران زنجیره تامین کالا در آمریکا بر کسب و کارها در این کشور تاثیر منفی گذاشته است. این گزارش می افزاید افزایش تورم، کمبود یا نبود برخی اقلام مورد نیاز به دلیل اختلال پیش آمده در زنجیره تامین، قوانین دست و پاگیر مربوط به واکسیناسیون اجباری و کمبود نیروی کار، همه در کنار هم باعث شده اند صنایع و کسب و کار‌های کوچک مانند اغذیه فروشی‌ها در آمریکا روز‌های دشواری را سپری کنند. گفته می‌شود بهای اقلام خوراکی مانند پیتزا در نیویورک به دلیل تورم اخیر و اختلالی که در زنجیره تامین اقلام به وجود آمده، گران‌تر شده است و این افزایش قیمت برخلاف رویه‌های قبلی، به صورت مداوم و مکرر روی می‌دهد و صاحبان این کسب و کار‌ها مدام مجبور به تغییرِ بهای درج شده در منوی خود می‌شوند. صنایع کوچک این افزایش قیمت‌ها را به مصرف کننده منتقل می‌کنند؛ برخی اقلام مصرفی در صنایع و کسب و کار‌های کوچک از پنجاه تا دویست درصد افزایش بها را تجربه می‌کنند و این در حالی است که فقط مساله گران شدن اقلام نیست و مایحتاج عمومی در برخی شهر‌ها به دلیل اختلالی که در زنجیره تامین در این کشور ایجاد شده است، اصلا یافت نمی‌شود.

 

از سوی دیگر اجباری شدن واکسیناسیون برای کسانی که مایل به حضور در مراکزی مانند رستوران‌ها و کافه‌ها باعث شده است این کسب و کار‌های کوچک در پذیرش مشتری به دشواری‌های عمده‌ای برخورد کنند و این موضوع باعث سردرگمی در میان کارکنان و مراجعه کنندگان می‌شود و در کنار همه این مشکلات، کمبود نیروی کار نیز باعث شده است این کسب و کار‌های خرد یا به افزایش ساعات کاری یا فشار کاری بر سایر کارکنان روی بیاورند و در مواردی نیز برخی کسب و کار‌ها ناچار به تعطیل کردن فعالیت‌های خود شده اند. صاحبان کسب و کار‌های کوچک در آمریکا معتقدند تورم، اختلال در زنجیره تامین کالا و کمبود یا نبود برخی کالا‌های مورد نیاز، مشکلات ناشی از واکسیناسیون اجباری و کمبود نیروی کار، همه در کنار هم باعث شده اند بسیاری از آن‌ها در مقایسه با دوران همه گیری کرونا که بسیاری از کسب و کار‌ها تعطیل یا نیمه تعطیل بودند، وضعیت دشوارتری را تجربه کنند.

 

پیش از این نیز فروشگاه‌های خواربار در آمریکا برای پر نگه‌داشتن قفسه‌های خود با سختی مواجه بودند؛ چراکه تامین‌کنندگان نمی‌توانستند تغییر ناگهانی تقاضای مصرف‌کنندگان به‌سوی فروشگاه‌های خرده‌فروشی را مدیریت و تامین کنند؛ زیرا عرضه محصولات به فروشگاه‌های خواربار نیازمند بسته‌بندی‌ و شبکه توزیع قوی است. قبل از بحران کرونا، یک‌سوم از کالا‌های موردنیاز توسط سوپر مارکت‌هایی تامین می‌شد که دارای غذا یا خشکباری بودند که مهلت انقضای آنها نزدیک بود. جنگ تجاری میان آمریکا و چین نیز موجب ناامیدی سرمایه گذاران شده بود و رشد اقتصادی آمریکا به علت همین جنگ تجاری، کاهش پیدا کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی سفره‌های کریمانه افطار در مسجد آقا میرزا حسین محلات
آیین علم‌گردانی خوروبیابانک ثبت ملی شد
لزوم ارتقای تولید ذرت و کاهش واردات نهاده‌های دامی
رشد ۲۰ درصدی تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی قم
مراسم جزء خوانی قرآن کریم دانش آموزان کبودراهنگ بمناسبت ماه میهمانی خدا
مهر و موم یک مکان مداخله‌گر در امور پزشکی در کیش
تاکید بر بهره گیری از ظرفیت مساجد برای نوجوانان و جوانان
جهاد علمی، روایت یک بازگشت
کشف مشروبات الکلی و دستگیری متهمان در خاتم
 نرخ تورم با بیش از ۸ درصد رشد به ۴۶.۳ رسید
لایحه حمایت از بانون در برابر خشونت هفته آینده بررسی می‌شود
کاهش ناپایداری و کاهش پوشش ابر در آسمان استان زنجان
رعایت حقوق مردم، کلید افزایش اعتماد جامعه به دستگاه قضایی است
روند صعودی نرخ نقدینگی و پایه پولی در آذر ۱۴۰۴
کشف ۲۹۱ کیلو گرم مواد روانگردان
پایان همکاری کمک شمسایی با تیم ملی فوتسال
سامانه بارشی جدید در راه کردستان
کاهش ضایعات غلات با نوسازی کمباین‌ها
اهمیت تبدیل گاز‌های مشعل به منبع درآمد پایدار
«جشن فرشته ها» در شبکه نهال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)