• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۱۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۸
بین الملل » غرب آسیا
جنبش حماس اعلام کرد؛

یک مقام حماس: به روابط با ایران افتخار می کنیم

خلیل الحیه اعلام کرد حمایت‌های ایران یکی از مهمترین و محوری‌ترین ابزار‌ها برای ایستادگی مقاومت فلسطین در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر؛ یکی از مقام‌های ارشد حماس با تأکید بر اینکه این جنبش به روابط با ایران افتخار می‌کند، اعلام کرد حمایت‌های ایران یکی از مهمترین و محوری‌ترین ابزار‌ها برای ایستادگی مقاومت فلسطین در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی است.
خلیل الحیه نائب رئیس جنبش حماس در نوار غزه و رئیس کمیته روابط عربی اسلامی این جنبش در مصاحبه اختصاصی با این شبکه درباره روابط مقاومت فلسطین با ایران گفت ما روابط خوبی با ایران و سایر کشور‌ها داریم. محور تمرکز ما در روابط با همه طرف ها، فلسطین است و نزدیکی ما به این یا آن کشور و این یا آن نهاد، به اندازه نزدیکی آن‌ها به فلسطین است. ما به روابط با ایران افتخار می‌کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود ما این روابط را علنی اعلام می‌کنیم و در گذشته این روابط را پنهان نکرده و در آینده نیز پنهان نخواهیم کرد. روابط ما با برادران ایرانی هیچ زمانی قطع نشده است. ما می‌گوییم نبرد ما به سوی قدس است و این روابط تا زمانی که جهت گیری آن به سوی قدس باشد، ادامه دارد. همه کسانی که ما را در این هدف یاری می کنند و همه جانبه از ما در نبرد قدس حمایت می‌کنند، ما از آن‌ها استقبال و قدردانی می‌کنیم و کلاه احترام را در مقابل‌شان از سر بر می‌داریم. این حق ما ملت فلسطین و نیرو‌های مقاومت است که از حمایت هر عرب، مسلمان و آزاده‌ای در جهان استفاده کند.
الحیه ادامه داد آرمان قدس یک اصل است. ما هنگامی که به سوی قدس حرکت می‌کنیم و برای آزادسازی قدس طلب کمک و حمایت می‌کنیم، یعنی به اصل آزادی سرزمین و انسان و برپایی آزادی و عدالت در این سرزمین پایبند بوده ایم. در مقابل، ما از هیچ یک از حقوق دیگر خود چشم پوشی نمی‌کنیم. روابط ما با ایران و غیر ایران، بر اساس حمایت از ما در مقابله با رژیم اشغالگر است و ما وارد هیچ نبرد دیگری غیر از نبرد قدس نمی‌شویم.
این مقام ارشد حماس درباره حمایت‌های ایران از این جنبش گفت ایران از حماس در عرصه‌های سیاسی، مادی، معنوی و طبیعتا نظامی حمایت همه جانبه می‌کند. ما حمایت‌های ایران را پنهان نمی‌کنیم و این حمایت‌ها هیچگاه متوقف نشده است. حمایت‌های ایران از بزرگترین عوامل قدرت و استقامت مقاومت فلسطین در مقابله با اشغالگری اسرائیل بوده و هست. حماس و نیرو‌های مقاومت در هر نبرد، جهان را با توسعه و پیشرفت توانش غافلگیر می‌کنند و بدون شک حمایت‌های ایران، از محوری‌ترین و مهمترین ابزار‌ها برای تقویت توان به ویژه نظامی ما در تقابل با اسرائیل بوده است.
الحیه تصریح کرد بسیاری از کشور‌ها درگیر مسائل متعددی در اینجا و آنجا هستند و ملت فلسطین اگر به روابط کشور‌ها واکنش نشان دهد، منفعل باقی می‌ماند و هیچ پیشرفتی نمی‌کند. ما به امور خاص این کشور‌ها و نهاد‌ها توجه نداریم و در صورتیکه از ما در مقابل اشغالگری حمایت کنند، از آنان تشکر و قدردانی می‌کنیم. ایران یا هیچ حامی دیگر فلسطین در گذشته یا حال هیچ گونه شرط و شروطی را بر ما تحمیل نکرده‌اند و نخواهد کرد. هر چند این تحمیل خواسته و شرط و شروط وجود نداشته است، ولی‌ ای کاش همه کشور‌ها و طرف‌ها برای بهتر نشان دادن وجهه خود از فلسطین و کمک به آن استفاده می‌کردند. روابط با ایران بیش از ۲۵ سال است که ادامه دارد.

این مقام ارشد حماس تاکید کرد ما پیشتر با همه کشور‌های اسلامی ارتباط داشتیم. ما در گذشته با عربستان، امارات، قطر، مصر، سودان، سوریه، لبنان از یکسو و ایران از سوی دیگر ارتباط داشتیم، در حالی که روابط این کشور‌ها گاهی دوستانه و گاهی خصمانه بوده است. ما در روابط با این کشور‌ها به امور و اختلافات داخلی و نحوه روابط آن‌ها با یکدیگر توجهی نداریم. ما ملاحظات و شرایط همه کشور‌ها را مد نظر داریم,، ولی مسئله فلسطین با همه مسائل دیگر تفاوت دارد. زیرا اصلی‌ترین طرفی که بر تحولات منطقه تأثیر مخرب می‌گذارد، رژیم اشغالگر اسرائیل است، یعنی همان سرطان و اختاپوسی که منطقه را مسموم کرده است. اگر این غده سرطانی از منطقه ریشه کن شود، همه مشکلات به پایان می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)