• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۱۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۸
خراسان رضوی » اقتصادی

بهره مندی ۹۰درصد مشترکان گاز خراسان رضوی از تخفیف گازبها

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: طرح تشویقی مدیریت مصرف گاز طبیعی از دیماه پارسال آغاز شده است که از آن زمان تا کنون ۹۰درصد مشترکان بخش خانگی و عمومی استان از مزایای آن بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، حسن افتخاری افزود: خراسان رضوی دارای ۲میلیون و ۳۳۰هزار مشترک گازبهره مندی ۹۰ درصد مشترکان گاز خراسان رضوی از تخفیف گازبها طبیعی در بخش خانگی و عمومی است که از ابتدای اجرای طرح تا کنون ۲میلیون و ۱۰۰هزار مشترک از بخشودگی و یا تخفیف گازبها استفاده کرده‌اند.
 
وی ادامه داد: مطابق مصوبه هیات وزیران در سال گذشته، گازبها و کلیه هزینه‌های مرتبط با آن شامل مالیات، عوارض ارزش افزوده و عوارض گازرسانی برای مشترکان کم‌مصرفی که الگوی تعیین شده را در سکونتگاه‌های دایمی شهری و روستایی و همچنین سکونتگاه‌های عشایری رعایت کنند، از ابتدای دیماه ۱۳۹۹ رایگان اعلام شده است.
 
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: الگوی مشترکان کم‌مصرف در تمامی شهر‌های استان خراسان رضوی از نیمه فروردین تا نیمه آبان هر سال ۴۵مترمکعب در ماه و در فصل سرد سال یعنی از نیمه آبان‌ماه تا نیمه فروردین سال بعد ۲۰۰مترمکعب در ماه است. این یک پاداش برای خانواده‌هایی است که در مدیریت مصرف مشارکت می‌کنند.
 
وی افزود: مشترکان گازطبیعی هم که مصرف آنان در سال نسبت به مدت مشابه ۲سال قبل به میزان ۱۰درصد کاهش پیدا کند، مشمول تخفیف ۱۵درصدی به عنوان پاداش صرفه‌جویی خواهند شد.
 
افتخاری میزان مصرف گاز طبیعی ایران را در مقایسه با دیگر کشور‌های سردسیر جهان بسیار بالا عنوان و بیان کرد: این موضوع در ۲بخش قابل بررسی است، بخش اول تاسیسات و تجهیزات گازسوز و بخش دوم فرهنگ مصرف است که می‌توان با خاموش کردن یک بخاری در طول روز، ماهانه تا ۱۰۰مترمکعب در مجموع مصرف گاز طبیعی صرفه جویی کرد.
 
وی ادامه داد: در سامانه موتورخانه و پکیج نیز جدای از مباحث مرتبط با بهینه سازی و ارتقای عملکرد موتورخانه ها، که به صورت جدی در دستور کار قرار دارد، کاهش ۲درجه‌ای دمای محیط می‌تواند موجب صرفه‌جویی ۶درصدی گاز طبیعی مشترکان شود.
 
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: استفاده از پوشش گرم زمستانی در منزل، توجه به برچسب انرژی وسایل، عدم استفاده از شومینه به دلیل راندمان و ایمنی پایین، نصب پرده بر روی پنجره‌ها و در ورودی، خاموش کردن وسایل گرمایشی اتاق‌های بدون استفاده، نصب درزگیر در پنجره‌ها و درها، عایق‌کاری لوله‌های آب گرم موتورخانه مرکزی و بستن خروجی کانال‌های کولر در زمستان از راهکار‌های کاهش مصرف گازطبیعی در روز‌های سرد است.
 
وی افزود: همه مشترکان گاز طبیعی می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.egas.ir و درج شماره اشتراک نسبت به مشاهده میزان مصرف خود در سال‌های قبل اقدام کرده و با بکارگیری دستورالعمل ها، از مزایای طرح ملی گازبهای رایگان بهره‌مند شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)