• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۳۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳
مازندران » سیاسی

مراسم معارفه استاندار جدید مازندران

مراسم معارفه استاندار جدید مازندران با حضور وزیر کشور ، امروز در ساری برگزار شد.

آغاز مراسم معارفه استاندار جدید مازندرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مراسم تودیع و معارفه استاندار مازندران، صبح امروز پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰ با حضور احمد وحیدی وزیر کشور، آیت الله محمدی لایینی نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان در سالن غدیر سپاه کربلای مازندران در ساری برگزار شد.

 

نماینده ولی فقیه در استان ضمن خوشامدگویی به استاندار جدید گفت: می‌توان از تغییر مدیریت در هر سطحی تحویل سال یاد کرد چرا که قرار است حال و روزگار عوض شود و اوضاع بهتری رقم بخورد.


آیت الله محمدی لایینی افزود: از میزبانی سپاه در این مراسم باید تشکر کرد آن‌هایی که همین چندی پیش در مقابل دزدی دریایی ایستادند و کشتی نفتکش را بدون مزاحمت به کشور آوردند که خود مشتی بر دهان دشمن بود.

 

آغاز مراسم معارفه استاندار جدید مازندراننماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه آمد و شد در مدیریت امری عادی است، گفت: مسئولیت در هر سطحی، باری از جانب مردم بر دوش شماست و در آخر این کارنامه اجرایی، میزان تعهد و مسئولیت پذیری در قبال خواسته‌های جامعه است که می‌ماند پس باید از روز اول وظیفه خود را به درستی عمل کنیم.

آیت الله محمدی لایینی از محمود حسینی پور نوری استاندار جدید خواست مدیریت جهادی را در سرفصل برنامه خود قرار دهد و برای رفع مشکلات استان شبانه روز تلاش کند.

وی گفت: سه میلیون و سیصد هزار نفر چشمشان به شماست، یک استان مستعد و پویا با ظرفیت‌های چشمگیر در دستان شما قرار می‌گیرد تا با یک مدیریت و تحول آن را به سر منزل مقصود برسانید.

آیت الله محمدی لایینی گفت: گاهی به خانواده‌هایی برخورد می‌کنید که جوانانی تحصیل کرده و توانمند دارند، اما از کار برای آن‌ها خبری نیست، در حالیکه در استان برخورداری مثل مازندران نباید صد‌ها هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد باشد.

او افزود: جنگل، کشاورزی، آب و هوا و دریا و سرسبزی فرصتی برای ایجاد کار‌های بنیادین است، اما متاسفانه لابه لای این موهبت‌ها فقر پنهان خوابیده است که باید دلیل اینهمه بی توجهی به ظرفیت‌ها را پیدا کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: نبود امکانات اولیه در استان، آزار دهنده شده به طور مثال اگر قطاری بین استانی در استان بود دیگر کسی خودش را با ماشین شخصی خود به خطر نمی‌اندازد و برای چند ساعت کار چندین ساعت معطل نمی‌شود.


آیت الله محمدی لایینی گفت: دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن تولید باغی داریم که خود چشمگیر است، اما همچنان تولید کنندگان مورد حمایت قرار نمی‌گیرند.


او افزود: تغییر مدیریت صنعت چوب و کاغذ که به سوددهی رسیده بود، امری ناپسند بود که‌ای کاش با یک بزرگتری در این استان مشورت می‌شد تا وضعیت این شرکت تولیدی مازندران چنین به تلاطم نیافتد.


نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: مدیریت بر هزینه‌هایی که برخی مدیران به دولت تحمیل می‌کنند، بسیار واجب است، چون بسیاری از آن‌ها زائد است و صرفاً از روی شکم سیری اتفاق می‌افتد، همه این‌ها درحالی اتفاق می‌افتد که مردم در شرایط سخت اقتصادی زندگی می‌کنند.

 

شریعتی: رشادتهای مازندرانی ها به خوبی بازگو نشد

آغاز مراسم معارفه استاندار جدید مازندرانرییس مجمع نمایندگان مازندران در این مراسم با بیان اینکه احمد حسین زادگان در همه این سال های خدمت، بیشترین تلاش را داشت، گفت: سید محمود حسینی پور  استاندار جدید، اهل مازندران است، چیزی که مجمع نمایندگان مازندران به دنبال آن بود و یقینا مایه افتخار برای ایشان است که مردمانش در جنگ از موانع مین شلمچه گذشتند، از غرب کشور پاسداری کردند و در سلسله کوه های البرز فداکاری های بزرگی کردند که متاسفانه این همه رشادت ها به خوبی بازگو نشد.

 

شریعتی افزود: یکی از نیازهای فوری استان خلق ثروت است که فقط از مسیر کارآفرینی می گذرد، چون اینجا یک استان کشاورزی و دامداری و تولیدی است و توانایی زیادی حتی در تامین کشور دارد.

 

نماینده بهشهر، نکا و گلوگاه افزود: نسخه ای که حکیم انقلاب رهبر معظم برای کشور پیچید و آن اقتصاد مقاومتی بود که متاسفانه به آن بی توجهی شد و در این راه اگر سرمایه کافی وجود ندارد، نباید جلوی سرمایه گذاری ها را گرفت.

 

او تصریح کرد: مانع زدایی خواسته اصلی رهبری و مردم است که از سید محمود حسینی پور انتظار می رود تمام تلاش خود را در این راه انجام دهد.

 

استاندار سابق: دوره مدیریت من، سخت ترین شرایط مدیریت بود

آغاز مراسم معارفه استاندار جدید مازندراناستاندار سابق مازندران که تقریباً ۳ سال مدیریت استان را در دست داشت در این مراسم گفت: شرایط سخت اقتصادی، وجود ویروس کرونا و وقوع سه فقره سیل از جمله مشکلات دوره مدیریت بنده بوده که توانستیم با کمک مردم، سپاه، بسیج، ائمه جمعه و مدیران استان بر آنها فائق بیاییم.

احمد حسین زادگان دوره مدیریت خود را سخت ترین شرایط مدیریت دانست که همه برای پیشبرد اهداف استان تلاش کردند، اگرچه ضعف هایی وجود داشت اما پیشنهاد مدل منطقه آزاد یکی از موضوعاتی بود که می توان به آن افتخار کرد.

استاندار سابق گفت:ساخت سدهای مختلفی از جمله زارم رود آغاز شده که مجوز بعضی هم گرفته شد و کارهای ابتدایی آن هم انجام شد که یقیناً مدیریت جدید آن را پیگیری خواهد کرد.

او افزود: فعالیت نساجی قائمشهر، صنایع چوب و کاغذ و بسیاری از کارخانه ها با وجود مشکلات زیاد فعالیت شأن متوقف نشد، با کمک سناد اجرایی فرمان امام از تعطیلی بیش از ۲۰۰ کارخانه جلوگیری شد.

حسن زادگان گفت: ۶۰ درصد ام دی اف هم اکنون در مازندران تولید می شود که پیوست آن اجرای طرح زراعت چوب و طرح تنفس جنگل بود تا از نابودی بیشتر جنگل جلوگیری شود.

او افزود: رونق اقتصاد دریایی هدف مهمی بود که برای رسیدن به آن تلاش کردیم، دلیل موفقیت ناچیز هم قفل بودن دریا بود، یعنی ابتدا باید راه دسترسی به دریا را باز کردیم که بیش از ۸۰ درصد به آن دست یافتیم و قراردادهایی هم راه اندازی برای کشتی تفریحی بسته شد که با پیگیری استاندار جدید حتما وارد دریا خواهد شد.

حسین زادگان افزود: سیل یازده شهرستان استان را درگیر کرد که با وجود شرایط نابسامان اقتصادی توانستیم رودخانه ها را لایروبی کنیم و به آسیب دیدگان آن هم در ساخت خانه و معیشت  کمک رسانی شد.

 

استاندار جدید: جوانان، گره گشای مشکلات

آغاز مراسم معارفه استاندار جدید مازندراناستاندار جدید مازندران در آیین معارفه خود گفت: برای رفع مشکلات استان باید تحریم مدیریت را بشکنیم آنهایی که از این شهر به آن شهر کوچ‌می کنند و سال هاست از فعالیت آنها نتیجه خاصی مشاهده نشده است، جوانان این خطه که در جاهای دیگر فعالیت می کنند باید بیایند و استان خود را بسازند.

سید محمود حسینی پور نوری افزود: فرهنگ جهادی باید بر جامعه حاکم باشد، فرهنگ شب های شلمچه تا گزارش ناتوانی در اجرای پروژه ها شنیده نشود

استاندار جدید مازندران گفت: شکست تحریم غیر از اعتماد به جوانان امکان پذیر نیست، آنهایی که کشور را در سخت ترین شرایط با خلاقیت و نوآوری به پیش بردند.

او افزود: به‌واسطه مسئولیتم در استان های زیادی حضور یافتم و فهمیدم عامل اصلی عقب ماندگی، نبود هماهنگی بین نخبگان استان بوده که سال هاست بر مازندران حاکم است و بنده استاندار کسانی هستم که پارتی ندارند و امیدشان از مسئولان قطع شده است.

حسینی پور گفت: اگر جوانان مازندران مانند جوانانی که در لشکر خط شکن بودند، آنهایی که جان شان را بر کف دست شان گذاشتند و جنگ را پیش بردند به میدان بیایند، این استان موفق خواهد شد.

او افزود: من به دنبال استانداری نبودم و با کسی هم رایزنی نکردم پس خود را بدهکار طیف و جریان خاصی نمی دانم و با هیچ کسی در مدیریت استان تعارف نخواهم داشت.

حسینی پور درباره مدیرانی که چیزی برای ارائه به مردم ندارند و انگیزه خدمت در آنها وجود ندارد گفت: تغییر مدیریت امری عادی است اما باید متذکر شوم که ملاک خط فکری آنها نیست و انگیزه و تلاش آنهاست هرچند باید سیاست نظام‌ و دولت را قبول داشته باشند.

استاندار جدید مازندران افزود: باید به شهرداری ها و شوراهای شهر بگویم وضعیت فعلی شهرها مورد قبول نیست و با این شرایط نمی‌توان توریست را به این استان آورد و توصیه جدی من این است که برای رفع معضلات شهری تمام تلاش خود را به کار ببندند.

 

در مراسم امروز آقای سید محمود حسینی پور نوری به عنوان بیست و چهارمین استاندار مازندران معرفی شد.

روایت حامد گلی از سفر وزیر کشور به ساری و معرفی استاندار بیست و چهارم مازندران:

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)