• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۵۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۳
بین الملل » غرب آسیا
در صحنه سیاسی لبنان

باسیل: روسیه هرگز در امور داخلی لبنان دخالت نکرد

رئیس جریان ملی آزاد لبنان تاکید کرد لبنان و روسیه سابقه روابط خوبی دارند و ما از نقش روسیه در لبنان و منطقه قدردانی می‌کنیم.

جبران باسیل: روسیه هرگز در امور داخلی لبنان دخالت نکردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی النشره، رئیس جریان ملی آزاد در پارلمان لبنان، گفت: روسیه هرگز در امور داخلی کشور‌های ما دخالت نکرده، بلکه همیشه دست دوستی به سمت ما دراز کرده است.
جبران باسیل در جریان فعالیت در حضور الکساندر روداکوف سفیر روسیه در باترون، گفت: آرزو داریم که باترون به نمادی از روابط بین ما تبدیل شود از این رو امروز سفیر از میدان جدیدی بازدید می‌کند که این میدان، میدان «مار جرجس» نام دارد.
وی با تاکید بر اینکه لبنان و روسیه سابقه روابط خوبی دارند و ما از نقش روسیه در لبنان و منطقه قدردانی می‌کنیم، افزود: مسکو هرگز در امور داخلی ما مداخله نکرده، بلکه همیشه دست دوستی خود را به سمت لبنان دراز کرده است.
جبران باسیل ادامه داد: روسیه در جنگ علیه تروریسم و ​​ایجاد ایده بازگشت مردم به وطن و سرزمین آن‌ها به ما کمک کرد: سوری‌ها به سوریه، فلسطینی‌ها به فلسطین، و ایده استقرار مردم در سرزمین خود، مانند عراقی‌ها و لبنانی‌ها در چارچوب حفظ منطقه با آزادی‌ها و تنوع آن و همزیستی هماهنگ اقلیت‌ها در آن مطرح شد.
وی خاطرنشان کرد: آنچه ما همیشه در نقش مثبت روسیه می‌بینیم این است که بر حاکمیت و استقلال کشور‌ها تأثیر نمی‌گذارد، بلکه نقش دوست و یاور را ایفا می‌کند و امیدواریم همه به روند صلح در این منطقه کمک کنیم.
گفتنی است جریان ملی آزاد لبنان نیز پس از نشست هیئت سیاسی خود درباره هرگونه سوء استفاده از بحران سیاسی لبنان برای بر هم زدن اوضاع در جهت تحقق برنامه‌های بیگانگان هشدار داد.
جریان ملی آزاد لبنان با صدور بیانیه‌ای به ریاست «جبران باسیل» نگرانی عمیق خود را از ادامه تعطیلی توجیه ناپذیر کابینه و بی تحرکی آن به موازات گسترش بحران اقتصادی و اجتماعی کشور اعلام کرد و افزود مسائل اجتماعی در اولویت است، به همین سبب باید اوضاع را کنترل و بر اساس مسئولیت ملی و انسانی عمل کرد.
این جریان درباره بهره برداری از بحران سیاسی برای بر هم زدن اوضاع اقتصادی، مالی و امنیتی جهت تحقق اهداف و برنامه‌های بیگانگان هشدار داد و از پارلمان خواست از کابینه درباره علت برگزار نکردن نشست‌های خود توضیح بخواهد.
جریان ملی آزاد بار دیگر از دولت خواست طرح توزیع کوپن را به عنوان مبنای شبکه امنیت اجتماعی اجرا و علل تاخیر در این کار و مسئولان آن را شناسایی کند و از پارلمان نیز خواست برای تصویب قانون حمایت از شبکه امنیت اجتماعی، نشستی فوری برگزار کند.
این جریان کشمکش‌های موجود در دستگاه قضایی را به سبب وجود برنامه‌های خاص و شخصی کردن مسائل، عامل لطمه وارد شدن به جایگاه این دستگاه دانست که رفتار مسئولانه و احیای جایگاه دستگاه قضایی و جلب مجدد اعتماد لبنانی‌ها به این دستگاه را می‌طلبد، زیرا مردم منتظر نتایج تحقیقات درباره «انفجار بندر بیروت» و جنایت «الطیونه» به منظور آماده شدن مقدمات برگزاری محاکمه‌های عادلانه هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)