• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۳۰۳۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

آخر هفته همگام با برنامه های رادیو اقتصاد

برنامه «کاوش» بیستم آبان ، به بررسی اصالت مواد وارداتی در حوزه تکثیر گیاهان خواهد پرداخت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد؛ آقای عبدالکریم چهرگانی راد مشاور شرکت دانش بنیان در حوزه تکثیر گیاهان و استاد دانشگاه به همراه خانم شکوفه شهرزاد مدیر عامل شرکت دانش بنیان در حوزه کشاورزی و تکثیرگیاهان در این برنامه درباره اصالت مواد وارداتی در حوزه تکثیر گیاهان مطالبی را بیان می کنند.
بررسی روش تکثیر گیاهان از طریق کشت بافت، بررسی مشکلات و موانع تکثیر گیاهان در شرکت های دانش بنیان و ... از دیگر موارد مطرح در این برنامه است.
برنامه «کاوش» از رادیو اقتصاد پنج شنبه ها ساعت ۲۱:۰۵ به مدت ۲۵ دقیقه روی موج اف‌ام ردیف ۹۸ مگاهرتز پخش می شود.
 
راه های افزایش هوش مالی
برنامه «دکتر کتاب»، پنج شنبه بیستم آبان به سراغ راه های افزایش هوش مالی می رود.
تعریف رابرت کیوساکی از هوش مالی، این است که این هوش مجموعه ای از تفکر و رفتار هوشمندانه برای ثروت آفرینی می باشد. او می گوید هوش مشکلات را حل می کند و پول تولید می کند. اگر پول زیاد داشته باشید ولی از هوش مالی برخوردار نبوده و با تکنیک های این هوش آشنایی نداشته باشید، می توانید مطمئن باشید که به زودی همه آن را از دست خواهید داد.
در برنامه فردا با معرفی کتاب ارتقای هوش مالی اثر رابرت کیوساکی در خدمت شما شنوندگان خواهیم بود.
«دکتر کتاب» کاری از گروه کشاورزی به تهیه کنندگی آقای علی دهقان زاده شنبه تا پنج شنبه ساعت ۰۸:۵۰ از شبکه رادیویی اقتصاد به روی آنتن می رود.
 
تولید و تکثیر و پرورش عسل در روستای صدخرو
برنامه «کم هزینه، زودبازده»، پنج شنبه بیستم آبان با موضوع تولید و تکثیر و پرورش عسل در روستای صدخرو در خدمت شنوندگان خواهد بود.
کسب و کارهای خانگی یکی از راهکارهای اصلی ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان هستند، قابلیت انجام این نوع کسب و کار در محیط های کوچک نظیر منزل، مزایای بسیاری در پی دارد که مسئولیت پذیری در قبال خانواده و جامعه، کاهش هزینه های تولید، اشتغال بانوان، کاهش قیمت تمام شده و استفاده از نیروی کار ارزان در درون خانواده از جمله آنها است، علاوه بر این این شیوه کارآفرینی و ایجاد اشتغال قابلیت انتقال به دیگران را به راحتی دارد و ترویج آن به راحتی صورت می گیرد.
در برنامه امروز درباره تولید و تکثیر و پرورش عسل در روستای صدخرو مطالبی را عنوان می کنیم.
"کم هزینه، زودبازده" کاری از گروه کشاورزی پنج شنبه هر هفته ساعت 14:30 از شبکه رادیویی اقتصاد پخش می شود.
 
بررسی مسائل اقتصاد ایران در "درس گفتار"
برنامه "درس گفتار"، پنج شنبه بیستم  با بررسی مسائل اقتصاد ایران در خدمت شنوندگان خواهد بود.
آقای دکتر حسین درودیان کارشناس مسائل اقتصادی در برنامه فردا درباره مسائل اقتصاد ایران صحبت خواهد کرد.
برنامه "درس گفتار" پنج شنبه هر هفته ساعت 10:10 به مدت 50 دقیقه از شبکه رادیویی اقتصاد موج اف ام ردیف 98 مگاهرتز پخش می شود.
 
تولید آلوئه ورا در استان گیلان
برنامه "ارمغان طبیعت"، بیستم آبان ماه با موضوع تولید آلوئه ورا در استان گیلان در خدمت شنوندگان خواهد بود.
آقای منوچهر پارسافر مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در برنامه فردا در مورد تولید آلوئه ورا در استان گیلان صحبت می کند.
وضعیت تولید آلوئه ورا در استان، شرایط فرآوری در استان، حمایت های جهاد کشاورزی استان   
برنامه "ارمغان طبیعت" کاری از گروه کشاورزی به تهیه کنندگی آقای مهدی شیار شنبه تا جمعه ساعت ۱۳:۳۵ از شبکه رادیویی اقتصاد به روی آنتن می رود.
 
چگونه فرزندانی مدیر تربیت کنیم؟
رادیو اقتصاد در برنامه "هفت شنبه" جمعه 21 آبان ؛ به موضوع چگونه فرزندانی مدیر تربیت کنیم؟ می پردازد.
ما می‌توانیم فرزندانی تربیت کنیم که مدیران موفق آینده باشند، اما تنها به این شرط که روی این هدف‌مان کار کنیم. چند چیز در زندگی وجود دارد که ارزش وقت و تلاش شما را دارد. همه‌ ی ما دوست داریم فرزندان‌مان در آینده مدیران و رهبران خوبی بشوند، می‌خواهیم شجاع و پر احساس و اصیل و قابل اعتماد باشند. ما دوست داریم رفتارهای فرزندان‌مان، دیگران را هم تشویق کند که در نوع خودشان بهترین باشند.
میهمانان در این برنامه در مورد چگونه فرزندانی مدیر تربیت کنیم؟ صحبت می کنند.
برنامه "هفت شنبه" کاری از گروه صنعت و بازرگانی به تهیه کنندگی نازنین کتابچی جمعه ها ساعت ۱۰:۰۵ از شبکه رادیویی اقتصاد پخش می شود.
 
 
تولید مرکبات در استان سیستان و بلوچستان
 
برنامه "ارمغان طبیعت"، جمعه بیست و یک آبان به سراغ تولید مرکبات در استان سیستان و بلوچستان می رود.
آقای مصیب سیاسر کارشناس مسؤول مرکبات جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان در برنامه فردا درباره تولید مرکبات در استان سیستان و بلوچستان مطالبی را بیان می کند.
از دیگر موضوعات مطرح در این برنامه می توان به وضعیت تولید مرکبات در استان سیستان و بلوچستان، شرایط فرآوری محصولات در استان و اقدامات جهاد کشاورزی استان اشاره کرد.
برنامه "ارمغان طبیعت" کاری از گروه کشاورزی به تهیه کنندگی آقای مهدی شیار شنبه تا جمعه ساعت ۱۳:۳۵ از شبکه رادیویی اقتصاد به روی آنتن می رود.
 
 
ارسال لایحه بودجه شرکت‌های دولتی به مجلس
رادیو اقتصاد در برنامه "بهارستان" جمعه 21 آبان با موضوع ارسال لایحه بودجه شرکت‌های دولتی به مجلس در خدمت شما شنوندگان خواهد بود.
آقایان اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، سید محمد رضا میر تاج الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و محمدرضا خدابخشی عضو کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی در برنامه فردا درباره ارسال لایحه بودجه شرکت‌های دولتی به مجلس و پیشنهاد حذف ارز 4 هزار و ۲۰۰ تومانی از کالاهای اساسی غیر از دارو و گندم مطالبی را به سمع شنوندگان می رسانند.
برنامه "بهارستان" به تهیه کنندگی پویان امینان جمعه ها ساعت ۱۵:۰۵ از شبکه رادیویی اقتصاد موج اف ام ردیف ۹۸ مگاهرتز پخش می شود.
 
شبکه رادیویی اقتصاد از طریق گیرنده های دیجیتالی، رادیو نما، نرم افزار (اپلیکیشن) ایرانصدا و نشانی اینترنتی www.radioeqtesad.ir نیز قابل دریافت است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هفته هجدهم لیگ برتر والیبال؛ برتری ­صنعتگران امید مقابل شهداب
قالیشویی‌های غیرمجاز و وانت‌بار‌های فرش معضلی جدی در اهواز
تشکیل کارگروه های رتبه بندی مدارس غیر دولتی در سمنان
دستگیری عاملان ایجاد مزاحمت و نزاع در کرمان
هفته هجدهم لیگ برتر والیبال؛ پاس با شکست چادرملو شگفتی ساز شد
اعلام زمان برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو
روزه‌داری در ماه رمضان ؛ تزکیه نفس و شفای جسم
تامین زیرساخت و خدمات، اولویت اصلی در طرح‌های مسکن حمایتی
برگزاری اردوی تیم ملی قایقرانی آب‌های آرام به میزبانی دزفول
آغاز طرح تشدید نظارت‌ بر فرآورده‌های خام دامی در لرستان
از جنس کودتا
گستراندن سفره های همدلی و وحدت ماه رمضان در مساجد کیش
تقابل ملوان بندرانزلی و تراکتور تبریز در بندرانزلی
انجام ۲۸۰ هزار و ۶۹۱ مراقبت سلامت برای مردان میانسال در خوزستان
پیشرفت ۸۰ درصدی دریاچه مصنوعی شهر دوگنبدان
نایب قهرمانی یزدانی در تور جهانی تنیس آنتالیا
نیروی دریایی و هوایی اعضای اتحادیه اروپا تروریستی اعلام شد
هفته ۲۳ لیگ یک فوتبال؛ مس شهربابک جای نساجی را در صدر گرفت
انتقال آب از سد جیرفت به دو شهرستان جیرفت و عنبرآباد
برتری فولاد مقابل ذوب آهن ۱۰ نفره
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تاکایچی به چین هشدار داد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
هشدار جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی درباره سرمازدگی باغات و مزارع
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
‏زمین‌لرزه ۵/۸ ریشتری، کابل و سه استان افغانستان را لرزاند
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)