• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۸۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۶
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
ضرغامی :

دیوار حافظیه خراب نمی شود

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: قرار نیست دیوار حافظیه خراب و موزه‌ها رایگان شود بلکه باید سازوکار آسان شدن بازدید از موزه‌ها در اختیار مردم قرار گیرد.

آقای سید عزت الله ضرغامی در حاشیه همایش با مدیران استانی این وزارتخانه در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما با توضیح اینکه هدفش از مثال تخریب دیوار حافظیه در سخنرانی امروز خود توجه به عموم مردم در بازدید از موزه‌ها و بنا‌های تاریخی بوده است افزود: منظورم این نیست که الان دیوار حافظیه خراب شود، اما باید سازوکارمان را طوری قرار دهیم که مردم حتی آن‌ها که پولی ندارند و می‌خواهند به حافظیه بروند راحت بتواند بروند و کسی را بخاطر اینکه پول توجیبی ندارد نباید مانع شد بنابراین قرار شد ساز وکار این موضوع را بنویسند و ارائه دهند چرا که معتقدم باید موزه‌ها را در دسترس همه قرار دهیم آثار باستانی مان نیز باید در دسترس همه قرار گیرند تا ببینند و استفاده ببرند و در دسترس باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وزیر میراث فرهنگی همچنین درباره استفاده و بهره بردن از ابزار فضای مجازی در حوزه میراث فرهنگی و بنا‌های تاریخی گفت: تلاشم این بود به همکارانم در وزارتخانه این واقعیت را منتقل کنم که فعالان فضای مجازی بهترین همکاران ما هستند و اصلا تعارف نمی‌کنم چرا که حوزه کار ما خیلی گسترده است و کسانی که علاقه مندند به این حوزه‌ها و در دورترین نقاط کشور هستند و مواردی را می‌بینند که فکر می‌کنند باید منتقل کنند برای اصلاح این‌ها بهترین همکاران ما هستند لذا به همکارانم گفتم شما در فضای مجازی هرگونه خبری در اینستاگرام، توییتر و ... کسانی که انتقاد یا اطلاع رسانی کردند و همه موضوعات مربوط به کار ما را با جدیت برخورد کنند، تماس بگیرند و تشکر کنند.
آقای ضرغامی افزود: فضای مجازی موقعیت خوبی است و باید از آن در این باره بهره برد. نامه‌ها تا در سیستم اداری بچرخد ممکن است آن بنا خراب شود، ولی وقتی یک پست و یک عکس در اینستاگرام یا فضای مجازی (توییتر) منتشر می‌شود خیلی به ما کمک می‌کند. من الان خودم هر جا می‌روم فیلم می‌گیرم و پلاتو می‌خوانم و سعی می‌کنم در این حوزه پیشتاز باشم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی ادامه داد: ممکن است در آینده به این نتیجه برسم که از مردم درباره برخی ابنیه و بنا‌ها در صفحه ام نظرخواهی کنم و بهترین ایده‌ها را بشنویم تا شاید آنجا را تغییر کاربری دهیم.
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نزدیک شدن به صدروزگی دولت سیزدهم نیز گفت: ۸۳ روز از عمر دولت سیزدهم گذشته است و وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با تلاش‌هایی که مجموعه همکاران ما انجام داده کارنامه قابل قبولی داشته اند که در آینده نزدیک محور‌های مهم کارنامه صد روزه خود را اعلام می‌کنم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای ضرغامی افزود: خیلی‌ها از سرگیری روادید گردشگری را در این صد روز در ذهن دارند و همچنین نوشتن آیین نامه‌های دقیق و مفصل مربوط به گردشگران خارجی که حجم کار زیادی برد و بعد از بیست ماه تعطیلی از سرگرفته شد، ولی کار‌های وزارتخانه در بخش‌های دیگر هم متنوع و گوناگون است که ریز آن را به زودی اعلام می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
افت شدید منابع آبی استان/ کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
اجرای رزمایش «کارزار خدمت» در محله بهمن‌آباد چوار
بسته خبر‌های کوتاه چهارم آذر ۱۴۰۴
پیگیری ویژه کمیسیون اصل نود برای رفع کُندی در اجرای سامانه جدید گمرکی
بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش استان کرمان
رونمایی از سامانه جامع قوانین و مقررات مالیاتی
خبر‌هایی از بازگشایی خیابان امام خمینی شهمیرزاد
آغازگام دوم رويداد راه اندازي کسب و کار در استان کرمان
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
تداوم آلودگی هوا و کاهش کیفیت آن در سمنان
رزمایش بزرگ «جهادگران فاطمی ۵» در رودبار جنوب
فعالیت ۲۵ پایگاه مقاومت بسیج در کیش
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
زلنسکی: به نفع روسیه است که جنگ را ادامه بدهد
دورکاری اداره‌ها و بانک‌های استان اصفهان
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)