• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۱۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۵
بین الملل » آمریکا
شبکه تلویزیونی فاکس نیوز

هشدار در مورد بحران تامین کالا در آمریکا

مقامات آمریکایی درباره عواقب تداوم اخلال در زنجیره تامین کالا در این کشور هشدار دادند.

هشدار رئیس دفتر سابق کاخ سفید در مورد بحران تامین کالابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، بحران در زنجیره تامین کالا به کاخ سفید رسید. این گزارش می افزاید رئیس دفتر سابق کاخ سفید درباره عواقب تداوم اخلال در زنجیره تامین کالا در آمریکا هشدار داد. میک مالوِینی (Mick Mulvaney) در گفتگو با این شبکه تلویزیونی هشدار داد که بحران در زنجیره تامین کالا در آمریکا باعث ایجاد هزینه برای مردم آمریکا خواهد شد. وی در این گفتگو درباره روش‌هایی توضیح داد که دولت آمریکا می‌تواند از آن‌ها برای پایان دادن به بحران زنجیره تامین کالا استفاده کند. یکی از راه‌هایی که میک مالوینی پیشنهاد کرد همکاری دولت آمریکا با بخش خصوصی برای بهبود دادن وضعیت زنجیره تامین کالا است.

میک مالوینی درباره علت بروز اختلال در زنجیره تامین کالا در آمریکا گفت: هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی در این مشکل مقصرند. وقتی بحث اقتصاد پیچیده‌ای مثل اقتصاد آمریکا مطرح است احتمالا جای تعجب ندارد که بخش خصوصی و بخش دولتی هر دو با هم در آن نقش آفرینی کنند. دولت بایدن یک ماه پیش وقتی که در بندر" لانگ بیچ" قرارداد امضا کرده بود تلاش کرد کار درست را انجام دهد، اقدام دولت بایدن احتمالا کفایت نمی‌کرد و باید هزاران هزار کار دیگر هم انجام می‌شد. آن‌ها خیلی سریع گفتند که بخش خصوصی باید عملکرد بهتری از خود نشان دهد. این گفته درست است، اما دولت آمریکا باید کار‌های دیگری هم انجام دهد. دولت نشست خبری که از تلویزیون پخش شد اعلام کرد که با بندر لانگ بیچ توافق کرد، اما مشکل این است که آن‌ها تمام توان دولت را برای حل مشکل بکار نمی‌گیرند. ما وقتی که داریم به سمت کریسمس پیش می‌رویم از این وضعیت متضرر خواهیم شد.

میک مالوینی در پاسخ به این پرسش که دولت بایدن چه کار‌هایی برای رفع معضل کنونی می‌تواند انجام دهد، گفت: توافقی که در بندر لانگ بیچ به دست آمد، حکم یا قانون دولت نبود بلکه عملکرد بخش خصوصی بود که دولت درباره اش مذاکره کرد. جو بایدن، باید کل دولت را بسیج کند همان کاری که دونالد ترامپ در مورد تولید واکسن کرونا انجام داد. دولت بایدن می‌تواند از وزارت کار بخواهد که قانون کار را بررسی کند و ببیند که چه تغییرات موقتی هستند که می‌توان با ایجاد آن‌ها، مشکلات را در بخش تامین نیروی کار حل کرد. دولت بایدن می‌تواند به وزارت حمل و نقل مراجعه کند و قوانین مربوط به رانندگان کامیون‌های بین شهری را اصلاح کند.


هشدار در مورد بحران تامین کالا در آمریکادولت آمریکا همچنین می‌تواند از اداره خدمات عمومی این کشور، که بزرگترین موجر در آمریکا است، استفاده کند و از آن بپرسد که آیا پارکینگ‌های اضافی در اختیار دارد که بتوان از آن برای انبار کردن کانتینر‌های مازاد استفاده کرد؟ دولت می‌تواند کار‌های زیادی انجام دهد. وزارت خارجه می‌تواند کمک کند و از خطوط هوایی که حمل و نقل بار انجام می‌دهند درخواست کند که مسیر‌های جدید و سریع تری را به خصوص به سمت آسیا در نظر بگیرند تا هم مسافر و هم بار را حمل کنند. میک مالوینی گفت: مردم درک نمی‌کنند که دولت تا چه حد در زنجیره تامین کالا نقش دارد. تا زمانی که دولت بایدن به این مسئله توجه نکند، بخش خصوصی هر کاری که می‌تواند انجام می‌دهد، اما اقدامات بخش خصوصی کافی نخواهد بود.


میک مالوینی در پاسخ به این پرسش که چقدر باید نگران مشکلات در زنجیره تامین کالا در آمریکا باشیم گفت: فکر نمی‌کنم نیازی به نگرانی درباره نیاز‌های روزمره مثل غذا یا بنزین باشد، اما وقتی که شما به فروشگاه‌ها می‌روید متوجه می‌شوید که فروشگاه‌ها با تمام ظرفیت پر نشده اند. وضعیت طوری نیست که بحث جیره بندی مطرح باشد. وضعیت مثل دوره جنگ جهانی دوم نخواهد شد. ولی در عین حال وضعیت مثل ماه‌های قبل هم نخواهد بود و همه ما تاوان خواهیم داد. ما یا نخواهیم توانست آنچه را که می‌خواهیم تهیه کنیم یا اینکه برای تهیه چیز‌هایی که می‌خواهیم باید پول بیشتری بدهیم. امیدوارم که بحث کمبود صرفا محدود به درخت کریسمس یا مواد غذایی باشد و با وضعیت کمبود دارو مواجه نشویم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)