• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۲۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۷
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
به گزارش سی ان ان

ساخت سومین ناو هواپیمابر پیشرفته چین در شانگهای

این ناو هواپیمابر فناوری در اختیار دارد که در سطح ناوهای هواپیمابر آمریکایی است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ عکس‌های ماهواره‌ای جدید و گزارش جدیدی که در آمریکا منتشر شد، نشان می‌دهد که چین از لحاظ فناوری نظامی، خود را به آمریکا نزدیک می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: عکس‌های ماهواره‌ای جدید افشا کرد که ارتش چین ماکت کشتی‌های جنگی آمریکا را ساخته است که احتمالا از آن‌ها برای تمرین هدف قرار دادن کشتی‌های آمریکایی استفاده می‌کند. گزارش جدید دیگری هم که امروز منتشر شد، نشان می‌دهد چین به سرعت ارتش خود را از لحاظ فناوری برای مقابله با آمریکا آماده می‌کند.

ویل ریپلی خبرنگار سی ان ان در تایپه (مرکز تایوان) گفت: چیز دیگری هم که بیان آن بسیار ارزشمند است، عکس‌های ماهواره‌ای جدیدی است که دقایقی پیش اندیشکده آمریکایی مرکز مطالعات بین المللی و راهبردی (CSIS) آن‌ها را منتشر کرد. عکس‌هایی که این اندیشکده منتشر کرده است نشان می‌دهد این کشتی‌ها ماکت نیستند بلکه عکس مربوط به یک ناو هواپیمابر است که چین تقریبا کار ساخت آن را در شانگهای تمام کرده است.

وی افزود: این ناو هواپیمابر، فناوری در اختیار دارد که در سطح ناو‌های هواپیمابر آمریکایی است. این ناو هواپیمابر، سومین ناو هواپیمابر چینی است. دو ناو هواپیمابر دیگر چین از فناوری قدیمی شوروی استفاده می‌کنند که باند پروازی بر روی عرشه آن شبیه پیست اسکی شیب دار است که باعث افزایش مصرف سوخت می‌شود و فقط هواپیما‌های خاصی توان پرواز از روی آن را دارند، اما این ناو هواپیمابر جدید از کاتاپولت (منجنیق پرتاب هواپیما از روی ناو) استفاده می‌کند که نقطه اتکاء یازده ناو هواپیمابر آمریکایی است.

خبرنگار سی ان ان ادامه داد: کاتاپولت می‌تواند هواپیما را با شتاب به پرواز درآورد در حالی که سوخت چندانی هم مصرف نشود. با این فناوری جدید امکان استفاده از انواع هواپیما‌ها بر روی باند ناو هواپیمابر (چینی) فراهم می‌شود. کارشناسان می‌گویند فناوری مورد استفاده چین قرابت زیادی با فناوری آمریکایی دارد و شاید هم پیشرفته‌تر از فناوری‌هایی باشد که در ناو‌های هواپیمابر قدیم‌تر آمریکایی به کار گرفته شدند.

خبرنگار این شبکه تلویزیونی آمریکایی همچنین، گفت: تصاویر دیگری که موسسه مستقل نیروی دریایی آمریکایی، آن‌ها را بررسی کرده است، در صحرایی در استان سین کیانگ چین است، نسخه کامل از کشتی‌های جنگی آمریکا و ناو‌های هواپیمابر آمریکا را ساخته است که احتمالا از آن‌ها به عنوان اهداف تمرینی استفاده می‌شود.

وی افزود: چین در حال آزمایش کردن یک سری از موشک‌های بالستیک است که تعداد آن‌ها بیش از کل موشک‌هایی است که کشور‌های جهان آزمایش کرده اند. این موشک‌ها به طور خاص برای هدف قرار دادن ناو‌های هواپیمابر آمریکایی و احتمالا غرق کردن آن‌ها، به کار گرفته خواهند شد. این اقدامات چین در حالی است که ناو‌های هواپیمابر آمریکا نقطه اتکای امنیت در منطقه اقیانوس هند - اقیانوس آرام محسوب می‌شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزردگی مشترکان تلفن ثابت از افزایش ۵۰ درصدی آبونمان
هوای پایدار و افزایش دما در بیشتر مناطق کشور
مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است
برگزاری اردو‌های انتخابی تیم فوتبال نوجوانان در تهران
بازدید  والی هرات از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
ساماندهی مراسم اربعین باوجود شرایط جنگی از دستور کار وزارت کشور خارج نشد
الحاق سه هزار هکتار زمین به شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است
بهبود خواص محصولات صنایع مختلف با نانوذرات کربنات کلسیم ایرانی
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی تدین در سمنان
اختصاص ۹۵۰ میلیارد ریال برای طرح های خدمت‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان ۳۰ تیر
تشییع مادر شهید نصیری در هرچگان
طول شبکه گاز خراسان جنوبی از ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلومتر عبور کرد
هوای ناسالم مشهد در ۳۰ تیرماه، برای دومین روز پیاپی
۱۵ نفر در خراسان شمالی به اتهام نشر اکاذیب تحت پیگرد قرار گرفتند
همه مدارس غیردولتی به استاندارد‌های مدارس تراز نزدیک شوند
کشف کلاهبرداری‌های اینترنتی در آباده
خرید تضمینی بیش از ۲۷۹ هزار تن گندم و ۳۹۰۰ تن کلزا از کشاورزان آذربایجان غربی
تداوم هوای گرم در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)