• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۸۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
خراسان رضوی » اقتصادی

خراسان رضوی، نماینده پاویون اختصاصی ایران در نمایشگاه تجارت پاکستان

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: این شرکت به عنوان نماینده استان، عهده‌دار پاویون اختصاصی ایران در نمایشگاه بین المللی صنعت و تجارت پاکستان و استان معین برای حضور واحد‌های صنعتی در این رویداد تعیین شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، محمد احسانی اظهار داشت: هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت و تجارتخراسان رضوی، نماینده پاویون اختصاصی ایران در نمایشگاه تجارت پاکستان پاکستان که از امروز ۲۵آبان ماه، گشایش یافته و تا ۲۷آبان ماه در بندر کراچی پاکستان برپا خواهد بود و تاکید وزیر صمت مبنی بر ارتقای سطح تجارت با پاکستان، نظر مساعد استاندار خراسان رضوی برای توسعه روابط تجاری با آن کشور و همچنین شرایط به وجود آمده در افغانستان، شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی را برآن داشت تا با تمرکز بر بازار پاکستان، برنامه ریزی جدیدی برای تجارت با این کشور داشته باشد.
 
وی ادامه داد: در این راستا شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با جلب نظر سازمان صنایع کوچک ایران برای حمایت از واحد‌های صنعتی مشارکت کننده در نمایشگاه کراچی، مسوولیت پاویون تخصصی ایران در این نمایشگاه را برعهده گرفت و استان معین در شناسایی واحد‌های صنعتی مشارکت کننده در این نمایشگاه شد. 
 
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در این راستا ۲۳واحد صنعتی داخل و خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور برای حضور در نمایشگاه کراچی شناسایی شدند که هفت واحد از این تعداد مربوط به خراسان رضوی است.
 
وی اضافه کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ۸۰درصد از هزینه‌های حضور واحد‌های صنعتی مشارکت کننده در نمایشگاه کراچی را بر عهده گرفته و این نخستین مرتبه‌ای است که ایران با این تعداد قابل توجه از صنعتگران در نمایشگاهی مرتبط با تجارت و صنعت در پاکستان شرکت می‌کند.
 
احسانی اظهار داشت: این رویداد در حوزه‌های تخصصی صنعت، ماشین آلات و ابزار، انرژی‌های تجدیدپذیر، حمل و نقل و خودرو‌های برقی میزبان تولیدکنندگان و صادرکنندگان بزرگ منطقه خاورمیانه و بازدیدکنندگان متخصص پاکستانی خواهد بود.
 
وی بیان کرد: در این نمایشگاه علاوه بر تولیدکنندگان ایرانی، مشارکت کنندگانی از کشور‌های چین، ترکیه، بلاروس، امارات متحده عربی و پاکستان حضور خواهند داشت.
 
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: پاویون جمهوری اسلامی ایران در فضایی به مساحت ۳۲۰متر مربع، بزرگترین پاویون این نمایشگاه و همچنین بزرگترین پاویون کشورمان در رویداد‌های بین المللی و تجاری پاکستان است.
 
احسانی افزود: حوزه فعالیت مشارکت کنندگان ایرانی در این نمایشگاه ماشین آلات معدن، ماشین آلات غربالگری، خطوط و صنایع پخت، رنگ و رزین، قالب سازی و قطعات خودرو است.
 
وی برگزاری نشست‌های تخصصی با تجار و واردکنندگان پاکستانی را یکی از مهمترین رویداد‌های جنبی این نمایشگاه برشمرد و گفت: پیرو هماهنگی‌های صورت گرفته با سرکنسولگری ایران در کراچی و فدراسیون اتاق‌های بازرگانی پاکستان، این نشست‌ها طی روز‌های اقامت مشارکت کنندگان در کراچی برگزار خواهد شد.
 
پاکستان ۲۲۰میلیون نفر جمعیت دارد و بعد از عراق، طولانی‌ترین خط مرزی با ایران را به طول حدود ۹۵۰کیلومتر دارد که این شرایط می‌تواند فضای خوبی را برای توسعه صادرات بین صاحبان واحد‌های صنعتی کشور و خراسان رضوی با کشور پاکستان ایجاد کند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی نفرات برتر مسابقات تناسب اندام در پارسیان
تجلیل از محققان موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور
نکات طلایی برای رانندگی ایمن در زمستان
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از امروز تا صبح سه‌شنبه
انتصاب سرمربی تیم ملی کبدی ساحلی
اجرای طرح شهر من ،شهر نماز در خرم‌آباد
ریشه کنی بی‌سوادی درآذربایجان غربی نیازمند مشارکت همگانی است
بیانیه حماس به مناسبت سی و هشتمین سالروز تاسیس این جنبش
صنعت مس ۲۰ درصد ارز کشور را تأمین می‌کند
طرح زمستانی پلیس راه از ۲۹ آذر در آذربایجان‌غربی اجرا می‌شود
افتخار آفرینی دانش آموز ارومیه‌ای در مسابقات آسیایی
دستگیری ۲۳۳ مصرف کننده و توزیع کننده موادمخدر
ارومیه–مهاباد پرحادثه‌ترین محور جاده‌ای آذربایجان‌غربی
شاخص کل بورس همچنان در مسیر افزایشی
پنجره هوشمند دولت؛ اولویت پارک فاوا با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
صنایع تبدیلی، حلقه مفقوده در حوزه کشاورزی
پیگیری تامین مسکن و افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سمنان
ارائه خدمات رایگان پزشکی به اهالی مناطق کم برخوردار
بقائی: آمریکا باید به تمام کادر فنی و بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران روادید صادر کند
«نسل فردا»؛ صدای واقعی خانواده‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)