• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۱۸۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹
اقتصادی » صنعت

هدفگذاری شرکت ملی مس برای قرارگرفتن در فهرست ۱۰ شرکت برتر دنیا

مدیرعامل شرکت ملی مس گفت: هدف این شرکت این است که در ۴ سال آینده در زمینه تولید مس در جمع ۱۰ شرکت برتر دنیا قرار گیرد و برای نیل به این هدف بیش از ۴۵ طرح جدید تعریف کردیم.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما از ایمیدرو؛ آقای اردشیر سعدمحمدی افزود: در این باره تا خرداد سال ۱۴۰۱ با افتتاح ۳ طرح معدنی و صنعتی ملی مس درآلو و دره زار و کارخانه فراوری از سرباره‌های ذوب به کنسانتره مس، ظرفیت تولید کنسانتره را به ۳۵۰هزار تن خواهیم رساند.
 
وی با بیان اینکه این افزایش ظرفیت موجب جهش فملی در بورس خواهد بود اضافه کرد: افتتاح این ۳ کارخانه بر شرایط سوددهی شرکت ملی مس تاثیرگذار خواهد بود و خبر خوبی برای سهامداران به شمار خواهد رفت.
 
سعدمحمدی گفت: همچنین در اکتشافات جدیدمان در ۴.۵ کیلومتری مس سرچشمه محدوده‌ای به نام سریدون به بیش از ۲ میلیارد تن ذخیره دست پیدا کردیم که تا پایان سال سعی بر جمع‌بندی اطلاعات آن خواهیم داشت. این ذخیره نیازمند تغییر مطالعات اکتشافی به طراحی معدن و تجهیزات جدید دارد و حداقل به احداث سه کارخانه جدید کنسانتره ۱۵۰ هزار تنی و سرمایه‌گذاری جدید نیاز دارد.
 
مدیرعامل شرکت ملی مس درباره مس سونگون هم گفت: قرارداد احداث کارخانه کاتد مس در این مجتمع ابلاغ شده و کارگاه آن در حال تجهیز است. امیدواریم در این منطقه ۱۲۰ هزار تن کاتد تولید کنیم.
 
سعدمحمدی با اشاره به اینکه شرکت ملی مس در ۷ ماهه امسال به تولید سال گذشته رسید، تصریح کرد: شرکت ملی مس با وجود قطعی‌های گسترده برق در تابستان، در شهریور رکورد‌های بسیار خوبی زد چنانکه تولید ما در ۷ ماهه ۳.۵ درصد بیشتر از کل تولید سال گذشته بوده و امیدواریم امسال هم رکورد‌های خوبی در تولید و فروش داشته باشیم.
 
وی افزود: در بورس هم وضع سال گذشته را با ۷ ماه پشت سر گذاشتیم و امیدواریم تا پایان سال رکورد‌های خوبی پشت سر بگذاریم.
 
سعدمحمدی با بیان اینکه شرایط خوبی برای شرکت ملی مس متصور هستیم و با اکتشافات جدید، شرکت مسیر صعودی خوبی را طی می‌کند درباره برنامه این شرکت برای محدوده تازه کشف شده مس در سیستان و بلوچستان گفت: به اعتقاد من به عنوان یک کارشناس نه مدیرعامل شرکت ملی مس، باید ذخیره مس جانجا با عیار ۰.۳ درصد را به متخصص و انجام‌دهنده کار بدهند. 
قوانین می‌گوید این محدوده باید با مناقصه واگذار شود، اما من معتقدم این محدوده در مالکیت دولت باشد، اما بهره‌برداری از این معدن با این ذخیره را به شرکتی واگذار کنند که توان فنی دارد، دهه‌ها تجربه و تجهیزات به‌روز استخراج و فرآوری در ید اجرا دارد و هیچ شرکت دیگری جز ملی مس چنین توان و سرمایه‌ای ندارد.
 
وی افزود: این اتفاق هم فقط باید از سوی دولت انجام شود؛ با این کار سرعت بهره‌برداری از این معدن و بهره‌مند شدن مردم منطقه از این ذخیره که حق قانونی‌شان است بالا می‌رود.
 
مدیرعامل شرکت ملی مس درخصوص تامین زیرساخت‌های لازم برای محدوده جانجا مثل تامین آب از دریای عمان و احداث خط انتقال آب عمان نیز گفت: کسی که می‌تواند کارخانه فرآوری احداث کند به تامین آب هم فکر کرده است، زیرا همه این‌ها ملزومات کار است و اقتصاد مثل آب راهش را پیدا می‌کند. در این میان باید حاکمیت تصمیم بگیرد.
 
مدیرعامل ملی مس تاکید کرد: در اقصی نقاط کشور مس وجود دارد و با توجه به سوددهی و بازار بین‌المللی آن و افق ۲۰۵۰ که میزان مصرف انرژی برق از ۱۹ درصد به ۵۰ درصد ارتقا پیدا می‌کند و قطعا عنصر اصلی آن هم مس است، راهبرد ما سرمایه‌گذاری‌های جدید از منابع کم هزینه‌ای مانند منابع از محل افزایش سرمایه است که سرعت بیشتری دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)