• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۸۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
بین الملل » آمریکا
فاکس نیوز:

وان درو: بایدن هیچ فهمی از اقتصاد ندارد

عضو مجلس نمایندگان آمریکا گفت جو بایدن بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است.

وان درو: بایدن هیچ فهمی از اقتصاد نداردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، رئیس جمهور فعلی آمریکا کوچکترین فهمی از اقتصاد ندارد. این گزارش می افزاید جف وان درو، عضو مجلس نمایندگان آمریکا از حزب جمهوری خواه با انتقاد شدید از سیاست‌های اقتصادی جو بایدن و کامالا هریس گفت این افراد هیچ فهمی از اقتصاد ندارند، جو بایدن بدترین رئیس جمهور تاریخ ماست و بلائی که او و هریس بر سر این کشور می‌آورند باور کردنی نیست. بایرون دونالد‏, نماینده جمهوری خواه و عضو کمتیه نظارت بر بودجه مجلس نمایندگان درباره تورم اخیر ایجاد شده در اقتصاد آمریکا و مواضعی که کاخ سفید در این خصوص داشت گفت: باید به جن ساکی گفت کسی اظهارات شما را باور نمی‌کند، زیرا در تمام این مدت در حال دروغگویی بودید و همگی کارهای شما اشتباه بوده است.

 

وی ادامه داد: واقعیت این است که کرونا باعث ایجاد تورم نشده است‏, علت تورم کنونی در آمریکا، هزینه‌های بیش از اندازه‌ی کاخ سفید است، زمان تعطیلی اقتصاد بسیار طولانی بود و اینها مسائل اصلی ما هستند. ما برای در خانه ماندن افراد به آن‌ها پول پرداخت کرده ایم، مردم برای رفتن و خرید کردن پول دارند، ولی نفر-ساعت واقعی برای ارزش و خدماتی که انجام می‌شود، وجود ندارد. این‌ها باعث افزایش قیمت‌ها در هر زمان می‌شود. می‌خواهیم میزان نرخ بانکی را افزایش دهیم و در کنار آن از هزینه‌های کاخ سفید بکاهیم. پولی را که هرگز نباید هزینه و وارد اقتصاد می‌شد، باید در واشنگتن نگه می‌داشتیم. جف وان درو، دیگر نماینده جمهوری خواه گفت: درباره اظهارات جن ساکی درخصوص علل تورم بی سابقه ایجاد شده در اقتصاد آمریکا، باید بگویم باور من این است که وی چشم در چشم به شهروندان آمریکایی نگاه می‌کند و چیز‌هایی می‌گوید که تا این اندازه مسخره است. ما می‌دانیم که این تورم از کجا می‌آید، تورم ناشی از هزینه ها است، ناشی از اختلال در زنجیره تامینی است که این رئیس جمهور بیش از پیش آن را از میان برده است، تورم از این رو ایجاد شده است که برای خط لوله‌ای که باید با کانادا تکمیل می‌کردیم، به مراتب بیش از آن‌ها برای محصولات نفتی پرداخت می‌کنیم، و مواردی از این دست؛ این تورم واکنش به سیاست‌هایی است که این رئیس جمهور اجرا کرده است.

وان درو: بایدن هیچ فهمی از اقتصاد نداردوی ادامه داد: بگذارید صریح بگویم، این رئیس جمهور باید استعفا کند، معاون وی باید استعفا کند، وی بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست. شاید برخی‌ها بگویند اینطور‌ها هم نیست، ولی کمی فکر کنید، کارتر در مقایسه با این رئیس جمهور به مراتب باهوش‌تر بود. بلائی که او سر این کشور می‌آورد باور کردنی نیست. بایرون دونالد گفت: بایدن در اشتباه است، وی چیزی از اقتصاد نمی‌فهمد، کسی در کاخ سفید هم چیزی نمی‌فهمد، می‌توانیم بار دیگر بهبود اقتصادی را تجربه کنیم فقط او باید از سر راه کنار برود و آسیبی به اقتصاد وارد نکند. با کاری که وی انجام می‌دهد، تلاش می‌کند که میراثی از خود به جا بگذارد، ولی چیزی که به جا می‌گذارد فقط برای آمریکا یک فاجعه است. مجری با اشاره به نظرسنجی اخیر واشنگتن پست که بر اساس آن، تایید عملکرد بایدن به چهل و یک درصد و نارضایتی از عملکرد وی به پنجاه و سه درصد رسیده است افزود: براساس این نظرسنجی، هفتاد درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند اقتصاد کشورشان در وضعیت بدی قرار دارد و پنجاه و پنج درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی عملکرد اقتصادی بایدن را تایید نمی‌کنند.

جف وان درو درباره برخی اظهار نظر‌ها درخصوص تایید و مثبت خواندن تورم گفت: صحبت سر این است که این افراد تا چه اندازه از جامعه آمریکا فاصله دارند. صحبت‌های این افراد، ما را به یاد اظهارات جن ساکی درباره توان افراد برای خرید هدیه کریسمس می‌اندازد. مساله اینجاست که همه باید توان تامین شام جشن سپاسگزاری را داشته باشند. مایه شرمساری است که این جشن اکنون پرهزینه‌ترین جشن تاریخ کشورمان شده است؛ شهروندان ما همچنین باید قادر به خرید هدیه کریسمس باشند. این افراد اصلا اهمیتی به مردم عادی و متوسط آمریکا نمی‌دهند و حال این طرح اخیر با نام بار دیگر بهتر می‌سازیم را ارائه کرده اند که من نام آن را بار دیگر بدتر و بدتر می‌کنیم گذاشته ام. طرح آن‌ها باعث تشدید وضعیت و وخیم‌تر شدن هر چه بیشتر اوضاع خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز پخت نان کامل برای ۳۶ واحد در زنجان
مدارس و دانشگاه‌های استان بوشهر امروز غیر حضوری است
تردد درگردنه امین الله فقط با زنجیرچرخ امکان پذیر است
تدارک ویژه شبکه اشراق برای شب یلدا
جشنواره یلدایی دانشگاه امیر کبیر
قهرمانی سورک در مسابقات کشتی میاندورود
شب یلدا؛ شبی پر از رنگ و بوی فرهنگ ایرانی
پیروزی مدعیان تهرانی در آغاز نیم فصل دوم لیگ بسکتبال بانوان
برنامه‌های یلدایی رادیو
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و شهمیرزاد
کشف میلیاردی کالای قاچاق در بروجرد
بومی‌سازی ۵۰ ماده شیمیایی پرمصرف در کشور
دستگیری کلاهبردار خرید طلا با رسید جعلی در خرم‌آباد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یکشنبه سی ام آذر ۱۴۰۴)
رونق بازار‌های محلی تنکابن در آستانه شب یلدا
استقرار ۳۷۰ نیروی راهداری در جاده های لرستان
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)