• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۴۴۱۲
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶
اصفهان » اجتماعی
سفر وزیر نیرور در اصفهان

وزیر نیرو: عزم دولت برای حل مشکلات آب اصفهان

وزیر نیرو: امروز با حضور نمایندگان اصفهان و نمایندگانی از کشاورزان تصمیم‌های مقتضی برای حل مشکل آب گرفته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ علی اکبر محرابیان در جمع کشاورزان در مهدیه روستای وجاره گفت: دست بوس تک تک کشاورزان هستیم و اجازه نمی‌دهیم دشمنان از مشکلات ما سوء استفاده کنند.

علی اکبر محرابیان، دولت را برخاسته از مردم، خدمتگذار آنان و به دنبال حل مشکلات کنونی مردم دانست و افزود: در پی خشکسالی‌های بی سابقه در ۵۲ ساله گذشته، در آبان ماه امسال بارش‌های خوبی داشتیم و امید است با ادامه بارش‌ها آب را با عدالت به مزارع برسانیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی، سد‌های خالی، سوء مدیریت و طرح‌های تعطیل شده را از میراث دولت‌های گذشته دانست و گفت: در صورت افتتاح به موقع  طرح‌های آب شاهد این رنج‌ها نبودیم و مهم‌ترین عزم ما تکمیل طرح‌های آبی است.

وزیر نیرو همچنین اصلاح وضعیت آب را راه اصلی برون رفت از مشکلات پیش رو در این زمینه بیان کرد.

محرابیان ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح‌ها بتوان آب را به کشاورزان اصفهانی رساند تا کشت خود را از سربگیرند.
وی با یادآوری این‌که ۵۰ سال پیش به ازای هر ایرانی ۶ هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب داشتیم، افزود: در طول این سال‌ها خشکسالی و افزایش مصرف داشته‌ایم، پس باید با رعایت عدالت، خودمان را با این شرایط سازگار کنیم.
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه باید با رعایت عدالت، خود را با کم‌آبی سازگار کنیم، گفت: این خواست شما و ما است که آب و کم‌آبی باید به عدالت تقسیم شود، ضمن این‌که باید بتوانیم با این میزان آب، تولید را اضافه کنیم.
علی اکبر محرابیان افزود: دیروز رئیس جمهور دستور داد که این سفر انجام و مسائل آبی استان اصفهان بررسی و حل شود. ان‌شاءالله امروز بعد از ظهر با حضور همه نمایندگان شما در خصوص اصلاح مصارف تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

استاندار اصفهان هم در جمع کشاورزان گفت: از زمان پذیرش مسئولیت، سه چهارم وقتم را صرف مسئله آب کرده ام.

سید رضا مرتضوی افزود: درصدد حل این مشکل به صورت کارشناسی شده هستیم و تصمیماتی که در جلسه امروز اخذ می‌شود را به اطلاع عموم می‌رسانیم.

امینی نماینده کشاورزان گفت: وزرای نیرو در سال‌های گذشته سفر‌های زیادی به اصفهان داشتند، اما مردم همچنان امید دارند.

نماینده کشاورزان اصفهان هم در این جمع گفت: متاسفانه برخی در کشور به دنبال تضعیف کشاورزان هستند و از وزیر نیرو خواسته می‌شود در سفر به استان‌های همجوار تحت تاثیر گفته ها قرار نگیرد.

کاظم محمدی با بیان اینکه در سال ۱۳۳۳ برای تونل اول کوهرنگ پول پرداخت کرده اند، افزود: طبق سند ما از سهامداران آب حوضه زاینده رود هستیم و این مالکیت به رسمیت شناخته و ثبت شده است.

وی گفت: در دولت های گذشته در خصوص تامین حق آبه کشاورزی اقدام مثبتی صورت نگرفته است و از دولت سیزدهم تقاضامندیم برای تامین آب کشاورزی عزم جدی داشته باشد.

بازدید میدانی وزیر نیرو از وضعیت خشکسالی بازدید میدانی وزیر نیرو از وضعیت خشکسالی بازدید میدانی وزیر نیرو از وضعیت خشکسالی بازدید میدانی وزیر نیرو از وضعیت خشکسالی بازدید میدانی وزیر نیرو از وضعیت خشکسالی بازدید میدانی وزیر نیرو از وضعیت خشکسالی بازدید میدانی وزیر نیرو از وضعیت خشکسالی بازدید میدانی وزیر نیرو از وضعیت خشکسالی

بازدید وزیر نیرو از فرونشست در دشت برخوار
وزیر نیرو: تنها راه برون رفت از خشکسالی مدیریت و اصلاح مصرف آب است.

علی اکبر محرابیان در ادامه سفر خود به استان در بازدید از فرونشست دشت برخوار تاکید کرد: مصارف و منابع آب مدیریت شود و در جلسه امروز در این خصوص تصمیم گیری می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی تاکید کرد: متاسفانه هیچ آبی وارد آبخوان نشده و فرونشست در مناطق مختلف متفاوت است.

وزیر نیرو در ادامه از کانال آبرسانی بل در حومه شهرک صنعتی کمشچه بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات کشاورزان قرار گرفت.

نماینده شاهین شهر در حاشیه بازدید وزیر نیرو از فرونشست مزارع حبیب آباد گفت: در عمق فرو نشست در این محل ۶ متر است به طوری که چاه‌های ۲۵۰ متری حفر شده هم در حال خشک شدن هستند.

حسینعلی حاجی دلیگانی افزود: ده‌ها رشته قنات در این منطقه خشکیده اند و به جز پساب زینبیه منبع تغذیه دیگری نداریم.

همچنین وزیر نیرو در ادامه سفر به اصفهان، از کانال آبرسانی هسا و زمین‌های کشاورزی منطقه گرگاب بازدید کرد و در جمع کشاورزان این منطقه از نزدیک در جریان مشکلات این جامعه قرار گرفت.
کشاورزان دراین دیدار، پرداخت نشدن سهم آب خود را مهمترین مشکلات پیش رو دانستند و اعلام کردند تسهیلاتی از بانک دریافت کرده اند که قادر به پرداخت آن نیستند و بانک‌ها هم با این افراد همکاری نمی‌کند.
وزیر نیرو هم به کشاورزان پاسخ داد امروز در جلسه شورای تامین استان در استانداری اصفهان در این زمینه تصمیم گیری می‌کند.

بازدید وزیر نیرو از تصفیه خانه باباشیخعلی در ادمه سفر به اصفهان

وزیر نیرو با حضور در تصفیه خانه آب باباشیخعلی منابع و مصارف آب شرب استان اصفهان را تحلیل و بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل شرکت آبفای استان اصفهان در حاشیه دیدار وزیر نیرو از تصفیه خانه باباشیخعلی با بیان اینکه در سال ۹۹ بیش از ۶۱ میلیون لیتر به صورت سیار توزیع شده گفت: با افزایش جمعیت و مشترکان میزان مصرف در سال جاری به بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.

هاشم امینی با اشاره به فرسودگی تونل سامانه اول آبرسانی و عمر بالای ۳۰ سال این خط انتقال افزود: ظرفیت اسمی انتقال آب از این تونل ۷ و نیم متر مکعب است در حالی که بیش از ۱۰ متر مکعب آب از آن منتقل می شود و مخاطره آمیز است.

وی اجرای طرح های هوشمند سازی شبکه و قرادادهای بیع متقابل با صنایع برای استفاده از پساب را در صنعت مهمترین راهکار های کاهش مصرف آب در استان دانست و از وزیر نیرو برای تامین منابع مالی در تکمیل سامانه دوم خط انتقال آب درخواست کرد.

پلاتوی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از بازدید وزیر نیرو از تصفیه خانه بابا شیخعلی در لنجان
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مردم شهر قهدریجان در شهرستان لنجان در انتظار دیدار با وزیر نیرو هستند تا خواسته های خود از تامین آب کشاورزی را ارائه کنند.

پلاتوی علیرضا یزدانی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از انتظار کشاورزان قهدریجان برای دیدار با وزیر نیرو

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ابراز نگرانی کشاورزان قهدریجان از خشکسالی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار بازدید وزیرنیرو از دشت برخوار

وزیر نیرو: عدالت در توزیع آب، حتما مدنظر قرار خواهد گرفت

علی اکبر محرابیان در ادامه سفر به اصفهان عصر امروز در جمع کشاورزان غرب استان در شهر قهدریجان گفت: کشاورز نگاهش به آسمان و فضل الهی است، اما نمی‌تواند بی‌عدالتی را تحمل کند، به همین خاطر عدالت در توزیع آب را حتما مدنظر قرار خواهیم داد.

علی‌اکبر محرابیان با اشاره به بازدید امروز خود از نقاط مختلف استان اصفهان، افزود: ان‌شاءالله در پایان این سفر تصمیماتی بگیریم تا بتوانیم دل مردم اصفهان را شاد کنیم‌.
وی گفت: با محرومیت آشنا هستم و معتقدم تکلیفی جز خدمت به مردم ندارم، چراکه ما برای خود شأنی جز خدمت گذاری به مردم قائل نیستیم. 

وی خطاب به کشاورزان گفت: شما با دسترنج خود و کشاورزی، کشور را سربلند نگه داشته اید و خود را به رنج انداخته اید تا کشور سربلند باشد. بر دست پینه بسته شما بوسه می‌زنم که شما نزد خدا و مردم سربلند هستید.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه نیاز است تغییراتی در سیاست‌ها اتفاق افتاد و عدالت به خوبی رعایت شود، افزود: اگر آب داریم باید با عدالت توزیع شود و اگر کم آبی هست هم باید با عدالت باشد، چراکه مردم ما از بی‌عدالتی رنج می‌برند.

محرابیان با اشاره اشاره اینکه بیش از دو ماه است بر سر کار آمده‌ایم، گفت: سال زراعی قبل را درحالی پشت سر گذاشتیم که بی‌سابقه‌ترین خشکسالی در طول 52 سال گذشته را داشتیم، از طرف دیگر منابع آب در کشور به گونه‌ای مدیریت شده که آبی در اختیار نداریم تا به گونه ای دیگر تصمیم بگیریم و شما را خوشحال کنیم.

وی به پیش‌بینی پاییز خشک و بدون بارش امسال اشاره و اظهار کرد: برخلاف پیش بینی‌ها، بارش‌ها در اقصی نقاط کشور خوب بوده و بسیار امیدوارم در زمستان بارش‌های خوبی داشته باشیم.

وزیر نیرو با تاکید بر فعال شدن طرح های در بالادست  گفت: با فعال شدن این طرح ها بیشتر می‌توانیم آب را مدیریت کنیم و ان‌شاءالله تصمیماتی در این زمينه خواهیم گرفت.
وی با تاکید بر اینکه ضرورت دارد سطح تصمیم گیری‌های کلان استان را افزایش دهیم، تصریح کرد: امروز تصمیم گرفتیم یکی از معاونان را به عنوان معین انتخاب کنیم تا به صورت هفتگی گزارشی از وضعیت آب استان بدهد و بر روی توزیع آب نظارت داشته باشد تا بدانیم عدالت حتما رعایت می‌شود. 

محرابیان با بیان اينکه دولت سیزدهم دولت مردمی است، افزود: با دستور رئیس جمهور مامور به این سفر شدم تا تصمیماتی گرفته شود که از سطح وزارت بالاتر است.

وی گفت: دولت کشاورزان را تنها نمی‌گذارد و آنان را پشتیبانی خواهیم کرد و امیدوارم در زمان معقول و کوتاه تصمیماتی بگیریم که لبخند شادی بر لب کشاورزان این مرز و بوم بنشیند.
وزیر نیرو همچنین با بیان اينکه امروز در دیار سرداران بزرگ دفاع مقدس هستیم، گفت: بار دیگر با شهدا عهد می‌بندیم در محضر شهدا تصمیماتی بگیریم تا عدالت به حوزه آب برگردد و بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

وزیرنیرو در قهدریجان وزیرنیرو در قهدریجان وزیرنیرو در قهدریجان وزیرنیرو در قهدریجان

تاکید وزیر نیرو بر فعال شدن اجرای طرح های افزاینده ورودی های زاینده رود 

مهمترین تصمیم وزارت نیرو در جلسه سازگاری با کم آبی اصفهان بازتخصیص دوباره آب و استفاده از پساب ها در برخی مصارف برای حل مشکل آب استان است.

وزیر نیرو در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما با ابراز تاسف از نیمه کاره رها شدن بسیاری طرح های افزاینده ورودی اصفهان گفت: طرح های نیمه تمامی که باعث افزایش ورودی های زاینده رود می شود را مجددا فعال می کنیم

علی اکبر محرابیان افزود: در جریان سفر امروز ضمن بازدید از مناطق شرق و غرب اصفهان، مزارع و مناطق درگیر با فرونشت به طور مستقیم با کشاورزان دیدار کردیم و در جریان معضلات آن ها قرار گرفتیم.

وی با بیان اینکه سال بسیار خشکی را در 52 سال گذشته  پشت سر گذاشتیم افزود: امیدواریم در باقیمانده سال بارندگی های خوبی داشته باشیم.

جلسه سازگاری با کم آبی در استانداری جلسه سازگاری با کم آبی در استانداری جلسه سازگاری با کم آبی در استانداری جلسه سازگاری با کم آبی در استانداری جلسه سازگاری با کم آبی در استانداری جلسه سازگاری با کم آبی در استانداری
مناطق شرق اصفهان بیش از  ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که مردم آن اغلب به کشاورزی اشتغال دارند، اما خشکسالی های پی در پی ، آنان را بشدت در معرض مشکلات شغلی و معیشتی قرار داده است.
 مناطق زیار، جرقویه، ورزنه، اژیه، هرند، برآن و خوراسگان واقع در شرق اصفهان است و  خشکسالی و جاری نشدن زاینده رود برای کشت پاییزه، مشکلات معیشتی کشاورزان را در این مناطق دو چندان کرده است.
هم اکنون از گنجایش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعبی سد زاینده رود، تنها حدود ۱۷۵ میلیون مترمکعب آب دارد.

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
.
از این قول ها خیلی ها دادن
خودتون خجالت بکشید
ازخداهممیشه زورشد اب نیست مایه نیست
بی خود حرص نخورید ما بختیاریها از بی ابی خودمون داریم زجر میکشیم تمام زمینای ابی مون ول شدن رییسی و وزیر نیروش غلط کردن شاید از روی جنازه ما ردشن...برن اون هزار میلیاردی که تو سوریه خرج کردن بیارن وهزاران مشکل دیگه واین همه گرونی تو این دولت بی سوادش
سلام..به وزیر نیربرسانید دردکم آبی یک طرف ...بی عدالتی هم درزیر مجموع سده دورزن و منطقه مرودشت بی داد می کند اگر بخواهید خدا راضی باشد.. سری هم به این منطقه بزنید چون خیلی از خانواده آبرومند که تمام اندوخته عمرش داده زمین وخرید امتیاز آب سد دارد بهم می خورد حقش هم.پول دار می خوردونفسش هم بجای نمی رسد ولی خداوند مهربان ازاره بنده هایش نمی پذیرد پس دین این مردم بیچاره را گردن خود نگذارید....
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)